Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, máte některá zkušenost s depkama, nervozitou či plačtivostí, když jste braly antikoncepci Evra- náplasti? Několik let před otěhotněním jsem byla bez antikoncepce, teď po porodu jsem vyzkoušela Evru, první týden mi bylo pořád zle a cítila jsem se strašně unaveně. Teď další týden brečím kvůli blbostem a mám šílené depky. Měla jste některá něco podobného? Díky.
A jak dlouho jsi po porodu? Já si nemylsím, že by Evra byla na vině, je to hodně hodně slabá antiko. Ale samozřejmě - stát se to může. Dober balení (3 měsíce tuším?) a uvidíš.
@rejžička ahojky, jsem 3 měsíce po porodu…manžel už mi dnes řekl, ať ji vysadím, že jsem se strašně změnila za ty dva týdny ![]()
@kaja7 a neni to spis z kojeni a vubec noveho ziti? ja jsem mela presne to co pises po porodu dcery a jen co jsem prestala kojit, protoze jsem byla presvedcena ze to mam z toho je KLIIIID a ja si uzivam materstvi, jsem v poho s manzelem a mam silu
@superandrysek No já přišla o mlíko cca na konci 6ti nedělí, taky jsem měla šílené to období, ale už jsem se cítila ok, šťastná, že máme tak úžasnou dceru, a najednou bum!!
a jsem v tom znovu.