Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj všichni, jsem v 16tt a po očku se začíname koukat po kočárku. Vím, že tady bylo už mnoho debat na toto téma, nejsem však pravidelnou nakukovatelkou a tak bych chtěla poprosit o radu. Máte někdo zkušenosti s kočárkem Deltim Sport nebo Deltim Skippy? Zatím jsou to naši favorité, i cena není příliš vysoká a zamlouvají se nám i vnitřní rozměry kočárku, protože mimi budeme mít v lednu, takže fusak,atd. Poradíte? Díky.
Ahoj,
jsem v 37 tydnu a zrovna vcera jsem si koupila kocarek Deltim Skippy.
Stravila jsem hodne casu porovnavanim kocarku a hledanim toho (pro me) nejlepsiho.
Zalezi co od kocarku ocekavas. Pro me bylo priorita c.1, aby byl kocarek dostatecne prostorny, protoze miminko budu mit na zimu, tak se tam musi vejit fusak. Zda se to jako malickost, ale divila by ses, jak jsou kocarky strasne uzky. Po par mesicich se ti tam miminko s pytlem nemuze vejit.
Dale jsem chtela, aby miminko bylo dostatecne vysoko (kvuli vyfukovym plynum z aut).
A take jsem chtela, aby byl kocarek sportovni a mel prenosnou vanicku.
Je pravda, ze ja kocarek vyuziji pouze jako hluboky a na leto si chci koupit nejakou trikolku, takze jsem nechtela utracet zbytecne mnoho penez za hluboky kocarek.
Mluvila jsem s maminkama, co tento kocarek maji a vsichni si jej nemuzou vynachvalit, pouze je tam nevyhoda vaha. Kocarek je ponekud tezsi, ale zase krasne odpruzeny (takze ti to neprijde) a dobre vyvazeny.
Ja doufam, ze nebudu litovat, ale kdyz vidim kocarky, kde je miminko uz v 5 mesicich tak namackany, ze se nemuze pohnout, tak si rikam, ze jsem udelala dobre.
At si vyberes jakykoliv kocarek, preji ti hodne stesti pro vyberu.
Sarka
Ahojky,
jak jsem už tady jednou psala
…
… na jaře jsme koupili v Brně v Babystaru www.babystar.cz super trojkolkolku ABC DESIGN - nový, modelový rok 2003 - za super cenu (vč.hluboké korbičky, pláštěnky, síťky, tašky ABC DESIGN, atd. …) 6.900,– Kč ![]()
Jsme maximálně spokojeni !!! Zatím jezdíme s hlubokou korbičkou (Pavlík má přes 60cm a cca 6kg), na zimu dáme sportovní s fusakem ![]()
Původně jsme chtěli Deltim Sport, ale byl pomalu větší a těžší nežli já (ale o tom se tady už taky diskutovalo…)
Golfky budou taky ABC, už je rozhodnuto ![]()
Peťula + Pavlík
Ahoj,
my máme Deltim Sport, kočár je to skvělý, lehce ovladatelný, dobře odpružený a vyvážený, prostorný (i teď, když v něm Kuba usne - a že není žádný drobeček - se rozhodně nemačká
) , skvěle se s ním jezdí, ale je strašně strašně těžký!
Pokud ho chceš na to,abys s ním jezdila někde po polích a lesích, tak je skvělý, ale do autobusu nic moc! My jsme to řešili tak, že jsme na cesty pořídili Babyvak, a když už byl do něj Kuba moc těžký, tak jsme koupili lehčí sporťák.
Asi tak, Deltim Sport je skvělej kočárek, mám ho moc ráda, dobře se mi s ním jezdí, ale kdybych měla vybírat znovu, už bych si ho asi nekoupila.
Tak dobrý výběr a hezký zbytek těhu!
Eliška a Jakub
Ahoj Petulo, taky budu davat na zimu sportak s fusakem a lamu si hlavu, jestli mam kupovat i nánožník?diky
Ahoj Petulo,
kolik ta trojkolka ABC Design asi tak váží? Mám ten kočárek Deltim Sport a právě kvůli té váze bych si na další mimi (které je sice ještě na houbách
) chtěla pořídit kočárek lehčí..
Díky moc za radu
Ahoj,
já jsem měla Deltim Skippy a nemůžu si na něj vůbec stěžovat.Používali jsme ho i jako sporťák do 15 měsíců. Mohu jen vřele doporučit.
Zůza & Dáda (21 měsíců )
S Deltimem nemám zkušenosti. My máme ROAN Cortina - má buď hlubokou vaničku, nebo sporťák. Vanička je velice prostorná, s kočárkem jsem spokojená. Váhu neznám, mě se zdá přiměřená hlubokému kočárku - do vlaku ho musí vynést 2 lidi… I cena byla fajn - cca 6000Kč.
Hanka
Ahojky,
k té trojkolce… Informace o všech produktech ABC DESIGN jsou na www.abc-design.de ![]()
Jen tak krátce o technických datech :
Handbremse und Auffangschlaufe (ruční brzda na rukojeti - SUPER VĚC!)
Schieber höhenverstellbar (výškově stavitelná rukojeť)
Rückenlehne 5-fach verstellbar bis Liegeposition (opěrka zad 5-ti polohová až do lehu)
5-Punkt Gurt (5-ti bodový pás)
Maße zusammengeklappt (cm): H 40 x B 60 x L 93 (rozměry složeného kočáru)
Gewicht: 12,2 kg (váha)
Možná německy umíte, já jen kdyby náhodou… ![]()
A k tomu nánožníku… asi do něj půjdeme, protože tady bývá zima jak na Sibiři ![]()
Peťula + Pavlík
Ahoj Hanko.
Jsem ráda že jsi napsala o svém kočárku.Já čekám miminko v prosinci a jsem taky rozhodnutá pro ROAN Cortinu. V Olomouci jsme našli obchod kde je mají za 5400,–(jinde jsem je viděla i za 7000,–).Sice mi není ještě ani 25 ale jak já říkám tak jsem asi staromódní ale chci mít miminko v klasickém hlubokém kočárku. Počítám časem ale že do města koupíme nějký příhodnější sporťáček a tento necháme u rodičů.
MartinaK
ahoj já měla na malého také Roan ale typ byl Hugo, skvělý, jednoduchý na skládání. velký vnitřní prostor, velká kola, dobré odpružení, maximální spokojenost. Moje 2 kamarádky mají deltimy a obě už reklamovali - tak pozor na to ![]()
Ahoj všem, my máme perfektní zkušenost s kočárkem Noordi Fjordi z té řady 2022. Vím, že byly nějaké problémy s modelem 3. generace, teďka nový 4. generace má jinou konstrukci a kolečka a žádné problémy s ním nejsou. Takže to jen pro info, když byste hledaly zkušenosti ![]()