Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahoj bohužel jsem nic podobného nenašla tak zakládám.
Doporučily by jste mi nějaký detox po mmr vakcíně??
Něco jsem našla na netu a vůbec se v tom nevyznám
.
@Veushe
Fakt chceš pofidérní detox jen proto, že nějaký anonym na emiminu řekne?
Pokud jo, tak se zeptej holek v neočkovací, jistě rády poučí.
@BellinkaX a já psala něco v to smyslu, že neočkuji?? Nenapsala… jen jsem se zeptala na detox.. na tom je něco špatně?? že chci vyčistit dítě od všech těch s*aček co ve vakcíně jsou… Nikdo Vás nenutil sem psát! ![]()
@Veushe
Tak znovu: zeptej se žen v neočkovací, s detoxem Tě poučí. Co jsem napsala nesrozumitelně?
@Veushe
no, docela by me zjaimalo, co za pripravek muze ty chemikalie dostat z tela, ale rekla bych, ze nejspis nic. ale pravdepodobne ti nekdo doporuci homeopatika, bylinky nebo nejaky zazracne kapky za 1600, o jejich slozeni koluji zvesti…
@Ali-Ali jasné no… ale určitě je něco co by aspoň mohlo zmírnit případné NÚ
@Ali-Ali
Tak s tím si dovoluji souhlasit, ale když někdo chce, tak prosím, napíšu, kde najde podobně laděné… a dostanu za to za uši.
Pro dobrotu… ![]()
Ahojky, dávám dětem Phytochi, sirup podle čínské medicíny. Je to na posílení imunity i na detox. Starší dcera měla po obou dávkách problémy, tohle nám pomohlo je vyřešit.
@Veushe píše:
@BellinkaX a já psala něco v to smyslu, že neočkuji?? Nenapsala… jen jsem se zeptala na detox.. na tom je něco špatně?? že chci vyčistit dítě od všech těch s*aček co ve vakcíně jsou… Nikdo Vás nenutil sem psát!
Co je špatně? Bellinka ti sdělila, kde potřebné informace získáš, a ty na ní vyjíždíš.
Pokud jsi nepochopila, že tě posílá do neočkovací diskuse, tak bylo na místě slušně se zeptat.
@michaela1808 píše:
Při každém očkování dávám homeo Thuya
Tady pozor, pokud tvoje dítě nemá příznaky léku Thuya, tak mu tím můžeš i uškodit.
Ahoj holky,
poradí mi prosím někdo, jaká homeopatika dávat dvouleté dceři, na zmírnění nežádoucích účinků po první dávce MMR?
Konkrétně se jedná o noční děsy, vzrušivost, plačtivost, změna nálady během sekundy, vše začalo sedmý den po očkování.
Děkuji za rady.
Detox musí provést játra, žádná bylinka na to není. Jediné nějaké hepatoprotektiva, ale nevím, které z nich jsou vhodné pro děti.