Dětská autosedačka pro dítě s 22 kg

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5301
14.6.20 20:56

@Kateřina107 tak záleží kolik cm má k těm 22kg (mimochodem starší to měl v 7 letech a 124cm a mladší to nemá ještě ani teď v 6,5, oba už měli samozřejmě kategorii 15-36 Romer kidfix), protože je volba buď 9-36 nebo 15-36kg a při téhle váze u obou už myslím stejně na klasický pás auta. Takže není co řešit sednout a vyzkoušet. Ale s takovým prckem se těžko domlouvat, aby z pásu nevylézal, jedině pořídit ještě přídavný pás do protivky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
14.6.20 21:00

@Ane-t no pokud by paní byla tak šikovná, tak je dítě už pár měsíců (tzn než nabralo další 4kg), už v největší kategorii sedaček, neboť do střední kategorie 9-18 dávno nepatří, a nemusí se ptát jakou zvolit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
14.6.20 21:11

@HankaHK Aha, já měla dojem, že paní řeší nepohodlnou sedačku, o váhové kategorii dle mého neřekla slovo, ale klidně mě opravte, pokud se pletu. To se samozřejmě může stát. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101480
14.6.20 21:19
@Ane-t píše:
@j.a.n.i1 Troufám si tvrdit, že paní nebude úplně nesvéprávná a dokáže si projít stránky, kde různé typy i s parametry mají. Šlo jen o to, s jakou značkou jsme spokojeni. ;)

Troufam si tvrdit, ze kdyby pani normalne komunikovala, tak se ji rad dostane, jinak nemusi zakladat zbytecnou diskuzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
14.6.20 21:27

Co axkid minikid? Ta je myslím do 25 kg a snad i protismerna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3155
14.6.20 22:07

Těžko radit. Jsou různé sedačky a různá auta. Já mám Klippan Triofix a protisměru do Oktávky bych musela sedět na přístrojovce, v Mazdě 6GY a Subaru Forester je to úplně v pohodě. Nevím jak velké je takhle velké dítě, ale Axkid Minikid by měl patřit mezi ty větší, pak tuším Britax Multitech. Ideální najít dobrou (ale fakt dobrou!) prodejnu a vyzkoušet dítě i sedačku v autě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.6.20 22:14

@Kateřina107 teď jsem kupovala Römer, klasiku 18-36 kg.. Velká, pohodlná.. Už se pouta jen pásem a díky bohu za to. Původní na další pásy byla už nepohodlna :think:.. Aha.. Tomu ditku jsou 3 roky.. Tak to je mazec.. Náš to má a bude mu 6.. Tak prostě mrknout na Römer 15-36 kg.. Tam jsou přídavné pásy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
14.6.20 22:34
@Kateřina107 píše:
@j.a.n.i1 ja vim ze je to moc…ale chtěla jsem radu ohledně sedačky a ne váhy malé ;) jinak teď máme cybex.

Nenech se rozházet ;). Moje holčička měla ve třech letech 24kg, každej nemá doma trpaslíky… :mrgreen:. Paradoxně nám nejvíc vyhovuje cybex. Můžeš kouknout ještě na romery, ale ty chce vyzkoušet někde na prodejně. Jinak je ještě možnost jít do sedaček
9-36kg, protože ty jsou většinou polohovatelné a dětem se v nim víc líbí. Ale zase je nutný počítat s tím, že nevydrží až do těch 36kg, protože jsou užší.

• Citovat
  • Upravit
18536
15.6.20 07:05
@Tamtama píše:
Co axkid minikid? Ta je myslím do 25 kg a snad i protismerna.

Ehm, dítě už teď má 22kg, můj měl v roce 10, ve dvou 13… předpokládám, ze přibírá rychleji, takže by jiná i ten rok nevydrzela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.6.20 09:08
@hospodki píše:
Ehm, dítě už teď má 22kg, můj měl v roce 10, ve dvou 13… předpokládám, ze přibírá rychleji, takže by jiná i ten rok nevydrzela :lol:

Zas ale pořád je bezpečnější mít ještě třeba ten rok protismernou než triletaka poutat jen pásem.. Rok používanou nebouranou axkidku prodá za dobrý peníze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.8.20 20:26

Autosedačky do 36 Kg

Určitě doporučuji autosedačky v rozmezí 15 - 36 Kg ideálně od BESAFE nebo autosedačku od BRITAX RÖMER. S oběma mám dlouhodobě dobré zkušenosti. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí