Depka ve vztahu

Anonymní
25.10.23 06:22

Depka ve vztahu

Zdravím, potřebuji se asi vypovídat a poradit…mám od jistého dne nějakou depku… začalo to tím že muj muž zůstal nakonci léta na pivo s klukama a u vedlejšího stolu sedeli 2 o dost mladší děvčata.. holky nebyly místní jsou z daleka prijeli na prazdniny na par dni.. nějak se dali prý do řeči a muj muž přijel domu a všechno mi řekl že bylo fajn že si tam dobře pokecal s tou holkou že na svůj věk to má v hlave srovnané..potom jsme si povídali my dva o všem pomalu do rana a bylo to fajn.. jenže druhy den si ho pridala na fb a zacala mu psat a (Což nechapu kdyz me videla s nim a ze mame male dite) mě se to samozřejmě nelibilo tak jsem ho na to upozornila a on se ohradil ze nic spatneho se nedeje.. a ze bydli přes celou republiku ať se uklidnim.. jenže u tak po par týdnech mi to vadilo vic a vic… dosla jsem do fáze kdy jsem propadla depce a když mě videl ze se tím trápim tak mi řekl ze si s ni psat už nebude ze nechce nic kazit vždyť máme krasny vztah a dceru a obe nás miluje… jenže proste už je to mesic a jsem jak prastena porad sleduju jak si pise (přitom má skupinu s klukama a pisou si porad ) ale mě to proste asi nějak vnitřně zranilo… driv jsem byla jedina ještě o prazdninach jsme byli na zábavě a koukala jsem jak se zamilovane chováme po 8 letech., porad si povidame, máme radi stejně veci a navzajem si děláme radost malickostma. jenže teď tím jak i když nechci kolikrát tak mu to predhazuju ze se tím porad trapim ze mám porad nějakou depku.. samozřejmě ze mě porad ujišťuje ze vždyť se nic nedeje ani nestalo ale nevim divny pocit zůstal a všímám si blbosti ze mě teď a teď neobejme nebo už se v noci neprituli přitom přes den pise z prace celkem porad, obejme, několikrát za den pusa ale je mi to nějak malo nebo nevim… vim ze to kazim a přijde mi ze teď chodi vic za klukama než aby zůstal semnou..promluvili jsme si a vysvětlili ale trapi mě to ze jsem teď taková a doufam ze mě to prejde😔zažil to někdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23474
25.10.23 06:35

Ten vztah po X letech neni takovy jako po par mesicich. Meni se. Jsou to takove klidnejsi vody, ikdyz je vse ok. Zarlivost muze zabit vztah v jakemkoli fazi. Asi je na case nejake vypisovani s jinou holkou hodit za hlavu nebyt hned tak podezrivava. Nevypada, ze by ti k tomu dal duvod a lidi mohou mit kamarady i opacneho pohlavi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.10.23 07:50

@Oriseka děkuji za odpověď😇asi jsem to potřeboval od někoho slyset😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Svetluska55
25.10.23 09:00

Evidentně pripad s mladou slečnou v tobe otevřel Pandorinu skříňku.
Muž uz nekdy zlobil? Nebo ten pred ním? Zkus přijít na to, proč tě to tak vyvedla z míry, proč se najednou ve vztahu cítíš nejistá..

• Citovat
  • Upravit
1334
25.10.23 11:15

Jestli máš v životě jen takovouhle starost, tak je to paráda. A dej pozor, aby tvoje nápady, dedukce, sledování, tematické rozhovory, vymýšlení strategií a opatření, nezpůsobily nepohodu v jinak zda se fajn manželství. Měla bys mít trochu nadhled, že chodíte mezi lidi, je fajn. Nemůžete se bavit na akcích jen spolu. Sedět doma bez kontaktů se známými by byla brzy ponorka. Důležité je, že se tvůj muž rád vrací domů. Pokud bude podrobován výslechům a vystavován podezírání, tak se bude snažit vypadnout co nejčastěji. A pak nastane skutečný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.10.23 11:22

@EEKK mno nikdy jsem taková nebývala nevim co mě to popadlo.. možná hledam problem tam kde není.. jen mi prislo ze driv s nama byl radši.. neboj nesedi semnou jen doma hraje fotbal takže trenink+zápasy.. budu se snažit na tom zapracovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.10.23 11:24

@Svetluska55 Prave ze měl vzdycky oci jen pro mě a já byla ta obletovana a on žárlivec😂teď mi přijde ze jsme si to trochu vyměnili a mě to proste strašně vadi.. a možná i strach ze ho ztratim pac je skvelej tata i manzel😇nevim proc mám porad takové skarede myšlenky když se mě nedotkne nebo se proste semnou tolik nebavi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ledová káva
25.10.23 11:35

Já si zas myslím, že ženská intuice většinou neklame. Nemyslím tím, že by s ní hned musel něco mít, ale že se mu třeba líbí a ty to vycítíš. Myslím, že kdyby k ní jako k ženě žádné sympatie neměl, že bys z toho nebyla tak špatná. Navíc jestli se tě teď méně dotýká, myslím, že cítíš, že ji trochu má v hlavě. A jinak nechápu, co nevinného vede chlapa k vypisování s nějakou slečnou z baru nebo odkud že to bylo. Takže já tě chápu.

• Citovat
  • Upravit
633
25.10.23 12:27

Mladá žába si chtěla připadat dospěle, a tak se začala motat okolo „staršího“ chlapa. A tomu zase dělalo dobře, že se o něj mladá žába zajímá :D. To není nic výjimečného. Nic z toho nebylo a nebude, jen holka si zvedla sebevědomí, muž si užil pozornosti (protože co si budem povídat, vztah po x letech a s malým děckem už zkrátka není tak vzrušující, i když jste do sebe pořád zamilovaní jako puberťáci), a teď je čas hodit to za hlavu.

Ber to tak, že toho dopisování na tvou žádost ihned nechal, takže mu na tobě záleží. A zkus svoji žárlivost večer v posteli přetavit do chtíče, uvidíš, že bude mít v hlavě na hodně dlouho zase jenom tebe ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.10.23 13:24

@Rimonsiley jeee dekuji😊tak si to taky presne myslím😇i tak jsem to potřebovala slyset 😇

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.10.23 13:36

@Ledová káva Mno jako mas pravdu na jednu stranu ale zas si rikam, ano muže se stát ze je oblouzneny, ale snaží se mě neustále ujistovat ze je vše v poradku a mobil cely vikend má vedle mého.. a ze by sni něco měl? Max to psani pac sedeli venku na zahrádce a byl za dvě hodky doma přitom holky sly pit k tomu druhému kámoši a nesliboval v kolik bude doma tak u nej mohl být s ni do rana a mě by to nebylo divne… nevim jsou to spekulace.. samozřejmě mi shodila hrebinek vzdycky jsem pro nej byla jedina a dával to všem najevo teď si zvykám ze jsem trochu z lopaty ale snaží se..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4785
25.10.23 14:03

Pan manžel by rád ochutnal mladé maso, akorát že náhodou slečna nebyla z blízka, tak Ti tím zavřel pusu. Za mě to je docela průšvih a nedivím se, že jsi z toho špatná. Beztak si na ní myslel… Snad už to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
25.10.23 14:24

@Freeandwild rikam těžko rict.. já jsem taky mlada a celkem barbina😂 😂 😂nevim fakt jen mě to proste dostalo pac muj muž byl předešlých vztazích podváděn a sam to nesnáší, mě driv na rukou nosil… nevim 😔snad to bude dobry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Zvonimírek
25.10.23 18:27
@Oriseka píše:
Ten vztah po X letech neni takovy jako po par mesicich. Meni se. Jsou to takove klidnejsi vody, ikdyz je vse ok. Zarlivost muze zabit vztah v jakemkoli fazi. Asi je na case nejake vypisovani s jinou holkou hodit za hlavu nebyt hned tak podezrivava. Nevypada, ze by ti k tomu dal duvod a lidi mohou mit kamarady i opacneho pohlavi.

Klidné vody pro mě nejsou. Jsem muž činu, potřebuji adrenalin :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí