Desetiměsíční uřvánek

972
9.4.14 14:30

Desetiměsíční uřvánek

Ahoj holky,
mam maly problem se svym prckem. Kdyz mu bylo 5 mesicu, zacal strasnd plakat v postylce. Do te doby tam spinkal v pohode. Ale pak najednou bum, a rval a rval. Tak jsem si ho vzala do postele. Jenze tam neusnul pokud jsem tam nebyla s nim. Rikala jsem si, ze je to jen na chvilku, ale od te doby proste v postylce byt nechce, rve tam jak tur. Takze spi tak, ze musim lezet u nej, v posteli a pokud se hnu, je vzhuru. Estvilla jsem zkousela, vydrzel rvat 2 hodiny a neusnul. Navic ted ma asi separacni uzkost, je mi porad za zadkem a pokud chci neco udelat, mam smulu, protoze pokud ho nechovam, rve. Jak dlouho to muze trvat? Poradite nekdo, jak s tim spanim? Je mu 10 mesicu. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
243
9.4.14 14:34

Nám na uspávání hodně pomáhala relaxační hudba…ani jsem nemusela uspávat.
A že je pořád u tebe…dcera mi tohle dělá, když ji rostou zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.4.14 14:36

A z jakého důvodu nemůžeš být v posteli s ním, než usne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
9.4.14 14:44

Kdyz chce chovat, nemas nejake nositko nebo satek? Ze bys ho dala tam a mela volne ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
507
9.4.14 14:46

Já jsem to vyřešila tak, že jsem dala do obýváku cestovní postýlku a přez den spinká tam vidí z ní na mě do kuchyně…dál mu z očí nechodím. proste když chce tak vstane podiva se kde jsem fnukne a lehne si. Když to je opravdu zoufalý tak si lehnu na gauč dám si ho na sebe na bříško dívám se u toho na televizi hladím ho po zádičkách a on za chvilku usne. Taky ted má separační úzkost. Když ji neměl tak raději usínal v tichu ale co je mrzutej tak neustále potřebuje něco slyšet. Celý den mám zaplé bud písničky nebo tv jako pozadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
9.4.14 14:50
@dani24687 píše:
A z jakého důvodu nemůžeš být v posteli s ním, než usne?

Ja muzu byt v posteli s nim, jen bych rada obcas neco udelala. Hlavne vecer me neba chodit spat v 19 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.4.14 14:51
@bobr123 píše:
Ja muzu byt v posteli s nim, jen bych rada obcas neco udelala. Hlavne vecer me neba chodit spat v 19 hodin.

a to se okamžitě vzbudí, když odejde, i když už tvrdě usnul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
9.4.14 14:51
@Folinka píše:
Kdyz chce chovat, nemas nejake nositko nebo satek? Ze bys ho dala tam a mela volne ruce.

To jsem zkousela, neproslo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
9.4.14 14:54
@dani24687 píše:
a to se okamžitě vzbudí, když odejde, i když už tvrdě usnul?

Okamzite ne, budi se tak po pul az trictvrte hodine a kdyz tam nejsem, tak me hleda a cestuke po posteli. Musim k nemu lehnout a za chvilku spi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
9.4.14 14:57
@Vuninka píše:
Já jsem to vyřešila tak, že jsem dala do obýváku cestovní postýlku a přez den spinká tam vidí z ní na mě do kuchyně…dál mu z očí nechodím. proste když chce tak vstane podiva se kde jsem fnukne a lehne si. Když to je opravdu zoufalý tak si lehnu na gauč dám si ho na sebe na bříško dívám se u toho na televizi hladím ho po zádičkách a on za chvilku usne. Taky ted má separační úzkost. Když ji neměl tak raději usínal v tichu ale co je mrzutej tak neustále potřebuje něco slyšet. Celý den mám zaplé bud písničky nebo tv jako pozadí

Pri tom usinani me musi proste cejtit, kolikrat jsem zkousela ho dat do postylky a drzet za ruku a tak. Ale rval. A co se te uzkosti tyce, porad mi visi na noze, nestaci mu me videt, chce chovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.4.14 14:59
@bobr123 píše:
Okamzite ne, budi se tak po pul az trictvrte hodine a kdyz tam nejsem, tak me hleda a cestuke po posteli. Musim k nemu lehnout a za chvilku spi.

aha, tak to je u nás normální, uspím, za hoďku se asi probere a nevidí mě, tak brečí, přijdu, utěším a pak už spává celou noc. mě to teda ale nevadí, takže neporadím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2485
9.4.14 15:03
@bobr123 píše:
To jsem zkousela, neproslo to.

Vetsina deti si musi na noseni zvyknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
9.4.14 15:11
@dani24687 píše:
aha, tak to je u nás normální, uspím, za hoďku se asi probere a nevidí mě, tak brečí, přijdu, utěším a pak už spává celou noc. mě to teda ale nevadí, takže neporadím :kytka:

Tak aspon vidim, ze v tom nejsem sama. V noci vetsinou spi, ale ted jak ma tu separacku, tak cestuje a porad se po mne vali. Ale u toho spi. Jen se proste obcas zvedne, preleze si treba k mym kolenum, lehne sisi na na ne a spi. Obcas je to vtipny, obcas o hubu, bojim se ze spadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
9.4.14 15:30
@bobr123 píše:
Tak aspon vidim, ze v tom nejsem sama. V noci vetsinou spi, ale ted jak ma tu separacku, tak cestuje a porad se po mne vali. Ale u toho spi. Jen se proste obcas zvedne, preleze si treba k mym kolenum, lehne sisi na na ne a spi. Obcas je to vtipny, obcas o hubu, bojim se ze spadne.
:mrgreen: všechno znám :mrgreen: jinak o separačce jsem na netu našla jednou pěkný článek - čím víc bude bobek u tebe, tím dřív to přejde :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
9.4.14 19:47
@dani24687 píše: :mrgreen: všechno znám :mrgreen: jinak o separačce jsem na netu našla jednou pěkný článek - čím víc bude bobek u tebe, tím dřív to přejde :kytka:

Mne ho je obcas az lito, jak rve. Kdyz ho hned nemuzu pochovat tak place a place, ale je to dost na palici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí