Chicco Polly - údržba + kvalita?

14871
2.5.11 15:46

chicco polly údržba+kvalita?

Ahoj holky,
sice jesem tu našla pár témat ohledně této jídelní židličky, ale spíše mě zajímá, jak je to s její údržbou?
A kolika z vás se stalo, že jste jí musely za dobu používání reklamovat?Pokud ano, tak co se mu na ní rozbilo?
Předem díky za vaše info! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
921
2.5.11 16:26

Co se týče kvality a vymakanosti, jsem s ní spokojená. Co se týče údržby, tak je to katastrofa … Je na ní spousta míst, kam může jídlo zatéct, zapadnout apod… Navíc kšíry jsou z takové umělohmotné strukturované látky, ze které mi to nejde setřít (kdyby to bylo hladké, šlo by to, no ale zase by třeba nedržely …).
Jinak je vymakaná, momentálně ji používáme u druhého syna a je stále ok.
Jediné dvě věci, které se nám na ní rozbily, je síťka na drobnosti dole, syn si na ni stoupnul a na jedné straně ji vyrval. A pak se nám mírně natrhl igelit na sedáku, hned u toho otvoru na tu prostřední spodní kšíru …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
3.5.11 12:06

Já jsem s ní spokojená, ohledně polohování čehokoli je myslím dostatečná. Co se týče údržby, aktuální nehody otírám hned, pokud je zaregistruji a pak jednou za čas stoličku postavím do sprchy a celou osprchuji, má to jen nevýhodu, že ty polstry pak musejí nějakou chvíli prosychat (napřed mi bylo divné, proč má malý po krmení pořád mokrý zadek :think: ), ale jde i dílčí mytí, lze sundat jen ten vrchní, zmenšovací polstr, vyndat pásy. Zatím se na ní nic nerozbilo, používáme jí sice jen necelý půlrok, ale prcek je divočák, kope, vrtí se, tahá za polstry, škrábe se na ní zdola…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí