Dětská kuchyňka SMOBY jakou?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8647
4.9.11 18:06

Dětská kuchyňka SMOBY jakou?

Začínám vybírat pro dceru (bude jí ke 3rokům) k vánocům dětskou kuchynku. Nejvíce se mi líbí ty od SMOBY Tefal.NO,ale nabídka je obrovská,tak docela tápu.
Moje požadavky jsou,aby byla bytelná,měla hodně funkcí a velikostně byla tak akorát.
Moc se mi líbí ta největší od nich SMOBY EXCELLENCE ,ale nám by asi zabrala velkou část pokojíku,což nechci.Takže asi nějakou podvariantu pod ní?
poradíte??
Ještě se mi líbí tato,je v reálu pěkná,bytelná?
TEFAL LOFT

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1
14.9.11 13:18

Já řeším úplně ten samý problém :lol: Taky se mi líbí excellence, ale vzhledem k velikosti uvažuji nad tefal loft. Ani jednu jsem v reálu neviděla a uvítám všechny názory a rady - tedy hlavně na tu druhou. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mrs.Friend
22.12.11 20:19

Kuchyňka Tefal Smoby Loft nebo Excellence

Právě řeším úplně stejný problém jako Kelišová :o) Jak jste se nakonec rozhodly? Mi se designově líbí Excellence, ale co se týče kreativity, variability, tak vyhrává Loft. Pokojík máme veliký, proto neřeším jestli je/není prostorná, jde mi o funkčnost. Loft má rádoby plamínek a světýlko na sporáku, ale jde vidět do trouby? …ta má ale navíc světlo, že se trouba rozsvítí. Excellence má prý nějaký el.zvuk plotýnky, není tam žádné světýlko, ani v troubě. Tak jak jste se rozhodly? Kterou jste si nakonec koupily?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí

Usínáček Dino