Dětská kolekce F&F podzim/zima 2013
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětská kolekce F&F podzim/zima 2013
Ahoj, mám Tesco trochu z ruky a zajímalo by mne jestli uz tam mají kolekci podzim/zima dětského oblečení. Jde mi zejména o kojenecké věcičky- svetriky, kabatky, kombinezky atd. Napište třeba co zajimaveho jste tam viděli/koupili (muzete hodit i foto)..jaky maji výběr a ceny. Taky můžete napsat v jakem Tescu jste byli konkrétně. Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Nikysek90 svetriky a bundicky na podzim ano, zimni kombinezky jeste ne. Tesco Mlada Boleslav
- Citovat
- Upravit
Já dnes koukala a mají na některý věci pro děti až 50 % slevu..ale věsměs krátkej rukáv nebo overaly.. ale u nás v HK už svetříky bundy mají i kalhoty, ale na kombinézy jsem fakt nekoukala.Ale já si tam dnes koupila kabát, tak na jaro/podzim za 599 Kč ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kombinézy a oteplováky ještě nemají.
Už měsíc tam nemůžu natrefit na blbý klučičí tepláky 3-4 roky, pořád vykoupeno. ![]()
Zimní klučičí čepice hrůza. ![]()
Holčičí zimní čepiče na novorozence jen jedna, a nic moc. ![]()
Ale jinak tam nakupuju ráda, jinam ani nechodíme. Ale tentokrát jsem zklamaná. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tesco UH. Vyprodavaji veci s kratkym, ale už mají i kabatky, svetriky - neutralni barvy. Kombinezku tam taky meli, ale to vyprodavali z lonska, bilou.
Příspěvek upraven 22.09.13 v 12:46
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ivus5 píše:
Tesco UH. Vyprodavaji veci z kratkym, ale už mají i kabatky, svetriky - neutralni barvy. Kombinezku tam taky meli, ale to vyprodavali z lonska, bilou. [/citace/]Dik za info. To by mi navadilo, ze je kombi z lonska, nevite nekdo zda je vyprodavaji i nekde v Praze?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit