Dětská bunda Lidl vs. Tchibo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
858
9.3.17 20:13

Dětská bunda Lidl vs. Tchibo

Ahoj,
máme doma nepromokavou bundu z Lidlu. Odvařená z ní úplně nejsem, ale když není zbytí a musí se ven do deště, je to podle mě pro malé děti lepší, než pláštěnka. Můj dotaz zní, jestli je Tchibo lepší a vyplatí se za to dát ty peníze? Docela se mi líbí jejich design a je fakt, že Lidlu bych vytkla dost utažené a krátké rukávy a to, že je ta bunda absolutně neprodyšná. A druhý dotaz, jaké jsou velikosti? 104 pyžamko z Tchiba je malému celkem velké, legíny od nich zase malé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
9.3.17 20:26

Tchibo je urcite kvalitnejsi. Ale zase do skolky, myslim staci lidl. Syn nosi do skolky a staci, ale myslim, ze ta z tchiba bude mit delsi zivotnost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
975
9.3.17 20:34

Mám stejný názor jako @Vemas, Tchibo věci miluju, ale do školky dávám Lidl, stačí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
858
9.3.17 20:36

@Vemas Já jsem se ještě nenaučila mu to rozlišovat. Měl prostě 2 zimní bundy, tu do školky nosil pořád a tu druhou měl tak 5× za celou zimu. Očekávám to podobně i s tou jarní nebo nepromokavou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6024
9.3.17 21:20

@Šmušmu tak pokud ti je jedno kolik to stoji, tak kvalitnejsi je tchibo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3998
9.3.17 21:49

@Šmušmu
Tchibo se vyplatí, kvalitou i „designem“ je to prostě jinde. Věci z Tchiba jsem vždycky po dětech dobře prodala, takže mě to nijak finančně neruinovalo. A kvalitní věci jsem dávala právě i do školky, aby se využily tam, kde jsou potřeba. Nač to sušit ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí