Kombinéza Next nebo Alpine Pro?

280
17.9.13 15:00

Kombinéza Next nebo Alpine Pro?

Kterou byste koupily svým dětem na zimu? Předpokládám i do sněhu..je ta od Nextu teplá a stejně funkční jak Alpine? Máte někdo zkušenost s tou Nextovou? Líbí se mi, ale moc nevěřím kvalitě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
17.9.13 15:02

Next mám zafixovaný, že je spíš na parádu :nevim: Máš odkaz na konkrétní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
17.9.13 15:04

Pokud ji nechceš jen na parádu, šla bych do Alpine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
17.9.13 15:17

Hmm, myslela jsem si to:-)jedeme i na hory, kde se bude válet celý den ve sněhu, to by ta Nextka asi nevydržela:-)líbí se mi tak profláklá bílá s růžovýma květama:-)ale koupím Alpinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
17.9.13 15:26

My mame alpine pro… ma vysoky vodni sloupec.. byla sice dost draha, ale vyplatilo se, zaplatili jsme za kvalita(a taky i za paradu protoze je krasna) a ne jenom za paradu…

ja nevim co vsichni maji s tim Nextem :roll: vsichni to kupuji jen aby se ukazovali, no ja detem stejne nekoukam za krk na cedulku talze tomu moc nerozumim… a jeste zaplati tolik penez za neco pouziteho, dovezeneho vetsinou z Angie, jen proto ze je to Next.. ach boze… tim nemyslim zakladatelku, jen vseobecne ten humbuk kolem nextu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14979
17.9.13 15:31

Next ma ocim libive veci, stejne tak mam rad Lindex - ten styl. A hlavne nextove veci jsou z kvalitnich materialu, skoro vse jsem kupovala z druhe ruky, uz to nosi druha dcera, casto peru a porad jak nove.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
280
17.9.13 15:39

Také mám ráda Lindex i George, ale tu zimní kombinézu bude fakt asi lepší koupit jinde:-)děkuju všem za příspěvky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
17.9.13 15:56

Next už není, to co bývalo. Hlavně nechápu proč je v ČR tak drahý. Když jsou slevy 50%, tak v zahraničí to je stále ještě o polovinu levnější. Když v Dražďanech otevřeli Next, tak jsem tam oblíkla holku na zimu za 2tis. Bunda tam cca 600,– tady 1000,–,kalhoty tam 325,– tady přes 500,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
17.9.13 15:58

Lindex má aspoň funkční zimní věci :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5093
17.9.13 16:10

Mám dobrou zkušenost s kombinézou z Lindexu, loni nosila dcera i neteř a super, mají je taky celkem propracovaný a i u nás (na Vysočině :) ) v tom holkám bylo pěkně teplo. Na letošní zimu už ji mám koupenou zase. Ještě celkem fajn jsou komplety od Tchiba, máme doma, ale velký, až tak na příští rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
17.9.13 16:10

Tak já next miluju, ale trička, kalhoty, svetříky. Holkám na zimu do tří let dávám gumový kalhoty do sněhu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2507
18.9.13 07:31

Já jsem koupila synovi na zimu kombinézu z Pidilidi.cz. Měli jí za 590 Kč, což mi přišlo parádní. Psali, že je voděodolná, nepromokavá a prodyšná. Tak doufám, že bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat