Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Všechny zdravím další dotaz by mě zajímal co se týče jídelních židliček co myslíte raději plastovou nebo raději dřevěnouu poradte ![]()
Já jsem také zastáncem dřeva, ALE židličku jsem nakonec vybrala plastovou JANE a jsem s ní hrozně moc spokojená. U židličky je totiž moc důležité např. platíčko s vyššími hranami, a ty klasické dřevěné židličky bohužel nemají. Jinak budeš neustále sbírat hračky a jídlo bude všude, až začne papat dítě samo. Vybrala jsem takovou, která se dá rozložit na židličku a stoleček - přičemž má 10 letá dcera se do židličky stále vejde
.
Mahora píše:
Já jsem také zastáncem dřeva, ALE židličku jsem nakonec vybrala plastovou JANE a jsem s ní hrozně moc spokojená. U židličky je totiž moc důležité např. platíčko s vyššími hranami, a ty klasické dřevěné židličky bohužel nemají. Jinak budeš neustále sbírat hračky a jídlo bude všude, až začne papat dítě samo. Vybrala jsem takovou, která se dá rozložit na židličku a stoleček - přičemž má 10 letá dcera se do židličky stále vejde.
Hračky u jídla? Robíno když jedl, tak jedl, nedávala jsem mu k tomu hračky, dokud měl židličku jako vysokou, tak jsem ko krmila, co začal jíst sám, tak jsem mu to rozložila na židličku a stoleček, jídlo kolikrát skončilo i na zemi, to jó, ale že by bylo všude, to né.
Raduš.ka44 píše:Mahora píše:Hračky u jídla? Robíno když jedl, tak jedl, nedávala jsem mu k tomu hračky, dokud měl židličku jako vysokou, tak jsem ko krmila, co začal jíst sám, tak jsem mu to rozložila na židličku a stoleček, jídlo kolikrát skončilo i na zemi, to jó, ale že by bylo všude, to né.
Já jsem také zastáncem dřeva, ALE židličku jsem nakonec vybrala plastovou JANE a jsem s ní hrozně moc spokojená. U židličky je totiž moc důležité např. platíčko s vyššími hranami, a ty klasické dřevěné židličky bohužel nemají. Jinak budeš neustále sbírat hračky a jídlo bude všude, až začne papat dítě samo. Vybrala jsem takovou, která se dá rozložit na židličku a stoleček - přičemž má 10 letá dcera se do židličky stále vejde.
No my jsme tu židličku používali nejenom na jídlo, ale i na hraní. Když jsem pracovala u stolu, to plato u Jane je hodně velké a vejde se na něj spousta věci
.
Ahoj. Taky mám ráda dřevo, ale plast (kvalitní) je lepší v tom, že bývá lépe omyvatelný (i u těch hraček). U jídelní židličky mi přijde jako mnohem důležitější parametr, jestli je polohovací a jestli má dobré poutání (nejlépe pětibodové pásy), protože co já znám dřevěné židličky, mívají jen přepažení mezi nožičkama, maximálně ještě pásek kolem pasu. Pak se dítě naučí celkem brzy z té židličky vylézat a židlička se stává spíš nebezpečnou. My máme doma plastovou (Babypoint Fabula), u našich dřevěnou. Zatímco doma mohla být v židličce hned od začátku příkrmů je polohovatelná, takže dítě v ní nemusí nutně sedět) a prakticky do 3 let, tak ta dřevěná byla na chvíli - až uměla sedět a jen do té doby, než se naučila si v židličce stoupat.
Ahoj. Naprosto souhlasím z hkac
původně jsem chtěla také dřevěnou,a viděla jsem i velice pěkné kousky… ale zvítězila bezpečnost a praktičnost…a to si u jídla také nehrajeme…
Mám tuhle
http://www.babydracek.com/…e-activa-h55
jen ve starší verzi, neboť jsme ji kupovali už před 9 lety. Tehdy ještě nebyla polohovací. Ale stoleček i židlička jsou natolik velké, že je může užívat dítě hooodně dlouho. Minulý týden u stolečku jedla moje 7 letá dcera, může si na něm i kreslit a stále jí židlička není malá. Její nevýhoda je cena, ale ta dlouhodobost jí vynahradí. Výhodou je i to, že plato se snadno odendá, a dítě může jíst u stolu, když je větší, můžeš sundat pásy, sundat snadno potah a nechat potom bez potahu. Plast je dutý, takže lehký, ale zároveň stabilní.
Bych mohla dělat podomního prodavače
, asi jim napíšu o procenta z prodeje
.
Ahoj, původně jsem nechtěla o plastové ani slyšet, ale v při výběru jsme se nechali přesvědčit. Máme Chicco a je perfektní. Nastavitelná do 3-výškových poloh, opěrka na nohy-ťapinky. Navíc vložka na opěrku zad pro nejmenší mimča. Dále dvojitá, výměnná deska na které se jí.Jedna určená na jídlo, druhá třeba na kreslení. Obě se dají vyjmout a snadno omýt. Prostě spousta výhod. Je sice dražší, asi kolem 3.000,–, ale tahle investice se určitě vyplatí. ![]()
DREVO JE KRASNE ALE PLASTOVE SE DAJI KRASNE SLOZIT SETRI MISTEM ,, VSE MA SVE PRO A PROTI