Dětenice - objednávka pobytu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Byla jsem několikrát, máme kousek chalupu a přijde mi, že úroveň personálu klesá. Naposled jsem tam byla na firemní akci a byli tam už ne vtipní, ale vulgární.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naprosto souhlasím s posledním příspěvkem, dříve to bylo lepší, posledně už byli jen vulgární
Škoda. Ale kamarádka tam byla nedávno a prý už se to vylepšilo, třeba si někdo stěžoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak jak to s těmi Dětenicemi nakonec dopadlo? Líbilo se tam rodičům?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, muzete mi poslat odkaz kde objednat poukaz??? najela jsem na stranky a neni tam nikde cenik ani tak, na tel. cislo jsem zkousela volat ale nejde se mi tam ani dovolat
chcem to pro tchana k narozkam ze byl s tchyni na vikend, nevite cenu??
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@market.s.87 - tady je vše potřebné. Byli jsme tam vloni touhle dobou na víkend a můžu jen doporučit
!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte vlastní zkušenost?
Obnovuji diskusi. Nebyl jste někdo v posledních letech ubytovaný přímo v tom středověkém hotelu? Přemýšlím, že bych to vzala přes Slevomat spolu s programem v krčmě a prohlídkou zámku a pivovaru tchánovcům. Ale váhám. Jak moc tam v noci „straší“? Je to od nás kousek a ještě tam nebyli. A pokud tam byli ubytovaní a na programu v krčmě vaši známí/příbuzní ve věku cca 60-65, jak přijali jejich středověké zacházení a vyjadřování? Aby tam tchán neudělal nějaké haló. ![]()
My byli v tom jejich areálu letos poprvé, ale bydleli jsme v penzionu vedle zámku, to bylo v pohodě, jako zážitek zajímavé, dcera nadšená. Netvrdím, že s emi líbily všechny jejich hlášky, to zas ne, ale byla to prostě změna.
Předem díky za vaše reakce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samy já jsem z krčmy osobně byla nadšená, nebyli jsme tedy v hotelu, ale sestra říkala, že se jedná o normální hotel, samozřejmě ve středověkém stylu. A jinak záleží na tom, jak jsou tchánovci nóbl a vztahovační. Mně to třeba vůbec nevadilo, jejich mluva jen podporuje tu středověkou atmosféru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samy naši to dostali před 2 roky k Vánocům, také přes slevomat, tak to asi bude to stejné. Vše se jim líbilo. O strašení v noci nic neříkali a mluva v krčmě byla prý v normě dle očekávání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj.
Navštívila jsem krčmu před třemi lety. Mluva i chování drsné, ale zase já jsem zvyklá ze školy ještě na drsnější hlášky, takže v klidu. ![]()
Musím ale říct, že když na někom opravdu viděli, že to moc nebere či je v šoku,
tak si tak nedovolovali. A když měli takové to vystoupení v mezičase, např. babky tam přišly a začaly zpívat šílenou odrhovačku a snažily se do toho zapojit nějakého strávníka nebo šermířský souboj s hosty a ten vybraný jasně řekl, že nechce, tak ho vynechali a nenutili. ![]()
Mám pocit, že nám to i říkali při vstupu. Kdybychom se necítili, tak to máme povědět a oni se stáhnout. ![]()
Zámek jsme navštívili. Moc pěkná prohlídka.
Pivovar - tam jsme nešly.
Ubytování jsme byly v hotelu Rustikal - kvůli lepší ceně a taky moc hezké. Ale manželovi rodiče si vzaly ubytování právě v té krčmě a pochvalovali si to. Těm bylo v době návštěvy krčmu 51 a 60 a brali to v klidu. Ale je celkově nic moc nerozhází. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No my právě taky bydleli v tom hotýlku Rustikal - a to bylo v pohodě. K tomu prohlídka pivovaru, zámku a večeře s programem v krčmě. V tom středověkém hotelu by to mohlo být víc působivé, tak zvažuju pro ně tu verzi. Ale píšou, že tam i strašívá, tak aby to i po předchozím upozornění tchánovci v pohodě rozdýchali, aby se tam vůbec dalo usnout.
A přesně jak píše @tininas - kdo se na programu necítil ve své kůi, nechali ho být. No co, při nejhorším by se najedli a odešli. A noc holt přežijou. Jen aby to pro ně nebyl poslední pobyt, kdy budou ochotni někam jet.
Tady by byla výhoda blízkosti od domova, nikam do dálky se tahat nejsou ochotni. Ještě počkám pár dnů, jestli se objeví další názory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Samy Byli jsme před dvěmi lety přímo ve středověkém hotelu. Bylo to fajn, mám porovnání s hotelem Rustikal, kde jsem byla tuším před 7 lety. Hotel je určitě lepší, hlavně ta atmosféra. Strašení probíhalo tak, že o půlnoci se z repráku ozývaly strašidelné zvuky. Čekala jsem třeba,že se na nás bude dobývat bílá paní, ale to ne
Byli jsme v létě, měli tam food festival, ten byl fajn, opravdu jak tržnice, kde nabízeli všechno možné. Občas i venkovní vystoupení… Dále strašidelná prohlídka zámku. Ale je pravda, že je to pěkně drahá sranda. Chtěli jsme jít ještě na rytířské souboje( nevím, jak se to jmenuje). Ale nakonec jsme nešli. Mám třeba porovnání s krčmou, když jsem byla před sedmi lety, nedalo se to absolutně srovnat. Oni teď přistavěli a ten večerní program už nebyl tak úchvatný, jako kdysi. Dřív se celý večer něco dělo, pořád vlastně nás někdo obcházel, bylo to víc uvěřitelný než teď. Nevím, jak to popsat. Teď se musí všechna vystoupení přesouvat, aby stihli všechny místnosti, včetně horního patra. Jinak za mě, nám stačila jedna noc,max dvě. Víc dní nevím, co bych tam dělala, plus bych tam nechala balík
Max si objela ještě nějaký výlet okolo. Každopádně moc se mi tam líbilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
no tak asi jak kde..všude je to o lidech že.
jak říkám někomu se to líbil může - proč ne..já nejsem ciprlich..jsem děvče z dědiny zvyklá na všechno..ale toto..už nikdy..