Azalia - nezvyklé problémy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
19.11.13 15:28

Azalia - nezvyklé problémy

Ahoj holky, prosim o Vaše zkušenosti, jestli se třeba někomu nestalo něco podobného… Mám doma 6ti letou holčičku, hned po šestinedělí jsem začala brát antikocepci Cerazette a byla jsem maximálně spokojená..žádná MS, žádné bolesti, žádné špinění, plet skvělá atd…tu jsem brala cca 4 roky.. Před 2 lety mi ji doktor vyměnil za Azalii (je to naprosto ta samá antikoncepce se stejným složením jako Cerazette, ale od jiného výrobce) Tu beru druhým rokem a dosud taky bez problémů…ale v posledním měsíci jsem už potřetí! 8o dostala MS…teda první byla normální MS, druhá byla o dost slabší a jen 3 dny a ted druhý den špinim…pauzy mezi nimi byly asi týdenní.. Nevíte čím by to mohlo být? Vůbec nechápu proč to ted z ničeho nic tak blbne :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3332
19.11.13 15:32

@Andrea26 No, konkrétně s Azalií neporadím, s tou jsem měla problémy od samého začátku, ale v podstatě už od té doby, co jsem brala jakoukoliv HA, se mi vždycky po několika letech (někdy dřív) stalo, že jsem začala špinit/krvácet úplně mimo, a musela jsem přejít na jinou HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.13 17:14

Azalia

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli je v pořádku že po nich krvácím, začala jsem ji brát hned po šestinedělí a po 10 dnech jsem měla menstruaci ta trvala 5 dnů tak jsem ji nebrala po ms jsem ji zas brala a po 13 dnech sem krvacela a trva to už druhý den pořad ji beru newim jestli ji mam dobrat prosím o rady moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
23.11.13 08:59

@nanýsek001 U té Azalie se to stává hodně často, někdy se to srovná, někdy ne - já jsem Azalii brala téměř půl roku, v podstatě jsem krvácela nebo špinila skoro pořád, jen občas ne :cert: Zpětně nechápu, že jsem to vydržela tak dlouho 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 14:15
@poppaea píše:
@nanýsek001 U té Azalie se to stává hodně často, někdy se to srovná, někdy ne - já jsem Azalii brala téměř půl roku, v podstatě jsem krvácela nebo špinila skoro pořád, jen občas ne :cert: Zpětně nechápu, že jsem to vydržela tak dlouho 8o

No tak dlouho bych to asi nevydržela :) a chtěla jsem se zeptat je i jiná antikoncepce pro kojící?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
23.11.13 14:26
@nanýsek001 píše:
No tak dlouho bych to asi nevydržela :) a chtěla jsem se zeptat je i jiná antikoncepce pro kojící?

Ani nevím, možná nějaké tělísko nebo tak něco. Já už hormonální antikoncepci brát nehodlám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
23.11.13 14:31

Ja ji beru špeneni bylo dostala jsem na to vitamin od gynekolozky a ok.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 14:32
@poppaea píše:
Ani nevím, možná nějaké tělísko nebo tak něco. Já už hormonální antikoncepci brát nehodlám.

Jájsem otom taky uvažovala ale mě byto asi neudělali pač jsem prvorodička a jsem moc mladá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 14:35
@lucikga píše:
Ja ji beru špeneni bylo dostala jsem na to vitamin od gynekolozky a ok.,

No já pravě nešpinim ale krvácím jako bych měla menstruaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3332
23.11.13 15:29

@nanýsek001 Je více druhů tělísek; mám tušení, že některá se nedávají ženám, co nikdy nerodily, ale to není tvůj případ. Každopádně bych se poptala u gynekologa nebo zapátrala na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.11.13 16:21
@poppaea píše:
@nanýsek001 Je více druhů tělísek; mám tušení, že některá se nedávají ženám, co nikdy nerodily, ale to není tvůj případ. Každopádně bych se poptala u gynekologa nebo zapátrala na netu.

Tak to jsem netušila, určitě jse poptám, díky za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí