Dětská kolekce F&F podzim/zima 2013

69
18.9.13 19:19

Dětská kolekce F&F podzim/zima 2013

Ahoj, mám Tesco trochu z ruky a zajímalo by mne jestli uz tam mají kolekci podzim/zima dětského oblečení. Jde mi zejména o kojenecké věcičky- svetriky, kabatky, kombinezky atd. Napište třeba co zajimaveho jste tam viděli/koupili (muzete hodit i foto)..jaky maji výběr a ceny. Taky můžete napsat v jakem Tescu jste byli konkrétně. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Crystalline
18.9.13 19:35

@Nikysek90 svetriky a bundicky na podzim ano, zimni kombinezky jeste ne. Tesco Mlada Boleslav

• Citovat
  • Upravit
1054
18.9.13 19:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
18.9.13 20:02

Já dnes koukala a mají na některý věci pro děti až 50 % slevu..ale věsměs krátkej rukáv nebo overaly.. ale u nás v HK už svetříky bundy mají i kalhoty, ale na kombinézy jsem fakt nekoukala.Ale já si tam dnes koupila kabát, tak na jaro/podzim za 599 Kč :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
18.9.13 20:22

Kombinézy a oteplováky ještě nemají.
Už měsíc tam nemůžu natrefit na blbý klučičí tepláky 3-4 roky, pořád vykoupeno. :zed:
Zimní klučičí čepice hrůza. :roll:
Holčičí zimní čepiče na novorozence jen jedna, a nic moc. :roll:

Ale jinak tam nakupuju ráda, jinam ani nechodíme. Ale tentokrát jsem zklamaná. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3892
20.9.13 18:47

Tesco UH. Vyprodavaji veci s kratkym, ale už mají i kabatky, svetriky - neutralni barvy. Kombinezku tam taky meli, ale to vyprodavali z lonska, bilou.

Příspěvek upraven 22.09.13 v 12:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
22.9.13 12:12
@ivus5 píše:
Tesco UH. Vyprodavaji veci z kratkym, ale už mají i kabatky, svetriky - neutralni barvy. Kombinezku tam taky meli, ale to vyprodavali z lonska, bilou. [/citace/]

Dik za info. To by mi navadilo, ze je kombi z lonska, nevite nekdo zda je vyprodavaji i nekde v Praze?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat