Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ohrádka, super věc, jak odložit neposedné dítko a dojít si na toaletu, dát nádobí do myčky bez toho, aby byl v myčce nalezlý, takže za mě ano
I když my ji máme a malý v ní vydrží jen ráno déle než 5 minut, jinak se dosti vzteká, ale i tak tam musí vydržet. Jinak z Brna nevím, ale my jsme ji kupovali v bazaru, paradoxně jako nový kus nábytku za 800Kč, je super skladná a dno je omyvatelná podložka s dětskými motivy.
no jenžš ani na tom mmb prostě není
já ji chci mít tento týden
mně už totiž picne nebot v 1530 jsem si omyla rajčata s okurkem a pak starší si jde kakat a pak vstávala
abych nepošla hlady tak jsem zase jedla u řvaní no a obědy to máme předem vařený by jsme jeli za týýden ![]()
ale už mám polívku a uvařený brambory na zapečný brambory natočím si budík o hodinu dřív než děti ![]()
proč by měla být ohrádka špatná? A taky moc nechápu souvislosti týkající se důvodů pobytu dítěte v ohrádce…
no nic, já kupovala na Aukro.cz ohrádku - je jich tam nepřeberné množství, tak se tam mrkni, třeba se ti něco bude hodit.
Tak jsem trosku googlila a zkus mrknout sem.Je tam jedna 120×120 za 1290kc.
http://www.srovnanicen.cz/…a%20ohradka/
A taky na mimibazaru by jsi mohla neco najit..
![]()
http://www.mimibazar.cz/foto.php?… no tato je nejlevnější jen je tam pořád ta pošta tak si říkám zajít rovnou do obchodu někam v Brně
mrknu na tvůj seznam díky
Mary, nech si jí vyrobit od truhláře, mě udělal s podobnými rozměry za 900 stovek ![]()
Jinak nechápu co by mělo být špatného na ohrádce, když to vyhovuje dítěti i tobě ![]()
wow fakt? tak to yse jdu zeptat kolik by to stalo mam to pod domem já budík nedávala ale byla to síla
jeste sem musela vysavat strepy lekla sem se starsi a rozbila 5 hrnku
ja se je snazila pochytat a nic
fakt luxusní ráno směr postylka nehrozí
ale za 2 minuty je tu máma a bav¨biček se tedy bojí
ale aspon snad tu chvíli se otřepe tu ohradu. Okouknu i nějaký bazar dětského jenže nevím zda to tam mají ![]()
nějaká dizkuse to byla o tom jak je to zbytečné
už se batolí po zemi já si dám snad snídani ![]()
Ted tu padne spousty názoru nepořizovat ohrádku, ale vidím, že už nemáme jinou možnost máme nespavou Nelinku od 2 měsíců a ted to jde ještě víc z kopce nemá ráda postel už ani na odložení po přebalení
A jak je venku a batolí se je spokojená no asi chce abysme držely hladomor

Nevěděl by někdo kde koupit v Brně ohrádku do 1500 kč?Jsem asi slepá ale heureka nic nenajde chci dřevěnou 120×120 to do té kuchyně dám i kdybych tam měla uhýbat nábytku
po otestování se mřížemi s postýlky byla náramně spokojená chodila si tam a po přemístění směr postel zase pláč a je spokojená kdekoliv na zemi jenže už se pohybuje nemůžu ji furt přesouvat.
A kdyby zčista jasna někdo o někom nevěděl o prodeji ohrádky z Brna a okolí tak zakoupím
Dnes spala 15 minut vkuse a to mně to přerušila jídlo starší co šla kakat
Ale zvládnoto a pak jela do 21 30 bez omezení
a večeře byla že se musí batolit jinak by se ukřičela v postýlce tak asi jiná možnost není přenosná postýlky nefunguje to je naprosto to stejné
ještě tam není a už spustí.
Jestli se bojí v tom prostoru