Ztracená pilulka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elessar
12.11.13 06:25
@magicalee píše:
Přijde mi to jao uplně zbytečná dskuze… proto ty smailíky… když mám poslední dva prášky a jeden mi hapá co udělam? no vemu si ten druhý!!! a pak budu mít pauzu jako vždy a zase začnu papat hezky po 7 dnech znova… blondýnám zdááár :mavam: :mavam: :mavam: :kytka:

mě by spíš zajímalo, kolik slečně je :think: :lol:

Jinak bych radila, odšroubovat tu trubku pod umyvadlem a vylovit pilulku z odpadu :nevim:

:jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
1283
12.11.13 07:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
12.11.13 08:14
@Acinore píše:
mě by spíš zajímalo, kolik slečně je :think: :lol:

Jinak bych radila, odšroubovat tu trubku pod umyvadlem a vylovit pilulku z odpadu :nevim:

:jazyk:

dík ty jo.. :kytka:
Jako ja to ani nemyslela zle prislo mi to fakt jak nejaka provokace, snad se nejdriv zamyslim a pak napisu diskuzi :nevim:

Příspěvek upraven 12.11.13 v 09:38

• Citovat
  • Upravit
Medžika
12.11.13 08:19
@AniNevim píše:
@magicalee vzdyt jsem take letela do diskuze s tim, ze se nekomu prasky vysypaly na podlahu a nevi, jestli nejaky nespolklo dite 8o :roll:

Tak to je snad neco jineho? mit strach jestli neco nesnedlo dite! Tady se resi jeden prasek v umyvadle :nevim: logicky si vemu dalsi ne? A jeste musi dodat ze mela sex :mrgreen: a pak pise ze dite chce? tak vo co go? 8o

• Citovat
  • Upravit
16986
12.11.13 09:23
@magicalee píše:
Tak to je snad neco jineho? mit strach jestli neco nesnedlo dite! Tady se resi jeden prasek v umyvadle :nevim: logicky si vemu dalsi ne? A jeste musi dodat ze mela sex :mrgreen: a pak pise ze dite chce? tak vo co go? 8o

vsak jo, vsak jsem na tve strane :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Medžika
12.11.13 09:37
@AniNevim píše:
vsak jo, vsak jsem na tve strane :hug:

Ahá :mrgreen: :kytka: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
502
12.11.13 22:09

Slečna už nejsem sbohem chytré dámy ;) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jaajajaj
18.9.23 06:36

Potrebuji pomoc

Ztratila jsem pilulkou ve vlaku, spadla mi. Je to v druhem tydnu, mam si vzit dalsi a mit to posunuté o den?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

Těhotenský test 2v1