Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Víte o něčem takovém, nejlépe Olympie, ale může být samozřejmě i jinde.
Jde mi jen o tak 2 - 3 hodinky.
Musím na screening a manžel by rád samozřejmě semnou, ale řešíme co se starším. Můžeme ho hodit babičce, ale zbytečně bysme se museli pro něj zase vracet. Takže bysme rádi, aby jel s náma do Plzně a tam sehnat hlídání.
Bacha, tyhle nákupáky mají v podmínkách, že ti dítě pohlídají, ale nesmíš opustit nákupní centrum. Předpokládám, že se jedná o obchodní dům, nikdy jsem v Plzni nebyla.
A jak je velký, nemohl by jít s Vámi? Na screeningu se dělá ultrazvuk přes břicho a seš oblečená…pokud je malý, že to nezvládne, tak bych ho cizím na 3h nesvěřila a pokud je větší, tak to s Vámi může vydržet…3,5letá se mnou byla i v rizikové poradně, udělali jsme si to jako výlet a v pohodě mi líčila, jak se miminko hýbe a měla z toho velkou radost, že mě mohla držet za ruku a zastoupila taťku ![]()
@gabriellllla píše:
Víte o něčem takovém, nejlépe Olympie, ale může být samozřejmě i jinde.
Jde mi jen o tak 2 - 3 hodinky.
Musím na screening a manžel by rád samozřejmě semnou, ale řešíme co se starším. Můžeme ho hodit babičce, ale zbytečně bysme se museli pro něj zase vracet. Takže bysme rádi, aby jel s náma do Plzně a tam sehnat hlídání.
Teda nejsem si jista ze Oc supluji hlidacky, kdyz jsou rodice jinde ve mexte. Spise bych to brala, ze hlidaji kdyz se rodice pohybuji primo v oc, tedy ze jsou hned k zajisteni. A vubec si nedovedu predstavit jskou maji ukotvenou zodpovednost za vice deti, ktere vubec neznaji ![]()
V OC jsou ty koutky pro zákazníky toho obchodu, aby kdyžtak rodiče mohli okamžitě pribehnout a upřímně, když tam vždycky vidím ty mladé holky, jak sedi s telefonem a děti mají anarchii, tak bych tam svoje dítě nedala ani kdyby mi za to platili ![]()
No malýmu jsou 4. Ale je hyperaktivní. Takže pochybuju, že to vydrží, už si nepamatuju teda na jak dlouho to bylo, ale myslím, že dost na to, aby to tam malý zbořil, do toho má malý kašel a rýmu, doufám tedy, že za týden na tom bude teda líp, ale v tomhle stavu bych ho nechtěla brát mezi těhotné.
Nedávno byl semnou na gyndě, to tak dlouho netrvalo a hrůza s ním 🙈
@lilith1 píše:
Teda nejsem si jista ze Oc supluji hlidacky, kdyz jsou rodice jinde ve mexte. Spise bych to brala, ze hlidaji kdyz se rodice pohybuji primo v oc, tedy ze jsou hned k zajisteni. A vubec si nedovedu predstavit jskou maji ukotvenou zodpovednost za vice deti, ktere vubec neznaji
Právě proto by byla lepší ta Olympie, je to kousek a manžel by tam byl za chvilku kdyby něco.
@Kriss Tina píše:
@gabriellllla a mezi další děti ho nemocného chceš dat jo?
No já doufám, že za týden ho vykurýruju. Kdyby ne, tak ho necháme ty babičce, nebo by ho hlídal manžel a já bych šla sama.
Napsala jsem to špatně, samozřejmě bych ho nemocného nedala ani mezi děti.
V Olympii zrušili koutek v lednu a ani to nedali nikde vědět. Jeli jsme zbytečně.