Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@AniNevim píše:
holky to myslely tak, aby sis dala tu pilulku UTERY z aktualniho platicka, kde ti zbyl jeden prasek na zitra. Nasledne pauza a posun cele veci o jeden den dopredu.
jo takhle ale já další platíčko nové nemám ![]()
@krystinka.a píše:
jo takhle ale já další platíčko nové nemám
však pokud jsem to dobře pochopila, nové platíčko bys měla začít brát příští úterý, ne?
@Verca1989 píše:
však pokud jsem to dobře pochopila, nové platíčko bys měla začít brát příští úterý, ne?
no jasně nějak jsem se zamotala do toho ![]()
@krystinka.a píše:
Tak díky moc holky![]()
já se právě lekla,
takže z dalšího platíčka si vezmu pilulku s názvem ÚTERÝ a bude to
![]()
tady to jeste vypadalo, ze dalsi platicko mas ![]()
Přijde mi to jao uplně zbytečná dskuze… proto ty smailíky… když mám poslední dva prášky a jeden mi hapá co udělam? no vemu si ten druhý!!! a pak budu mít pauzu jako vždy a zase začnu papat hezky po 7 dnech znova… blondýnám zdááár
![]()
Si zase někdo z nás střílí
prosim tě zakladatelko dojdi si na gyndu jo??? daj ti 3 platíčka zase..
![]()
@magicalee píše:
Přijde mi to jao uplně zbytečná dskuze… proto ty smailíky… když mám poslední dva prášky a jeden mi hapá co udělam? no vemu si ten druhý!!! a pak budu mít pauzu jako vždy a zase začnu papat hezky po 7 dnech znova… blondýnám zdááár![]()
![]()
![]()
hele co si to dovoluješ tak za prvé jsem bruneta už od narození a za drhé jsem chtěla jen poradit, tak se omlouvám, raději se k mé diskusi už nezapojuj, když neumíš radit ale jen hanit.
![]()
@magicalee píše:?
Si zase někdo z nás střílíprosim tě zakladatelko dojdi si na gyndu jo??? daj ti 3 platíčka zase..
![]()
![]()
![]()
@Verca1989 píše: ?![]()
paní měla asi špatný den
už jsem si vzala prášek co bych si měla vzít zítra a je to ![]()
@krystinka.a píše:
paní měla asi špatný denuž jsem si vzala prášek co bych si měla vzít zítra a je to
Bravo..tak ted budes mit menzes a jedes dal co bys delala kdyby ti upadl i tenhle ![]()
Vetsinou sem hodná ale tohle mi prislo nesmyslný sorry
a dobrou
@magicalee vzdyt jsem take letela do diskuze s tim, ze se nekomu prasky vysypaly na podlahu a nevi, jestli nejaky nespolklo dite
![]()
@magicalee píše:
Vetsinou sem hodná ale tohle mi prislo nesmyslný sorrya dobrou
kdyby mi upadl další tak už bych to neřešila
plánujeme miminko, tak jako tak, jen momentálně bych ještě měsíc, dva počkala než vysadim, proto to sem píšu protože jsem nevěděla o nic jiného nešlo, děkuji mnohokrát
@AniNevim píše:
@magicalee vzdyt jsem take letela do diskuze s tim, ze se nekomu prasky vysypaly na podlahu a nevi, jestli nejaky nespolklo dite![]()
nesetkala jsem se stím, a jen žádala o radu, proto jsem potřebovala pomoct, děkuji
![]()