Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Začínám vybírat pro dceru (bude jí ke 3rokům) k vánocům dětskou kuchynku. Nejvíce se mi líbí ty od SMOBY Tefal.NO,ale nabídka je obrovská,tak docela tápu.
Moje požadavky jsou,aby byla bytelná,měla hodně funkcí a velikostně byla tak akorát.
Moc se mi líbí ta největší od nich SMOBY EXCELLENCE ,ale nám by asi zabrala velkou část pokojíku,což nechci.Takže asi nějakou podvariantu pod ní?
poradíte??
Ještě se mi líbí tato,je v reálu pěkná,bytelná?
TEFAL LOFT
Já řeším úplně ten samý problém
Taky se mi líbí excellence, ale vzhledem k velikosti uvažuji nad tefal loft. Ani jednu jsem v reálu neviděla a uvítám všechny názory a rady - tedy hlavně na tu druhou. Díky.
Právě řeším úplně stejný problém jako Kelišová
) Jak jste se nakonec rozhodly? Mi se designově líbí Excellence, ale co se týče kreativity, variability, tak vyhrává Loft. Pokojík máme veliký, proto neřeším jestli je/není prostorná, jde mi o funkčnost. Loft má rádoby plamínek a světýlko na sporáku, ale jde vidět do trouby? …ta má ale navíc světlo, že se trouba rozsvítí. Excellence má prý nějaký el.zvuk plotýnky, není tam žádné světýlko, ani v troubě. Tak jak jste se rozhodly? Kterou jste si nakonec koupily?