Dětenice - objednávka pobytu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
159
12.2.12 19:13

Dětěnice - objednávka pobytu

Ahoj, chceme objednat rodičům víkendový pobyt v Dětěnicích (hotel,krčma..je to s programem) a požadují peníze předem, poté zašlou poukaz, je to běžná postup? Mátě zkušeností? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
118
12.2.12 19:16

Já bych se toho nebála. Jsou určitě seriózní a nepodvedou vás. Bydlím kousek od Dětenic a byli jsme tam mnohokrát. Je to tak kouzelné a stojí to za to. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.2.12 19:20

já tam byla jednou a celkem nic moc..vůbec me to nezaujalo.., člověk si zakoupí vstupenku na program ale ty ceny co mají uvnitř jsou nehorázné, navíc jídlo teda nic moc - jen pivo bylo dobré. Program celkem ušel ale to chování zaměstnanců mě teda vůbec neoslovilo. Vím že to má být originální, ale i když nejsem žádný cimprlich, tak mě to někdy dost uráželo..

• Citovat
  • Upravit
Izz
12.2.12 19:22

Já jsem tam byla ubytovaná a byli jsme tam na večeři. Já na ty plánovaný zábavy (program) moc nejsem. Šli jsme tam schválně v den, kdy program nebyl. Ale proti gustu…
Jinak ubytování hezký, chování zaměstnanců hotelu na skvělé úrovni…nebála bych se platby předem.

• Citovat
  • Upravit
karolínka12
12.2.12 19:23

myslím si, že peníze dopředu nechtějí, podívej se na jejich stránky a mě se to tam moc líbilo, určitě chceme jet znovu

• Citovat
  • Upravit
65311
12.2.12 19:23

My takhle měli poukaz teda jen na jídlo a program.....placený předem…tak bych se nebála

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
12.2.12 19:25

No, co člověk to názor. Mluva personálu patří ke stylu. Můžeš mrknout na YouTube, je tam několik videí z Dětenic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
12.2.12 19:27

Taky to nabyl jak se říká,můj šálek kávy. :roll: Jídlo,docela ušlo i když bylo fakt drahý,pivo slušný,ale to se dá najít i jinde.Jinak kouzelník byl vlezlej,personál až skoro drzej,nicméně v práci z toho byli kolegové unešeni,takže záleží na jedinci,jak si zábavu představuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.2.12 19:34
boball píše:
Taky to nabyl jak se říká,můj šálek kávy. :roll: Jídlo,docela ušlo i když bylo fakt drahý,pivo slušný,ale to se dá najít i jinde.Jinak kouzelník byl vlezlej,personál až skoro drzej,nicméně v práci z toho byli kolegové unešeni,takže záleží na jedinci,jak si zábavu představuje ;)

jojo proti gustu… člověk má vyzkoušet všechno..já do toho šla a vím že už bych znova nešla.. :nevim: někdo je z toho unešen..proč ne. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
26574
12.2.12 19:39

Prave dnes jsme se vratili s dvoudenniho pobytu v Detenicich, ktery jsem zamlouvala pred dvema mesici manzelovi k narozeninam. Pokud chces poukaz, ten posilaji postou a pozor v obalce oznacene Detenice, tak at se to nedostane oslavenci do ruky, tak musis platit predem. Pokud nechces poukaz, tak ne. Ja jsem tam nikdy nechtela, manzel ano. Musim rict, ze to nebylo tak hrozne, v zasade byli dost vymekli:-) Nejvic si to uzivala nase dcera dvouleta. Pokud bys mela nejake dotazy, tak se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
12.2.12 19:42

Nebála bych se toho.Takové krčmy a má to jeden majitel ,jsou po celé Čr.Písek ,Praha ,Dětenice.Já byla v Písku a šla bych zas.Mně se to moc líbilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
12.2.12 19:43

Taky už bych tam nejela.Nicméně jednou jsem byla v hospůdce na podobný způsob.Personál byl taky oblečený jako dřív v nějakých halenách.Hospodský tykal,ale mělo to úplně jinou úroven,byl vtipný a přitom slušný,tam jsem se fakt cítila příjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
12.2.12 19:46
boball píše:
Taky už bych tam nejela.Nicméně jednou jsem byla v hospůdce na podobný způsob.Personál byl taky oblečený jako dřív v nějakých halenách.Hospodský tykal,ale mělo to úplně jinou úroven,byl vtipný a přitom slušný,tam jsem se fakt cítila příjemně.

asi tak..když ti někdo před obličej hodí jídlo, že se ho polovina vysype a řekne při tom - žer..tak to není moc vtipný..to stejný z pivem, málem dycky polovinu vylil a ještě se chlamal jak je to vtipný.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
7907
12.2.12 19:50
smurfka píše:
boball píše:
asi tak..když ti někdo před obličej hodí jídlo, že se ho polovina vysype a řekne při tom - žer..tak to není moc vtipný..to stejný z pivem, málem dycky polovinu vylil a ještě se chlamal jak je to vtipný.. :nevim:

To se v Písku naštěstí nekonalo.Byli drzí ,ale vtipně.sice jsem žrala taky ale fajne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15066
12.2.12 19:53

:mrgreen: pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.