Ztracená pilulka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
502
11.11.13 22:53
@AniNevim píše:
holky to myslely tak, aby sis dala tu pilulku UTERY z aktualniho platicka, kde ti zbyl jeden prasek na zitra. Nasledne pauza a posun cele veci o jeden den dopredu.

jo takhle ale já další platíčko nové nemám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.11.13 22:59
@krystinka.a píše:
jo takhle ale já další platíčko nové nemám :think:

však pokud jsem to dobře pochopila, nové platíčko bys měla začít brát příští úterý, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
11.11.13 23:00
@Verca1989 píše:
však pokud jsem to dobře pochopila, nové platíčko bys měla začít brát příští úterý, ne?

no jasně nějak jsem se zamotala do toho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
11.11.13 23:00

Není mi jasné, jestli chceš být těhotná nebo ne? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16986
11.11.13 23:04
@krystinka.a píše:
Tak díky moc holky :) :D já se právě lekla, :D takže z dalšího platíčka si vezmu pilulku s názvem ÚTERÝ a bude to :potlesk: :lol:

tady to jeste vypadalo, ze dalsi platicko mas :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
11.11.13 23:06

Přijde mi to jao uplně zbytečná dskuze… proto ty smailíky… když mám poslední dva prášky a jeden mi hapá co udělam? no vemu si ten druhý!!! a pak budu mít pauzu jako vždy a zase začnu papat hezky po 7 dnech znova… blondýnám zdááár :mavam: :mavam: :mavam: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
11.11.13 23:08

Si zase někdo z nás střílí :cert: prosim tě zakladatelko dojdi si na gyndu jo??? daj ti 3 platíčka zase.. :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
502
11.11.13 23:11
@magicalee píše:
Přijde mi to jao uplně zbytečná dskuze… proto ty smailíky… když mám poslední dva prášky a jeden mi hapá co udělam? no vemu si ten druhý!!! a pak budu mít pauzu jako vždy a zase začnu papat hezky po 7 dnech znova… blondýnám zdááár :mavam: :mavam: :mavam: :kytka:

hele co si to dovoluješ tak za prvé jsem bruneta už od narození a za drhé jsem chtěla jen poradit, tak se omlouvám, raději se k mé diskusi už nezapojuj, když neumíš radit ale jen hanit. :palec: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
11.11.13 23:15
@magicalee píše:
Si zase někdo z nás střílí :cert: prosim tě zakladatelko dojdi si na gyndu jo??? daj ti 3 platíčka zase.. :zed: :zed: :zed: :zed:
? :nevim: :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
11.11.13 23:16
@Verca1989 píše: ? :nevim: :pocitac:

paní měla asi špatný den :) už jsem si vzala prášek co bych si měla vzít zítra a je to :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
11.11.13 23:19
@krystinka.a píše:
paní měla asi špatný den :) už jsem si vzala prášek co bych si měla vzít zítra a je to :))

Bravo..tak ted budes mit menzes a jedes dal co bys delala kdyby ti upadl i tenhle :think:

• Citovat
  • Upravit
Medžika
11.11.13 23:20

Vetsinou sem hodná ale tohle mi prislo nesmyslný sorry :nevim: a dobrou

• Citovat
  • Upravit
16986
11.11.13 23:27

@magicalee vzdyt jsem take letela do diskuze s tim, ze se nekomu prasky vysypaly na podlahu a nevi, jestli nejaky nespolklo dite 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
11.11.13 23:29
@magicalee píše:
Vetsinou sem hodná ale tohle mi prislo nesmyslný sorry :nevim: a dobrou

kdyby mi upadl další tak už bych to neřešila ;) plánujeme miminko, tak jako tak, jen momentálně bych ještě měsíc, dva počkala než vysadim, proto to sem píšu protože jsem nevěděla o nic jiného nešlo, děkuji mnohokrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
11.11.13 23:30
@AniNevim píše:
@magicalee vzdyt jsem take letela do diskuze s tim, ze se nekomu prasky vysypaly na podlahu a nevi, jestli nejaky nespolklo dite 8o :roll:

nesetkala jsem se stím, a jen žádala o radu, proto jsem potřebovala pomoct, děkuji :srdce: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí