Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, právě jsem si brala HA a spadla mi pilulka do umyvadla:/ Před pár hodinama jsem spala s přítelem a už mám v platíčku na zítra poslední pilulku. Prosím poradíte mi co mám dělat??? ![]()
@krystinka.a píše:
Ahoj, právě jsem si brala HA a spadla mi pilulka do umyvadla:/ Před pár hodinama jsem spala s přítelem a už mám v platíčku na zítra poslední pilulku. Prosím poradíte mi co mám dělat???
vezmi si tu zítřejší a je to ![]()
@Sasanka30 píše:
vezmi si tu zítřejší a je to
nic lepšího mě taky nenapadá
…co už.
@krystinka.a co už, jsi na konci cyklu, tak si vezmi poslední a hold si to o den zkrátíš
. V době styku jsi byla chráněná ![]()
Vezmi si zítřejší, nic se neděje, jen budeš holt dělat pauzu o den dřív
Takže pak nezapomeň taky o den dřív vzít první pilulku ![]()
@Sasanka30 píše: že joa dá si pauzu a je to
jasný
… já jsem zase vždycky s oblibou zapíjela prášek rovnou z kohoutku, takže pak nebylo jasný, kde skončil ![]()
Děkuji moc holky
jsem se uplně lekla
takže místo ve středu jak jí beru normálně, tak si ji vezmu v úterý? říkám to správně? ![]()
@Adduše píše:
jasný… já jsem zase vždycky s oblibou zapíjela prášek rovnou z kohoutku, takže pak nebylo jasný, kde skončil
no právě ![]()
![]()
@krystinka.a píše:
Děkuji moc holkyjsem se uplně lekla
takže místo ve středu jak jí beru normálně, tak si ji vezmu v úterý? říkám to správně?
jojo přesně
pauza se může zkrátit ale nesmí být delší, pak už může být s ochranou problém, tak si to hlídej ![]()
@krystinka.a píše:
no právě
no ale vždycky to vyšlo…asi teda
…mimčo bylo až bez antikoncepce.
Tak díky moc holky
já se právě lekla,
takže z dalšího platíčka si vezmu pilulku s názvem ÚTERÝ a bude to
![]()
@krystinka.a píše:
Tak díky moc holky![]()
já se právě lekla,
takže z dalšího platíčka si vezmu pilulku s názvem ÚTERÝ a bude to
![]()
holky to myslely tak, aby sis dala tu pilulku UTERY z aktualniho platicka, kde ti zbyl jeden prasek na zitra. Nasledne pauza a posun cele veci o jeden den dopredu.