Dětská chůvička. Máte?

Anonymní
29.10.21 06:19

Dětská chůvička. Máte?

Ahoj holky. Vyplatí se podle vás kupovat dětská chůvička? Zaujala mě jedna s kamerou. Máme byt 3kk. A jelikož manžel často jezdí na služební cesty a máme 2 čivavy musím je venčit a nechce se mi hlavně až bude zima dávat 4× až 5× denně miminko do kočárku. Proto i zvažuji koupi chůvičky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20892
29.10.21 06:29

No to si pohlidej dosah, zase tak silenej to nemá.

A pokud nebudeš kupovat, tak půjdeš s psama a dítě necháš jen tak bez dozoru doma samotný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9285
29.10.21 06:40

Tak u tebe je to samozřejmě nutnost, když budeš chodit venčit. Jak jinak by jsi to dělala :nevim:
Hlavně si kup nějakou kvalitní s dlouhým dosahem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.21 06:41

@Cenarius Má dosah 300 metrů. Ne to bych nikdy neudělala. Právě že manžel začne více jezdit až nyní a už se i blíží zima a nechci miminko brát 5× denně ven. Proto mě napadla ta chůvička že bych šla tedy chvíli venčit a měla bych přehled. Zatím zvažuji i jiné řešení venčení ale nic jiného mě bohužel v tento moment nenapadá. Kamarádky jsou daleko a sousedům kteří už jsou staří říkat nebudu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.21 06:44

@kavenka Právě proto to řeším doposud to nebyl až takový problém manžel býval častěji doma ale teď už to bude jiné.
Našla jsem na netu chůvičku že ke v tom kamera a zároveň hodinky na ruku ale to se mi nějak nezdá raději koupím tu klasickou s obrazovkou a holt si to budu držet v ruce. Jen není na výběr moc těch co se nabíjí pouze baterií většina je do sítě. Ale tak snad to tak nevadí a holt tedy to bude v zásuvce. Jen nevím jak správně to umístit kdyby mi prosím někdo poradil? Mám tu kameru dát do postýlky? Děkuji za odpovědi.

• Citovat
  • Upravit
20892
29.10.21 06:53
@Anonymní píše:
@Cenarius Má dosah 300 metrů. Ne to bych nikdy neudělala. Právě že manžel začne více jezdit až nyní a už se i blíží zima a nechci miminko brát 5× denně ven. Proto mě napadla ta chůvička že bych šla tedy chvíli venčit a měla bych přehled. Zatím zvažuji i jiné řešení venčení ale nic jiného mě bohužel v tento moment nenapadá. Kamarádky jsou daleko a sousedům kteří už jsou staří říkat nebudu.

300m to je ve volným terénu určitě. Stačí dvě zdi, nějaká silná a jsi na 1/3 ani ne. Na to pozor.

Navíc předpokládas že bude 5× denně spát? Když bude vzhůru tak jej stejně budeš muset nabalit a vzít s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20892
29.10.21 06:55
@Anonymní píše:
@kavenka Právě proto to řeším doposud to nebyl až takový problém manžel býval častěji doma ale teď už to bude jiné.
Našla jsem na netu chůvičku že ke v tom kamera a zároveň hodinky na ruku ale to se mi nějak nezdá raději koupím tu klasickou s obrazovkou a holt si to budu držet v ruce. Jen není na výběr moc těch co se nabíjí pouze baterií většina je do sítě. Ale tak snad to tak nevadí a holt tedy to bude v zásuvce. Jen nevím jak správně to umístit kdyby mi prosím někdo poradil? Mám tu kameru dát do postýlky? Děkuji za odpovědi.

Dej jí tak, aby jsi na dítě viděla. A nebo je možnost ještě vyloženě kamer co se připojí přes WiFi na domácí síť a ty se můžeš z mobilu kdekoliv připojit a sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.21 06:56

@Cenarius Jasně to by jsme šli spolu ale pokud bude spinkat budu muset sama.
Vidíš to mi nedošlo. Je to tedy menší dosah? Prosím pomohl by jsi mi něco vybrat? Do těch 4 tis. Děkuji mockrát

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.10.21 07:01

@Cenarius Prosím mohl by jsi mi něco takového najít a hodit mi odkaz? Prosím pěkně.

• Citovat
  • Upravit
9285
29.10.21 07:15

https://www.malvik.cz/…ska-chuvicka
Já mám tuto, ale už přes 2 roky, takže teď už určitě budou zase o něco vymakanější :think:
Signál mi dosáhne přes 5 zdí a cca 30 metrů na zahradu. Dál určitě ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.21 07:20

@kavenka Dobrý den ta vypadá velmi dobře ale ukazuje mi to dodání až za 4 týdny. Myslíte že by tahle fungovala i když bych venčila jen kolem paneláku?

• Citovat
  • Upravit
20892
29.10.21 07:29
@Anonymní píše:
@kavenka Dobrý den ta vypadá velmi dobře ale ukazuje mi to dodání až za 4 týdny. Myslíte že by tahle fungovala i když bych venčila jen kolem paneláku?

Na to by bylo nejlepší si nějaký jen od někoho půjčit a vyzkoušet. Pokud bydlíš v 10 patře, tak dolů nedosáhne nic si myslím :D

Jinak hledej bezpečnostní kamery do bytu. A občas jsou právě upravený, aby se daly použít jako chůvičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
29.10.21 08:09

Sama kamera nestaci, chce to zvuk.
V jakem jste patre…?
Mame Avent jeste bez kamery a ma prave vysokou kvalitu zvuku, zadne chrceni, ale realne to v tom slysis.
Zdi muzou byt problem, urcite objednej pres net, abys mohla vyzkouset a vratit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1441
29.10.21 08:14

Obávám se, že normální chůvička vám nedosáhne. Rozhodně bych se ohlížela po nějaké kameře s možností připojení k síti a vy na mobilu budete kontrolovat miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3076
29.10.21 08:18

Já bych teda nikdy nenechávala dítě samotné v bytě 🙈
Každopádně máme 4+1 a chůvičku využíváme denně, když malá usne a máme chill u televize nebo tak. Beru ji s sebou i k našim apod.
Máme True life nanny cam v24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky