Dětské ohrádky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Marry11
27.3.12 22:39

Dětké ohrádky

Ted tu padne spousty názoru nepořizovat ohrádku, ale vidím, že už nemáme jinou možnost máme nespavou Nelinku od 2 měsíců a ted to jde ještě víc z kopce nemá ráda postel už ani na odložení po přebalení :roll: A jak je venku a batolí se je spokojená no asi chce abysme držely hladomor :mrgreen: :mrgreen:

Nevěděl by někdo kde koupit v Brně ohrádku do 1500 kč?Jsem asi slepá ale heureka nic nenajde chci dřevěnou 120×120 to do té kuchyně dám i kdybych tam měla uhýbat nábytku :mrgreen: po otestování se mřížemi s postýlky byla náramně spokojená chodila si tam a po přemístění směr postel zase pláč a je spokojená kdekoliv na zemi jenže už se pohybuje nemůžu ji furt přesouvat.

A kdyby zčista jasna někdo o někom nevěděl o prodeji ohrádky z Brna a okolí tak zakoupím :lol:

Dnes spala 15 minut vkuse a to mně to přerušila jídlo starší co šla kakat :zed:Ale zvládnoto a pak jela do 21 30 bez omezení :lol: a večeře byla že se musí batolit jinak by se ukřičela v postýlce tak asi jiná možnost není přenosná postýlky nefunguje to je naprosto to stejné :roll: ještě tam není a už spustí.
Jestli se bojí v tom prostoru :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27.3.12 22:46

Ohrádka, super věc, jak odložit neposedné dítko a dojít si na toaletu, dát nádobí do myčky bez toho, aby byl v myčce nalezlý, takže za mě ano :-))) I když my ji máme a malý v ní vydrží jen ráno déle než 5 minut, jinak se dosti vzteká, ale i tak tam musí vydržet. Jinak z Brna nevím, ale my jsme ji kupovali v bazaru, paradoxně jako nový kus nábytku za 800Kč, je super skladná a dno je omyvatelná podložka s dětskými motivy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.3.12 22:49

no jenžš ani na tom mmb prostě není :zed: :zed: já ji chci mít tento týden :mrgreen: mně už totiž picne nebot v 1530 jsem si omyla rajčata s okurkem a pak starší si jde kakat a pak vstávala :roll: abych nepošla hlady tak jsem zase jedla u řvaní no a obědy to máme předem vařený by jsme jeli za týýden :mrgreen:

ale už mám polívku a uvařený brambory na zapečný brambory natočím si budík o hodinu dřív než děti :zed:

• Citovat
  • Upravit
3839
27.3.12 22:51

proč by měla být ohrádka špatná? A taky moc nechápu souvislosti týkající se důvodů pobytu dítěte v ohrádce…
no nic, já kupovala na Aukro.cz ohrádku - je jich tam nepřeberné množství, tak se tam mrkni, třeba se ti něco bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3003
27.3.12 22:54

Tak jsem trosku googlila a zkus mrknout sem.Je tam jedna 120×120 za 1290kc.
http://www.srovnanicen.cz/…a%20ohradka/
A taky na mimibazaru by jsi mohla neco najit..
:kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
27.3.12 23:05

http://www.mimibazar.cz/foto.php?… no tato je nejlevnější jen je tam pořád ta pošta tak si říkám zajít rovnou do obchodu někam v Brně :nevim: mrknu na tvůj seznam díky

• Citovat
  • Upravit
11689
28.3.12 06:59

Mary, nech si jí vyrobit od truhláře, mě udělal s podobnými rozměry za 900 stovek :)
Jinak nechápu co by mělo být špatného na ohrádce, když to vyhovuje dítěti i tobě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.3.12 10:16

wow fakt? tak to yse jdu zeptat kolik by to stalo mam to pod domem já budík nedávala ale byla to síla :roll: jeste sem musela vysavat strepy lekla sem se starsi a rozbila 5 hrnku :zed: ja se je snazila pochytat a nic :mrgreen: :mrgreen: fakt luxusní ráno směr postylka nehrozí :roll: ale za 2 minuty je tu máma a bav¨biček se tedy bojí :mrgreen: ale aspon snad tu chvíli se otřepe tu ohradu. Okouknu i nějaký bazar dětského jenže nevím zda to tam mají :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Marry11
28.3.12 10:17

nějaká dizkuse to byla o tom jak je to zbytečné :lol: :lol: už se batolí po zemi já si dám snad snídani :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4