Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky holky, nechala jsem si před měsícem dát ND tělísko abych nemusela brát antikoncepci která mi nedělala dobře a aby jsme nemuseli používat kondom na který mám alergii. Minulou Ms jsem měla 2.10 (tělísko jsem si nechala zavádět 15.10) a tejďka stále nic. Doktorka sice říkala že budu mít rozhozený cyklus ale že až takhle? Stalo se Vám to někomu?
@klarushka me prisla prvni Ms asi po5 mesicich od zavedeni…
Je rozdíl jestli je tělísko hormonální nebo ne. U hormonálního jsem četla že se třeba MS nedostaví vůbec několik měsíců… Já mám normální, 1.MS v pohodě ale dost silná, 2. se zpožděním týden a něco (už jsem byla hodně nervozní jestli nejsem zase těhotná
) ale ted 3. je už zase v pohodě, přesně a i intenzita se vyrovnala… Takže moje zkušenost s tělískem - možné je všechno ![]()
@svycarka píše:
Az? ![]()
ja myslela ze bude chodit normos kazdej mesic
a taky si mela nehormonalni?
@svycarka píše:
Az? ![]()
ja myslela ze bude chodit normos kazdej mesic
a taky si mela nehormonalni?
@klarushka tak to nevim, ja mam hormonalni
gyndar mi rekl, ze muzu dostat MS a nemusim…no mam ji ale takovou nijakou ![]()
@klarushka tak to pozor, jestli máš nehormonální tělísko, menstruaci máš mít!!!
U nehormonálního tělíska jsem měla MS každý měsíc, když jsem neměla, byla jsem těhu.
Díky holky všem za rady v pondělí snad budu mít doma auto tak si sjedu na gyndu a bude
hlavně doufám že nejsem těhu to bych se musela jít asi oběsit ![]()
@Vermion píše:
@klarushka až v pondělí? test ti nikdo přivézt nemůže?
mno to by sice mohl přítel až pojede z práce ale já radši nebudu plašit a počkám do pondělka pokuď ta mrcha nedorazí tak půjdu na gyndu ![]()
@klarushka jo mě, taky mám(měla jsem) nehormonální tělísko, poslední MS byla 1.10
No a teď jsem těhotná ![]()
@estrea ježiš marjá to my ajni nepovídej
mě by fakt asi muselo hrábnout páč 2 dítko bych takhle brzo nedala ![]()
Já jsem byla taky v šoku když jsem zjistila že jsem s tělískem těhotná ![]()
Ale Petr už bude mít 4 roky, nechali sme si ho ![]()
@klarushka druhý, tak to by bylo ještě vpoho né
, já už 2děti mám