Dětská jídelní židlička

478
29.5.11 09:01

dětská jídelní židlička

Ahoj maminky,
poraďte mi prosím, jakou jídelní židličku? Máme 7,5měsíce a protože v lehátku se mi přetáčí, krmím ho na zemi, ale to je taky boj :cry: Pošlete mi odkazy, nebo reference, z vl.zkušeností, kterou ano, kteoru ne, na co si dát pozor atd…
MOC DĚKUJI VŠEM!!!!!!!!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
102087
29.5.11 09:05

Židlička je dobrá ta plastová od ikei, ale to by mimčo mělo sedět… a ještě jsem teď viděla maminku, co dítko krmila vleže na bříšku a bylo vidět, že to mimču fakt vyhovuje a řeší to to přetáčení ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
29.5.11 09:05

první jsme krmili v autosedačce(přikurtovanou), pak jsme koupili z ikey s pultíkem a byla jsem spokojená ( ze začátku polštářek za záda), pak seděla krásně sama. Časem jsme pořídili stoleček s židličkou a cca od roku jíme u stolu či stolečku.

Příspěvek upraven 29.05.11 v 09:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
693
29.5.11 09:08

Podívej se po starších diskusích, tohle je alespoň třetí za krátkou dobu na stejné téma… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4605
29.5.11 09:08

Ahoj,my měli pro dceru tuhle
http://www.babypoint.cz/…gracia-modra
Byli jsme s ní maximálně spokojený a hlavně jsme ji využili i když byla dcera větší.Mohla si u ní malovat atd.Záleží taky co od židličky očekáváš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
29.5.11 09:13

jojo, na bříšku vleže nám to taky jde, jenže přece jen… jdeme na svtbu, nebo když jsme někde v obchodě, tak fakt nechci, aby se válel po zemi, já s ním a nehledě na to, že když mu jídlo spatdne, než se pohnu, už to líže ze země…A to teda doma budiž, ale jinde… Takže bych ráda, aby jsme jedli jako lidi :lol: a sedět umí, ale nechce sedět, nejradši stojí a capká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
29.5.11 09:17

Tak jestli sedět umí, tak ikea židlička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
29.5.11 09:47

My jsme měli Chicco Polly, bo neseděl, ale jestli umí, tak bych šla do té ikeácké - je o dost levnější a mnohem líp se udržuje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
29.5.11 09:56

My máme doma židličku od Graca a jsme spokojeni :-) sice nemá nohy výškově nastavitelné, ale nechybí nám to a je pohodlná, vypolstrovaná. Malé se v ní líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21783
29.5.11 10:15

babypiont fábula. je úžasná, polohovatelná jak do výšky, tak do pololehu. viki ještě nesedí. máš teda doma rychlíka, že se ti sám posadil ;-)
polostrovaná, měkoučná, omyvatelná. pohledej ve straších diskusích, je tam těch referencí hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5077
29.5.11 10:18

Ahoj,
my máme tuto http://www.babydracek.com/…gn-pepe-2010 a je dobrá. myslím, že všechny tohohle typu jsou dost na stejne, jen se liší cenově. Nedávno jsem objevila, že se dá nastavovat i víška sedátka, tak je ted mají úplně dole a lezou si tam sami a dolů taky a konečně je nemusím zvedat. už jsou dost těžký. blbý je, že jak tam lezou a dělají blbiny, tak se ten potah trhá. a potah je sundávací a jde do pračky, vyzkoušeno několikrát. zatím přežil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
29.5.11 10:20
j.a.n.i1 píše: Židlička je dobrá ta plastová od ikei, ale to by mimčo mělo sedět… a ještě jsem teď viděla maminku, co dítko krmila vleže na bříšku a bylo vidět, že to mimču fakt vyhovuje a řeší to to přetáčení ;-)

souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
29.5.11 10:30

Mám Babypoint Fábula a naprostá spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
29.5.11 10:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30420
29.5.11 11:00
to vypadá skvěle, my to viděli ve Dni D a kdybysme už doma židličku neměli, tak bysme do toho šli :-)
hofka píše:
www.konik.cz :-))))
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí