Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
My máme Nanny truelife h32 v prvním patře RD. Přes jednu zeď za dům je signál dobrý a vidíme celkem daleko pres 50-100m určitě, ale nic mu nebrání jen ta jedna zeď. Před domem je to přes 3 zdi a nechytneme nic ani těsně u domu, ve sklepě a v jedné části domu též nic.
Pidi mimi bych doma nenechala a neodešla venčit, i kdyby to bylo někde v dosadu baráku, před barák asi ano. Ale ne teda úplně novorozence, že jo ![]()
Ten dosah je maximální, reálně bude méně. Než podobnou předraženou chůvičku, to si radši kup kameru s připojením na wifi /kupovali jsme ani ne za litra/. Ty se připojíš kdekoliv přes data na internet a na kamerku, zrovna tak kamerka se připojí na domácí wifi. Tedy tě netrápí žádný dosah, můžeš pozorovat dítě klidně z opačného konce světa ![]()
Stejně budeš venku se psem nervózní. řesila bych to nosítkem. kup si pořádnou nosící bundu, mimino nemusíš navlíkat, dás ho na sebe, bude vám teplo. vyvenčíš a frčíte domů.
Mam truelifenanny ale dosáhne přes 3 zdi už jen asi 30m..nejvíc se mi osvědčilo (a vedet to predem),tak pokud mas apple (mam iPhone a iPad a iwatch) tak úplně nejlepsi jejich aplikace baby monitor..jde to jak přes Wi-Fi tak přes data a pokud jsou k tomu ještě i hodinky tak úplná pecka..a stojí myslím do 179 Kč
Vykasli sa na kameru a kúp audio chuvicku s dosahom nad kilometer. Len audio bude mať dosah aj z paneláku von, videochuvicka ti cez pár zdi neprelezie.
Ale teda potrebuješ potom celkom vysokú citlivosť, nie kram ktorý sa zapne až keď dieťa reve na plné gule. Neodporúčam truelife nannytone - to nám nedociahlo nikam a chytalo to až keď dieťa revalo. Dobrú skúsenosť mám s babymoov premium care, na záhrade dociahne cez tlste zdi a ďalších 100+ metrov a hlavne viem keď sa zobudí uz podľa prevalovania v postieľke, má dobrú citlivosť.
A samozrejme pre venčenie si dať väčší pozor na bezpečnosť postieľky, čiže žiadne deky mantinely plysaky a iné veci ktorými by sa mimi mohlo teoreticky potichu udusit bez dohľadu.
Dobrý večer. Tak jsme se byli s mužem zeptat v dětském obchodě a bohužel chůvička s kamerou nemá žádná takový dosah abych mohla venčit psa tak mi paní doporučila jednu sice bez kamery pouze audio ale ta prý dosah má a je velmi žádana. Viz foto. Znáte jí někdo?
Capidi chůvička. Zatím holt budu venčit s malou s kočárkem než dojede manžel večer domů.