Dětská fotbalová branka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
47103
5.4.16 11:44

dětská fotbalová branka

Jak velkou fotbalovou branku pořídit pro pětiletého? Kovovou.
Mám dvě možnosti - buď bude mít branka 100×60 cm (a hloubka 40) anebo bude mít 78×56 (a hloubka 45). Jde mi o to, aby ta druhá nebyla moc prťavá, anebo ta první nebyla obří :-D Typově jsou obě dvě naprosto stejné.

Těch 80 cm mi přijde nějak málo, ale zase se bojím, že při 100 cm to bude gól za gólem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
5.4.16 12:07

No tak já bych vzala určitě tu větší. náš 6 letej hraje fotbal v klubu, a na turnajích tam hrají na mnohem větší branky, několikametrový. do tý menší mu nedíš žádnej gól, když se dobře postaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
339
5.4.16 13:07

Rozhodně tu větší, je to přesně tak, jak píše @slavuska1 . Kluci začali hrát v klubu v pěti letech a ta branka je opravdu velká. A to jeden z dvojčat byl tenkrát brankář. Upřímně si vůbec nedovedu představit, co by s takovou malou brankou dělali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47103
5.4.16 15:21

Ty jo, takže i ta větší je malá, co?
My máme malou zahrádku, ale nevím nevím jestli teda nemám koukat po něčem fakt větším.

Sousedi něco mají a právě jsem nechtěla prudit a ptát se jich tam, jaký je to rozměr, ale budu se tam muset asi jít podívat. Naši kluci u nich už hráli a branky vypadaly fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
435
29.6.16 08:48

Dobrý den,
právě přemýšlíme, že také pořídíme našemu synovi - 5 let branku na fotbal. Můžu poprosit o info, pro jakou branku jste se rozhodli? Budu moc ráda i za nějaký odkaz na www stránky. Děkuji mockrát. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí