Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dcera bude mít za chvilku 4.narozeniny a chceme jí koupit dětskou kuchyňku. Měli jsme vybranou Ikea kuchyňku ale jako na potvoru ji už nemají, píšou že bude vyřazena z prodeje. Máte nějaký tip na jinou, kvalitní, stabilní kuchyňku? Ideálně dřevěnou, plastu se nebráním ale jen pokud by to nebyla nějaká potvora, která se malým posunutím rozpadne, tak jak ta co už doma máme :/
@Verca1989 Vážně ji budou vyřazovat? Taky jsem ji měla v plánu časem malé koupit.Ty plastové co se všude prodávají se mi vůbec nelíbí ![]()
Hledala jsem ji v Brně a tam už nemají, jinde ještě skladové zásoby jsou ale pokud ji máte v plánu, tak bych asi radši nečekala a koupila hned. U Brna je psané toto: "Tento výrobek bude brzy vyřazen ze sortimentu a již ho možná nebudeme mít na skladě. Podívejte se proto, prosíme, po alternativním výrobku. "
Do Prahy nebo Ostravy pro ni určitě nepojedeme, tak hledám alternativu
My máme tuto a dcera na ní vaří už skoro dva roky a je pořád jako nová
@Verca1989 A nenahradi ji novym typem? Ja takto pred 2 lety videla, ze budou vyrazovat serii mammut, tak jsem rychle nakoupila, co bylo. A v prodeji se normalne pokracuje dal, jen jsou jine barvy. Pravda, jsou mnohem osklivejsi nez ty puvodni, ale zbozi se prodava dal.
@Verca1989 Zrovna jsem chtěla napsat, že z Ikea je super. My jí tedy kupovali z druhé ruky a byla jako nová.
Předtím jsme měli od Fisher Price, pěkná, bytelná, ale ta dřevěná je prostě hezčí.
No, tak moc neporadím, nesla jsem sem informaci, že nejlepší je Ikea… máme ji a je parádní… a tím, že je dřevěná, vypadá dobře i k ostatnímu nábytku… máme ji v kuchyni a zapadne tam lépe než nějaká umělohmotná příšerka…
Taky máme od Ježíška Ikeu a je super, to je tedy škoda. A co zjistit nějaké info, jestli tedy nebude nová? Nebo jestli by ti ji někdo v Praze nekoupil.
Šla jsem si počíst, jak jsem teď blbě v Ikea nakoupila a vidím, že jsem měla tedy štěstí. V úterý jsem ji koupila v Praze, dcera z ní byla nadšená, dostane ji k narozeninám. Ještě někde myslím na emiminu nabízí za malý příplatek, že v Ikea nakoupí a pošlou. Taky už by mohli mít eshop, čekám na to takovou dobu ![]()
Dobrý den,
dětské kuchyňky seženete také v Bazaru eMimina. Podívejte se tam, třeba Vám nějaká padne do oka. ![]()
Pěkný víkend ![]()
adminka Eliška
@Sabinka no zkusím se s nimi zkontaktovat, taky jsem si říkala, že snad ji aspoň vymění za jinou, snad ještě lepší
mám v Praze kamarádku, která na Brno občas jezdí ale mám pocit že tu byla nedávno, tak teď sem asi nepojede
uvidíme, snad se nám podaří něco dobrého sehnat ![]()
My jsme ikeu kupovali v lednu, měli po vánocích vyprodáno, ale zase naskladnili. Zkus jim napsat dotaz.