Už se chystá porod?

25
12.2.14 14:20

Už se to chystá ?

Ahoj holky, vím že jsem další která neví co se děje a ptá se kde může..Ale hold jsem prvotěhule a prvorodička a nevím co očekávat… Bohužel… Termín mám za 4 dny, vše je ok, nachystáno… otevřená jsem na dva prsty… Včera po Hamiltonu a dneska po sexu ;) No právě od té doby, co jsme s přítelem „urychlovali“ příchod našeho pokladu na svět, mám bolesti… Jako když mám dostat MS… Ne nijak silné.. Občas mě u toho tvrdne pupík.. občas mám tlaky dole… Ale žádný extrém.. Ty bolesti mám už zhruba tři hoďky a tak po 5-7min.. No tak si říkám, jestli se to jako chystá… Mám začít být nervózní? :)Moc budu ráda za každou radu nebo zkušenost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5453
12.2.14 14:24

Asi uz ano :palec:
Ja uz bych vyrazila, ma se jet kdyz jsou pravidelne bolesti po 5 minutach.Drz se a hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
12.2.14 14:24

Jed do porodnice, když to máš pp pěti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
12.2.14 14:26

Extrem teprve prijde :mrgreen:,na zacatku je to pohoda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
12.2.14 14:27

Šup vem věci a jedˇpokud máš polesti po 5minutách :) Hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
12.2.14 14:28

Souhlasim z holkama dej vedet pritely a radsi vyrazte do porodnice :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
12.2.14 14:33

Jééé miminko chce jít ven kuknout na mamču a taťku, úplně ti závidím, tohle byly pro mě krásné chvilky a strašně jsem se těšila co bude. Tak šup do porodnice maminko :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.2.14 14:35

Porodku mám dvě minuty autem, tak zatím nespěchám… :D A při registraci mi říkali ať přijedeme až budou bolesti po třech minutách.. No holky nevím, teď to je zase najednou po 15minutách… Asi ještě chvilku vyčkáme… Mate mě to, že to fakt moc nebolí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
12.2.14 14:37

@christinna
Ahoj, sprchu sis dávala? Radí se teplá sprcha, poslíčci přestanou, porod ne.. ale opatrně.
Ale jak to popisuješ tak už asi jo :-) Jestli jsi sama tak opatrně při lezení do vany a telefon po ruce, kdyby se to zhoršilo a volalas partnera..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
977
12.2.14 14:37

To je ono, ze začátku mě ty kontrakce taky nebolely a trvalo, než jsem je zaregistrovala a od první kontrakce do 7 hodin byl syn na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
12.2.14 14:38
@christinna píše:
Porodku mám dvě minuty autem, tak zatím nespěchám… :D A při registraci mi říkali ať přijedeme až budou bolesti po třech minutách.. No holky nevím, teď to je zase najednou po 15minutách… Asi ještě chvilku vyčkáme… Mate mě to, že to fakt moc nebolí… :nevim:

Ono to neni zadny extrem. Ona to nejak tlumi plodovka :mrgreen: az rupne tak se to projevi vic

• Citovat
  • Upravit
836
12.2.14 14:38

Dej si teplou koupel, jestli to jsou poslicci, odezni to a pokud porod,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
12.2.14 14:43

Holky strašně moc děkuju… Zkusím ještě tu koupel… Uvidím co se bude dít… :) Telefon budu mít při ruce, kdyby něco :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
12.2.14 14:58

@christinna
A pak tam pleskni buničitou vložku.. kdybys jela do porodky, tak z ní na příjmu hned zjistí jestli ti prdla plodovka. Hodně štěstí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
12.2.14 16:32

Zdravím :), termín mám také za 4 dny, už se celkem nemůžu dočkat a hlavně už bych to chtěla mít tak nějak za sebou :). Pokud už rodíš tak držím palečky ať jste zdraví a brzy doma :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí