Vysazená antikoncepce - zhoršená pleť

292
20.11.13 11:13

Vysazená antikoncepce - zhoršená pleť

Ahoj holky! Od poloviny srpna jsem po téměř osmi letech vysadila antibaby, ale rapidně se mi zhoršila pleť. Nemáte, prosím, radu na nějaké potravinové doplňky nebo mastičky, které by mi ji daly alespoň trochu do kupy? Koupila jsem si takové ty vitamíny, co se prodávají i v drogériích. Ale nevím, zda mi to k něčemu bude, připadám si zase jako puberťačka :zed: Díky za každou radu! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
20.11.13 11:14

@Bííí vitamin B. Tuším, že pořád ještě prodávají Bkomplex, nebo tak nějak se to jmenovalo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
20.11.13 11:20

@martina.se To je i na pleť? To by i sedělo, protože hodně trpívám na opary a doktorka mi vždycky říká, že mám málo vitamínu B :think: Děkují! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Paji85
20.11.13 11:21

@Bííí asi Tě nepotěším, mě nepomohlo nic, zlepšilo se to tak za 4-5 měsíců, když jsem začala ksichtík mýt micelární vodou několikrát denně :nevim:

• Citovat
  • Upravit
72725
20.11.13 11:38
@Bííí píše:
@martina.se To je i na pleť? To by i sedělo, protože hodně trpívám na opary a doktorka mi vždycky říká, že mám málo vitamínu B :think: Děkují! :kytka:

mi osobně to pomohlo, vyzkoušej, za to nic nedáš, stojí to pár korun.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
292
20.11.13 11:38

@Paji85 To mě nestraš, neboť si připadám jako jeden velký Bedřich :poblion: To je děs ty hormony, zlatá antina :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
20.11.13 11:39

B-komplex by mohl pomoct, ale pozor, někdo po něm přibírá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
20.11.13 11:56

@Bííí Ahoj já už několik let jím zinek je úplně bezvadnej. Mám s pletí taky dost problémy takže opravdu důsledná péče a k tomu zinek. Ale musíš hlavně počkat až se tělo otřepe z té hromady hormonů co si jedla v antikoncepci.
Vitamín B jsem taky jedla plet pořád stejná jen břicho mě kynulo :roll: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
20.11.13 12:12

Taky se mi to stalo, mela jsem oblicej samej hnisavej bolak a pomohly az antibiotika od kozni doktorky. :zed: Predepsala mi k tomu i neco na potirani a spravilo se to asi za mesic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2728
20.11.13 12:14

Mě se to také stalo, bohužel nepomohlo nic a to už mám mezitím za sebou 2 těhotenství a porody a vypadám pořád jako puberťák :-(
Prostě antikoncepce jsou hormony co pomáhají na pupínky :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7167
20.11.13 12:38

@Bííí Ahoj,já jsem ji cca před 2 m. vysadila a začala jsem užívat Gynex. Nevím, jestli je to tím, ale myslím si, že mi moc pomohl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
20.11.13 13:33

@Agli Ahoj,a jak se ty tablety se zinkem jmenujou??A to užíváš pravidelně každý den už několik let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4172
20.11.13 14:37

Ahoj, měla jsem úplně stejný problém, zkusila jsem nejdřív micelární vodu, vodu s konopím a nic. Pomohla až kožařka a dostala jsem antibiotickou vodu a po třech dnech znatelný rozdíl, teď už jen „doléčuji“ posledních pár pupínků… ;) Ale nejvíce se mi to zhoršilo až půl roku po vysazení, to tě ještě možná čeká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
398
21.11.13 08:23

@MickyG Ahoj já beru od Walmarku prodávají jen zinek je celkem i levnej. Nebo rovnou dohromady vápník-hořčík-zinek to beru ted. Beru je opravdu krom teda těhotenství už asi 5 let denně. Pomáhají i na imunitu bývám dost málo nemocná pro mě je zinek fakt číslo 1 :D Uvidíš vyzkoušej když nepomůžou tak neublíží. Tenkrát mě je doporučila lékárnice místo B komplexu.
Používám i mastičku s konopím ta je taky bezvadná od cutis helpu, dá se používat i pod make-up. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
21.11.13 13:30

@Agli děkuju za rady určitě vyzkouším :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie