Děsný kašel

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
452
26.2.09 13:34

Šla bych k doktorce. Je maličký. A to že nepije mlíčko asi nebude na chvíli vadit. Mlíčko hodně zahleňuje. To je první co nám doktroka nedoporučovala. Zkus ho nedělat úplně na míru, ale trošku řidší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.2.09 19:18

AHOJ, TAK JSME BYLI U DOKTORKY, MALEJ DOSTAL ATB A TED MU VYLETĚLA TEPLOTA, MÁ 38,5 PO ODEČTU, ACH JO, TO JE NĚCO…A MANŽEL NA SLUŽEBCE. MŮŽU DÁVAT PARALEN. ČÍPKY A PO 4 HOD IBALGIN SIRUP? SNAD JO, NO UVIDÍM, MALEJ MI ODMÍTÁ JÍDLO, JEN PIJE ČAJÍK, TAK ASPON TO.
 KATKA

• Citovat
  • Upravit
3127
4.1.12 17:23

Holky, můj syn má příšerný kašel. Občas dostane takový záchvat, že zrudne a vypadá to, že se udusí.

Před měsícem měl to samé, dostali jsme na to léky. Teď sem s ním nechtěla zase letět k Dr., měla dovču a ta druhá doktorka mi nesedí. Takže mu dávám ty léky z minula. Nějak nezabírají. Tak se chci zeptat, co dáváte vy na kašel? Existuje něco silnějšího? Třeba cibulový vývar atd.??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
4.1.12 20:12

Já doporučuju Tannen sirup, opravdu pomáhá a u dětí které se nemohou zbavit kašle, tak zabral. Je pro děti od 3 let. Dělám i poradce, tak kdyby chtěl někdo poradit, ráda, napište.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3127
4.1.12 20:26
regy píše:
Já doporučuju Tannen sirup, opravdu pomáhá a u dětí které se nemohou zbavit kašle, tak zabral. Je pro děti od 3 let. Dělám i poradce, tak kdyby chtěl někdo poradit, ráda, napište.
:( synovi je 14 měsíců.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
4.1.12 20:34

tak to je na sirupek malý :( U tak malého mohu doporučit tymiánový krém (na kašel, na rýmu je super) + Eucasol sprej (uvolňuje dýchací cesty, odhleňuje…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
257
5.1.12 11:27

ahojky,my měli taky zánět průdušek,ale malýmu jsou teda tři,po vysazení atb mi bylo řečeno,že bude dokašlávat,jenže chrmle pořád stejně,přitom má trg a poslech úplně čistej.jak o už už psala jedna mamina,myslím,že je to rýmou,která mu teče do krku a on s tím pak dáví,takžem pořád odsáváme a už se modlím,aby to skončilo,ječí u toho jak tur :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí