Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Jak velkou fotbalovou branku pořídit pro pětiletého? Kovovou.
Mám dvě možnosti - buď bude mít branka 100×60 cm (a hloubka 40) anebo bude mít 78×56 (a hloubka 45). Jde mi o to, aby ta druhá nebyla moc prťavá, anebo ta první nebyla obří
Typově jsou obě dvě naprosto stejné.
Těch 80 cm mi přijde nějak málo, ale zase se bojím, že při 100 cm to bude gól za gólem.
No tak já bych vzala určitě tu větší. náš 6 letej hraje fotbal v klubu, a na turnajích tam hrají na mnohem větší branky, několikametrový. do tý menší mu nedíš žádnej gól, když se dobře postaví.
Rozhodně tu větší, je to přesně tak, jak píše @slavuska1 . Kluci začali hrát v klubu v pěti letech a ta branka je opravdu velká. A to jeden z dvojčat byl tenkrát brankář. Upřímně si vůbec nedovedu představit, co by s takovou malou brankou dělali.
Ty jo, takže i ta větší je malá, co?
My máme malou zahrádku, ale nevím nevím jestli teda nemám koukat po něčem fakt větším.
Sousedi něco mají a právě jsem nechtěla prudit a ptát se jich tam, jaký je to rozměr, ale budu se tam muset asi jít podívat. Naši kluci u nich už hráli a branky vypadaly fajn ![]()
Dobrý den,
právě přemýšlíme, že také pořídíme našemu synovi - 5 let branku na fotbal. Můžu poprosit o info, pro jakou branku jste se rozhodli? Budu moc ráda i za nějaký odkaz na www stránky. Děkuji mockrát. ![]()