Kombinéza Next nebo Alpine Pro?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kombinéza Next nebo Alpine Pro?
Kterou byste koupily svým dětem na zimu? Předpokládám i do sněhu..je ta od Nextu teplá a stejně funkční jak Alpine? Máte někdo zkušenost s tou Nextovou? Líbí se mi, ale moc nevěřím kvalitě..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Next mám zafixovaný, že je spíš na parádu
Máš odkaz na konkrétní?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm, myslela jsem si to:-)jedeme i na hory, kde se bude válet celý den ve sněhu, to by ta Nextka asi nevydržela:-)líbí se mi tak profláklá bílá s růžovýma květama:-)ale koupím Alpinku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame alpine pro… ma vysoky vodni sloupec.. byla sice dost draha, ale vyplatilo se, zaplatili jsme za kvalita(a taky i za paradu protoze je krasna) a ne jenom za paradu…
ja nevim co vsichni maji s tim Nextem
vsichni to kupuji jen aby se ukazovali, no ja detem stejne nekoukam za krk na cedulku talze tomu moc nerozumim… a jeste zaplati tolik penez za neco pouziteho, dovezeneho vetsinou z Angie, jen proto ze je to Next.. ach boze… tim nemyslim zakladatelku, jen vseobecne ten humbuk kolem nextu..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Next ma ocim libive veci, stejne tak mam rad Lindex - ten styl. A hlavne nextove veci jsou z kvalitnich materialu, skoro vse jsem kupovala z druhe ruky, uz to nosi druha dcera, casto peru a porad jak nove.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také mám ráda Lindex i George, ale tu zimní kombinézu bude fakt asi lepší koupit jinde:-)děkuju všem za příspěvky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Next už není, to co bývalo. Hlavně nechápu proč je v ČR tak drahý. Když jsou slevy 50%, tak v zahraničí to je stále ještě o polovinu levnější. Když v Dražďanech otevřeli Next, tak jsem tam oblíkla holku na zimu za 2tis. Bunda tam cca 600,– tady 1000,–,kalhoty tam 325,– tady přes 500,–
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám dobrou zkušenost s kombinézou z Lindexu, loni nosila dcera i neteř a super, mají je taky celkem propracovaný a i u nás (na Vysočině
) v tom holkám bylo pěkně teplo. Na letošní zimu už ji mám koupenou zase. Ještě celkem fajn jsou komplety od Tchiba, máme doma, ale velký, až tak na příští rok ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já next miluju, ale trička, kalhoty, svetříky. Holkám na zimu do tří let dávám gumový kalhoty do sněhu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem koupila synovi na zimu kombinézu z Pidilidi.cz. Měli jí za 590 Kč, což mi přišlo parádní. Psali, že je voděodolná, nepromokavá a prodyšná. Tak doufám, že bude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit