Dětenice- Pohádkový les
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětenice- Pohádkový les
Ahojky všem, měla bych prosbu jestli jste někdo byl v Dětenicích na nedělním pohádkovém lese.
Chtěli jsme tam jet, tak by mě zajímalo jestli to má vůbec cenu, trmácet se tam až z Prahy.
Díky moc, rady bych potřebovala co nejdříve, bohužel mě napadlo napsat až teď a ráno jsme se chtěli vypravit. ![]()
Chápu, že pro mrňousky to asi nebude, spíš jestli by to bavilo staršího osmiletého kluka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Přijde na to co od toho výletu čekáš
Je to pouze jako „dětský den“, pár pohádkových postav a plnění úkolů. Pár stánků s perníky a jinými sladkostmi. Postavičky dost dobrý, mě se líbila ježibaba, byla jako z Mrazíka
. Časově odhaduju pouze asi tak hodina zábavy. Našemu pětileťákovi a osmileté se to líbilo .
, dostali na závěr medaili na krk od opravdovýho trpaslíka
. J*
BTW: v Dětenické krčmě se jim nelíbilo vůbec
.
- Citovat
- Upravit
Hmmm, do krčmy bychom asi nešli, měla bych sebou ještě jednoho OPRAVDOVÝHO trpajzlíčka
kterýmu je teprve 20 měsíců, tak by to asi nebylo nic pro něj. navíc co sem koukala na jídelní lístek, tak potravinami pro mrňousky tam myslím nehýří. ![]()
A nějaký výlet po okolí, kterým bysme to mohli obohatit, když by sme se trmáceli tak daleko?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nedaleko je Loučeň, v zámeckém parku jsou skvělé labyrinty - bludiště. Je jich asi deset a nám se tam moc líbilo (asi před měsícem). My jsme naopak vynechali Dětenice, zaprvé jsme nebyli v neděli, zadruhé krčma pro děti nic moc, říkali jsme si.
Takže www.zamekloucen.cz
Jiřina
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky Jiřinko, tam se mi to docela líbí.
Asi máme další cíl cesty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,vím že už je asi pozdě,ale nedaleko od Děrenic je zámek StaréHrady ve sklepení tam mají vyřezaný různý pohádkový bytosti,
byli jsme tam s manžou loni a moc se nám tam líbilo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pajulena píše:
No my byli jen v krcme a tam to pro prcky opravdu neni
Pavli tak to mi budeš vyprávět jaký to tam bylo, mě to docela zajímá, když s klukama tam nemůžu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.