Čím umýt dětské hračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
89
29.3.16 14:17

čím umýt dětské hračky

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat čím umýt chrastítka a kousátka pro mimi? a pak máme takové plyšové pískací hračky a na pověšení na postýlku, které by se měli jen otírat a ne prát tak nevim. Napadlo mě u těch kousátek jestli by stačil přípravek jako je na mytí lahví od Nuk třeba? Děkuji za odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
29.3.16 14:30

@rena03 Já jsem jednou za čas hodila všechny hračky do pračky, dala jsem tam malinko pracího prášku a vyprala jsem to. Něco sice přestalo pískat, něco píská pořád, ale nedovedu si představit to jenom otírat. Kousátka jsem omývala jenom vodou, případně s kapkou tekutého mýdla a pořádně opláchnout. Bylo to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79819
29.3.16 14:37

Vodou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
29.3.16 14:37

@rena03 omývala jsem je jen vodou a určitě ne pravidelně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85291
29.3.16 14:52

Vodou s mydlem, po koupi a pak uz jen obcas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85291
29.3.16 14:52

@rena03 ty kysove piskaci bych jen pretrela vlhkym hadrikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
29.3.16 14:55

@rena03 Obyc jar (ale nemyla jsem, ani nepamatuju) a textilni ci plysove hracky peru v pracce na 30. Zatim vse prezilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
29.3.16 15:08

Chrastítka, kousátka - napustím dřez s vodou, naliji trochu Nuku - přípravek na lahve a nechám tak půl hoďky odmočit, pak hadříkem přepláchnu, omyju pod tekoucí vodou a nechám na čisté utěrce oschnout. Plyšáky jednou za čas projedu v sušičce kvůli prachu, když jsou špinavý, normálně do pračky na 40 a pak do sušičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
29.3.16 15:20

Kousátka jdou tuším i vyvařit, ty co nejdou, omýt teplou vodou. Plyšáky bez motorku v pračce na 30-bavlnu nebo ruční praní. A ty s motorkem jen ošluchnout ve vodě s tekutým gelem na praní, např Lovela a tak, aby se voda nedostala až dovnitř. Upřímně to moc neřeším..když je kousátko hodně olepené, opláchnu pod vodou a tečka. :think:
No a pak si vzpomínám, že známá zavírala plyšáky do mrazáku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815