Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím poraďte, bydlím v Praze 4 a budu, co nevidět potřebovat dětskou lékařku v blízkosti ulice Na Jezerce, děkuji.
Ahoj Iamargarito,
bohužel nejsem z Prahy, ale zkus se podívat na http://www.detskylekar.cz/…/regionpraha.
Držím palce při výběru, který je velice důležitý!
díky moc Monalisa24 za tip, skoukla jsem to.
A ptám se znovu maminek z Prahy 4, zda máte některá zkušenost s lékařkami na Petra Rezka nebo Hvězdové, děkuji.
Lamargarita
ahoj. taky hledam stejne tak - bydlim v zalomu. nevim jestli jezdit s kocarem az dolu do podoli - jak si tam chvalej dr skuteru, v zime to bude asi dost hrozny, nebo zkusit tu hvezdovu … nekde jsem cetla ze mas termin v rijnu ? ja 15/10. tak se nekde potkame , ne ? bohuzel se na mail moc nedostanu..tak jednou tydne.. zdravi kacka 33 tt (jozifek )
ahoj, jeste jednou kacka, takze jsem se byla podivat na hvezdove je to strasne prostredi, bez cekarny, posprejovane , hruza, petra rezka je moc hezke jsou tam 3 doktorky a maji rozdeleno dle ulic, mluvila jsem s Mudr Kolarovou-desne sympaticka a mila, takze ja to tam zkusim. tak hodne stesti, kacka
ahoj,
nejel mi internet ale snad to zase bude dobre
dekuji moc za radu, zajdu na Rezka, dá se tam dojet kočárkem a tak to asi bude dobrá volba. Já mám termín 17/10
ale ted mi v Podoli doporucili si již nachystat kabelu, miminko je nějak veliky. Ráda Tě poznám, bydlím na Družstevním ochozu, jsem se přistěhovala z Brna, můžeme tu zajít někam na kafíčko nebo zmrzlinu ?
Lamargarita 32+5 & (Tadeášek)
ahojky. tak jo, rada. akorat jsem na netu cim dal tim min, takze ti dam mobil a prosim posli mi sms a sejdem se treba v parku na kafco u divadla.. jsem doma , takze kdykoliv. ja budu mit zas cisare , tak taky driv..a chodim taky do podoli
. 723877311. kacka