Deprese, bezmoc v šestinedělí

Anonymní
12.2.14 20:31

deprese,bezmoc v šestinedělí

Jsem na pokraji sil, mám malou holčičku jsem v šestinedělí, přijde mi že jsem na vše sama, nezvládám. Nevíte někdo o nějakých homeopatikách nebo něčem takovým, abych se hodila do pohody a nebyla na zhroucení? Chci si už konečně užívat a mít radost z miminka.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7211
12.2.14 20:33

1. homeo ti určitě někdo poradí
2. téměř určitě to přejde, šestinedělí je prostě nápor ale nebude to tak pořád :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
12.2.14 20:34

Já nevim, ale jsi v šestinedělí asi i kojíš ne? Nevím zda je ideální to řešit takhle. Nehledně na to, že jsou běžné v šestinedělí takové pocity, rozbouřené hormony, vše je nové.. Zatni zuby a soustřeď se na miminko, raduj se z něj… Hlavně mysli pozitivně.. Uvidíš bude líp :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2359
12.2.14 20:38

O homeopatikách nevím. Ale šestinedělí je vždycky nářez. Takže spi když spí miminko. Že není doma uklizeno a uvařeno? Manžel se nezblázní a hlady taky neumře. Zaúkoluj okolí co to jde. Nejsme stroje. I když já jsem taky taková a všechno nejradši řeším sama. Nejdůležitější je teď sžít se s miminkem. Bude líp :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
12.2.14 20:39

Pokud trpíš depresemi a zoufalstvím, nemusí to přejít, vyhledej pomoc psychiatra, ten posoudí tvůj stav, pokud je to poporodní deprese, nepřejde to samo a umí to dost ublížit. Těžko soudit takhle na dálku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123

Me pomohlo prestat kojit. Hned se mi psyvhicky ulevilo, ale depky jsem mela jeste dlouho, tak nevim. Zamysli se, co ti nejviv vadi a nejvic te vycerpava a zkus se toho zbavit. Me takhle likvidovsly vecne navstevy a rad. Vsech okolo. Taky je super, kdyz ti nekdo pomuze. Trba mamka nebo kamaradky. :-) nejsi v tom sama!

• Citovat
  • Upravit
2017

A co nezvladas? Nic neres. Jsi v sestinedeli, tak se zachumlej s mimcem do postele a uzivejte si jeden druheho ;) ono to se vsechno srovna. Pozdeji si udelate nejaky rezim, system a budes vse zvladat lepe.

Příspěvek upraven 12.02.14 v 20:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
12.2.14 20:40

Pokud nejsi sama, zkus si promluvit s partnerem a dohodněte se na jeho možnostech ti pomoct. Třeba mne hodně pomohlo dat kočárek na 2 hodiny babičce a dědovi a prachsptostě se vyspat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7745
12.2.14 20:40

Pokud máš pocit, že to opravdu nezvládáš, nestyď se kontaktovat psychiatra. Raději dříve než později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
12.2.14 20:41

To prejde. :hug: Ja byla taky vyšťavena. A mela pocit ze nic nestiham. Malej hodne plakal…Ted ma dva mesice a uz mam cas si i odpocinout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.2.14 20:41

Drz se, prejde to. ja brecela nekolikrat denne, z maleho jsem mela nervy, vubec jsem nevedela, co si s nim pocit. do toho ja zdravotni problemy. varila a uklizela moje mamka, pul noci nosil manzel a ja stejne byla na hromade.
dobra zprava: prejde to. zlomi se to, mimco se zacne usmivat, koukat na svet a bude lip vsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.2.14 20:42
@novo123 píše:
Me pomohlo prestat kojit. Hned se mi psyvhicky ulevilo, ale depky jsem mela jeste dlouho, tak nevim. Zamysli se, co ti nejviv vadi a nejvic te vycerpava a zkus se toho zbavit. Me takhle likvidovsly vecne navstevy a rad. Vsech okolo. Taky je super, kdyz ti nekdo pomuze. Trba mamka nebo kamaradky. :-) nejsi v tom sama!

mela jsem to stejne. jakmila jsem musela prestat kojit, najednou bylo vsechno lepsi. prcek byl vic v klidu a ja taky. akorat mi je vzdycky blbe to nekomu radit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
12.2.14 20:42
@LucciaMaty píše:
A co nezvladas? Nic neres. Jsi v sestinedeli, tak se zachumlej s mimcem do postele a uzivejte si jeden druheho ;) ono to se vsechno srovna. Pozdeji si udelate nejaky rezim, system a budes vse zvladat lepe.Příspěvek upraven 12.02.14 v 20:42

Tak tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
novo123
12.2.14 20:45

Me ne. Druhe seszinedeli bylo proste supet a myslim, ze to bylo tim, ze jsem nekojila a nestydela se jit spat, kdyz prisla navsteva :-)

• Citovat
  • Upravit
6050
12.2.14 20:53
@Anonymní píše:
Jsem na pokraji sil, mám malou holčičku jsem v šestinedělí, přijde mi že jsem na vše sama, nezvládám. Nevíte někdo o nějakých homeopatikách nebo něčem takovým, abych se hodila do pohody a nebyla na zhroucení? Chci si už konečně užívat a mít radost z miminka.

A co nezvládáš? Je to běžné v šestinedělím, pak to přejde, já byla šílená :lol: hodně odpočívej, jak mimi spí tak mazej spát taky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí