ND tělísko a zpožděná MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
NumLock
20.11.13 17:35

@estrea Já právě už měla taky 2 děti…

• Citovat
  • Upravit
992
20.11.13 17:36

@Miriamm jojo, šok to byl pořádnej
můžu se tě zeptat jak jsi pak řešila antikoncepci?
Tak nějak uvažuji i o sterilizaci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
NumLock
20.11.13 17:38

@estrea Od té doby beru HA. O sterilizaci jsem neuvažovala, bojím se zásahu do těla.

• Citovat
  • Upravit
3931
20.11.13 20:32

@estrea vis ja se tesim jak pjujdu za necelej rok do prace aspon na 2-3 roky a pak ze se budem teprv snazit ;) hlavne bych rada mela pred dalsim mimcem trosku fin. rezervy pac tejdka by sme se museli sakra uskromnit a to aj na ukor malyho ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
27.11.13 16:45

@klarushka tak jak jsi dopadla? Čistě ze zvědavosti ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
28.11.13 10:08

@estrea ahojda, no včéra jsem byla u doktorky páč v pondělí měla volno. takže mi udělal ultrazvuk a všechno ok i tělísko dobře sdělo takže mi píchla iniekci a odebrala krev kdyby to náhodou bylo MD těhotenství no a dneska jsem tamvolala a všecko ok :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
28.11.13 10:09

@klarushka uf, uf, tak to je super:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3931
28.11.13 10:13

@Vermion to teda jj šíleně jsem si oddychla  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
2.12.13 16:31

Ahoj holky, tak teď jste mě dost vyděsili. Mám nehormonální tělísko Nultiload a už týden mám zpožděnou menstruaci. Jestli budu v tom, tak se picnu. doma mam totiž 4 letýho klucinu a druhýmu je 10 měsíců. Zítra si zajedu pro test. Snad to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
2.12.13 16:49

@Verunna11 mám stejné - multiload - jednou jsem měla zpoždění 5 dní, ale těhotenství to nebylo. Tak držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2984
2.12.13 17:11

Snad to bude dobrý. Jinak se picnu. Tělísko mám 5 měsíců. První 3 jsem pořád krvácela nebo špinila, pak se to ustálilo, dostala jsem silnou menstruaci která trvala 3 dny a teď mám skoro týden zpožnění. Snad je to tím, že si tělísko ještě pořádně nesedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3733
2.12.13 17:23

@Verunna11 Hlavně napiš, jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.23 13:38

Nehormonální tělísko

Dobrý den,
než se to někam posune, chci se zeptat, zda se s tím už někdo náhodou nesetkal…mám víc jak 7. měsíců zavedené tělísko - do teď vše v normě…vždy MS plus minus koncem měsíce a trvala zhruba 14 dní…tedka jsem očekávala zhruba nekdy minulý týden - opět koncem července a zatím teda MS nikde…plus minus spoždění týden…nemívám pravidelný cyklus..jen 1.7. trošku špinění…TT jsem zkoušela ze zvědavosti 2.7. odpoledne - byl negativní…a druhý z ranní moči dneska ráno 3.7. -opět negativní…tak čekám - stále nic - ani žádný náznak špinění nebo neco…mel nekdo už neco takového podobného? Mám se bát případného 6. těhotenství? k tomu všemu od 1.7. mám pobolévání břicha a průjem - od pulnoci do pulnoci chodím na wc tak 8× :-(…co myslíte? zajít k doktorovi radeji za času nebo čekat ještě třeba týden? díky

• Citovat
  • Upravit
655
3.8.23 15:23
@Anonymní píše:
Dobrý den,
než se to někam posune, chci se zeptat, zda se s tím už někdo náhodou nesetkal…mám víc jak 7. měsíců zavedené tělísko - do teď vše v normě…vždy MS plus minus koncem měsíce a trvala zhruba 14 dní…tedka jsem očekávala zhruba nekdy minulý týden - opět koncem července a zatím teda MS nikde…plus minus spoždění týden…nemívám pravidelný cyklus..jen 1.7. trošku špinění…TT jsem zkoušela ze zvědavosti 2.7. odpoledne - byl negativní…a druhý z ranní moči dneska ráno 3.7. -opět negativní…tak čekám - stále nic - ani žádný náznak špinění nebo neco…mel nekdo už neco takového podobného? Mám se bát případného 6. těhotenství? k tomu všemu od 1.7. mám pobolévání břicha a průjem - od pulnoci do pulnoci chodím na wc tak 8× :-(…co myslíte? zajít k doktorovi radeji za času nebo čekat ještě třeba týden? díky

Já jsem teda měla dvě nehormonalni tělíska pomalu 8 let a nikdy jsem těhotná nebyla Ms jsem měla nepravidelnou +- týden ale to už jsem měla od 14 let jednou se mi stalo že nepřišla Ms ani do týdne a byla to cysta lékařka ji nasla a jak se mi tam šturala tak Ms ten den přišla bylo to 11 dní od zpoždění další kontrola byla po Ms a cysta tam nebyla zavolala bych si pro svůj klid jinak já s tělískem byla spokojená i jsem si ho kontrolovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí