Dětská bunda C&A Rodeo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
970
6.9.15 23:39

Dětská bunda C&A Rodeo

Mám slevový kupon do C&A a tak jsem se tam byla podívat na zimní bundy. Je sice brzo, ale už tam nějaké mají. Zaujala mě bundička Rodeo, má vodní sloupec 2000mm, větru a vodě odolná. Přišla mi ale taková tenká. A tak se ptám, máte někdo s touto bundou zkušenosti? Je dostatečně teplá i na normální chození po městě/do školky nebo spíš lyžařská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2242
7.9.15 09:02

@Enoulik Teď jsem tam nebyla, abych viděla konkrétní nabídku, ale měli jsme od nich už pár zimních bund z této řady a naprosto v pohodě. Jsou kvalitní, pěkně propracované, bereme je na lyže, zbytek roku ve městě. Pokud náhodou hodně mrzne, máme i další vybavení jako vlněná trička, teplé svetry a mikiny, děti rozhodně netrpí. Uvnitř bývá duté vlákno. Pro mě je jednodušší koupit takto dostupnou zimní bundu než ve značkových sportech, kde by mě stála víc jak 2× tolik a děti mi stále rostou, takže nikdy víc jak 1 sezónu nevydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nasokes
17.9.15 19:42

Podle mě je dobré si koupit hodně kvalitní tenčí bundu - ne tlustou - a v případě, že je zima si koupit pořádnou mikinu či svetřík a nabalit se jím. Plus tou tenkou bundou zabráníš větru a sněhu, případně vodě, abys byla v morku.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat