Detox po MMR vakcíně

67
30.3.15 22:43

Detox po mmr

Ahoj bohužel jsem nic podobného nenašla tak zakládám.
Doporučily by jste mi nějaký detox po mmr vakcíně??
Něco jsem našla na netu a vůbec se v tom nevyznám :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6806
30.3.15 22:49

@Veushe
Fakt chceš pofidérní detox jen proto, že nějaký anonym na emiminu řekne?
Pokud jo, tak se zeptej holek v neočkovací, jistě rády poučí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.3.15 22:57

@BellinkaX a já psala něco v to smyslu, že neočkuji?? Nenapsala… jen jsem se zeptala na detox.. na tom je něco špatně?? že chci vyčistit dítě od všech těch s*aček co ve vakcíně jsou… Nikdo Vás nenutil sem psát! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
30.3.15 23:00

@Veushe
Tak znovu: zeptej se žen v neočkovací, s detoxem Tě poučí. Co jsem napsala nesrozumitelně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
30.3.15 23:00

@Veushe
no, docela by me zjaimalo, co za pripravek muze ty chemikalie dostat z tela, ale rekla bych, ze nejspis nic. ale pravdepodobne ti nekdo doporuci homeopatika, bylinky nebo nejaky zazracne kapky za 1600, o jejich slozeni koluji zvesti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
30.3.15 23:03

@Ali-Ali jasné no… ale určitě je něco co by aspoň mohlo zmírnit případné NÚ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
30.3.15 23:05

@Ali-Ali
Tak s tím si dovoluji souhlasit, ale když někdo chce, tak prosím, napíšu, kde najde podobně laděné… a dostanu za to za uši. :lol: Pro dobrotu… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
30.3.15 23:10

Ahojky, dávám dětem Phytochi, sirup podle čínské medicíny. Je to na posílení imunity i na detox. Starší dcera měla po obou dávkách problémy, tohle nám pomohlo je vyřešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
31.3.15 01:56
@Veushe píše:
@BellinkaX a já psala něco v to smyslu, že neočkuji?? Nenapsala… jen jsem se zeptala na detox.. na tom je něco špatně?? že chci vyčistit dítě od všech těch s*aček co ve vakcíně jsou… Nikdo Vás nenutil sem psát! :zed:

Co je špatně? Bellinka ti sdělila, kde potřebné informace získáš, a ty na ní vyjíždíš.
Pokud jsi nepochopila, že tě posílá do neočkovací diskuse, tak bylo na místě slušně se zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
31.3.15 11:30

Při každém očkování dávám homeo Thuya

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5137
31.3.15 22:10
@michaela1808 píše:
Při každém očkování dávám homeo Thuya

Tady pozor, pokud tvoje dítě nemá příznaky léku Thuya, tak mu tím můžeš i uškodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
28.9.15 01:14

Jaké homeopatika?

Ahoj holky,
poradí mi prosím někdo, jaká homeopatika dávat dvouleté dceři, na zmírnění nežádoucích účinků po první dávce MMR?
Konkrétně se jedná o noční děsy, vzrušivost, plačtivost, změna nálady během sekundy, vše začalo sedmý den po očkování.
Děkuji za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
23.10.15 23:55

Detox musí provést játra, žádná bylinka na to není. Jediné nějaké hepatoprotektiva, ale nevím, které z nich jsou vhodné pro děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna o homeopatii

Ikona - Eliška Bartlová

MUDr. Eliška Bartlová