jídelní židlička

1168
16.8.05 18:02

jídelní židlička

Ahoj holky, prosím o radu a doporučení. Vybírám zrovna židličku a líbí se mi Cam Campione. Našla jsem ale taky Babydreams Bambi a zdá se mi hodně podobná, ale o dost levnější. Máte některá zkušenost s jednou či druhou?
Díky moc, Julie a Bertík, co už se těší na mrkvičku:?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
342
16.8.05 18:46

Ahoj Julie, my máme Baby dreams Bambi. Jsme mooc spokojení. My taky dlouho předlouho vybírali, kolečka mají všechny, polohování mají všechny, omyvatelné jsou taky všechny, a nakonec jsme vzali tuhle, protože jako jediná (co jsme viděli my) měla vložku na sedátku, měkoučkou a pratelnou. Náš prcek měl teprve 5 měsíců a mě se zdálo, že by se mi v těch židličkách ztratil, a taky že ty potahy studí.
Ta vložka v sedačce se mi velice osvědčila, i když je z látky, tak jsem jí prala teprve dvakrát, malej papá naštěstí dobře a v klidu. Davídkovi je 11 měsíců a má jí pod zadečkem pořád. :)

Ta naše má polohovatelná záda jen 2×, ta Cam má myslím víc.

Jinak v ní mám malýho vyfocenýho v mý galerii Smailinka.

Přeji spokojený výběr. Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
16.8.05 20:02

Ahoj Julie,

já sice nemám ani jednu ze židliček,co tu popisuješ,ale chci napsat o té naší.Mám jídelní židličku PRIMA PAPPA od PEG PÉREGA a je super.Nekupovali jsme novou/kolem 4000kč/,ale podařilo se nám jí koupit na inzerát a je moc pěkná,zachovalá po jednom děťátku.
Má širokou základnu,kovová konstrukce,kolečka s brzdou,sedačka tedy bez látkového polštářku,ale dá se napolohovat do 5 poleh,nejnižší je skoro do lehu.Do výšky má tuším 3 stupně.Stoleček je možné odpojit a židličku přisunout ke stolu.
My jsme zatím /Niki je skoro rok/ v nejvyšší poloze,ale už se těším,až začne sama nalézat :P .Stoleček oceňuju,že mi ze židličky nevylejzá a ani jí ještě nepřipoutávám na celý 5-ti bodový pás,stačí jen kolem bříška.Na stolečku máme kopici hraček a docela to při papání zabírá,ale my s jídlem bojujem neustále.
Cena byla 1500kč :D a jsem s ní moc spokojená.
Přeju Ti dobrý výběr a ať se mimískovi v židličce dobře papká.
Ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
16.8.05 21:57

Ahoj holky,
máme taky sedačku od Peg Perega jako Nikoleta.Stejně jako ona nemám proti týhle sedačce žádnou výhradu ba naopak je bezva.
Dobře vyber,pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
16.8.05 21:58

a co říkáte těm kalsikám dřevěným - mě přijdou účelnější,že mají i malý stoleček - třeba na kreslení nebo tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
242
16.8.05 22:11

Ahojky,

my máme CAM Futura a naprostá spokojenost :D , nemám, co bych jí vytkla.
Dřevěnou jsem zavrhla - vzhledově se mi moc nelíbí a stoleček + židličky budeme kupovat zvlášť nějaké barevné, pěkné, takže by nám to bylo k ničemu.

Přeji šťastnou ruku při výběru!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
16.8.05 22:47

Popravdě mě se taky ty dřevěný moc nelíbí,ale i tak mají jednu nevýhodu.Když tam dítko po:,–(íš,nemůžeš mu ten stolek přisunout těsně k tělíčku,takže mezi stolkem a děťátkem je taková menší propast na všechno možný a i se k papání musí docela předhybat.
Jestli teda myslíme tu samou(je to prvně pro menší děti složený na jídelní sedačku a pak se to rozloží samostatně na židli a stolek)
Pa L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
16.8.05 23:08

Ahoj,
ja mam Neonato Multiplo, je myslim uplne stejna jako Cam Campione, jen v jinych barvach. Jsem zcela spokojena, zadicka maji 4 polohy, na vysku 5. Puvodne jsem mela vybranou Baby Dreams Bambi, ale manzel ji zavrhl, ze podle nej neni stopro bezpecna, nekde snad vycuhovaly spatne zakryte srouby. O drevene jsme taky uvazovaly, ale neprosla ze stejnych duvodu, navic jsme ji vyzkouseli ve fast foodu a mala nam z ni malem vypadla, ta je tak pro hodne tluste rocni dite. Nakonec zvitezila Cam Campione, nebo Neonato Multiplo a Peg Perego Prima Pappa(pisou o ni jako o nejbezpecnejsi na trhu). Tak jsme sli jednu z nich koupit a Neonato Multiplo meli zrovna v nejake akci za 2990, tak jasne vyhrala. Jsem rada, ze je cela omyvatelna, nase cunatko dokaze za chvilku zridit celou kuchyn.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.05 08:38

Ahoj Mroe,

tak to jsou ty naše čuňátka na tom stejně :D :D :D .
Jsem taky moc ráda,že je PRIMA PAPPA celá omyvatelná,když někdy vidím tu zpoušť po obědě…Hlavně když chce jíst Niki sama.
Pobavila jsem se.Ahoj Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.8.05 09:43

Ahoj holky,

já hlasuju hlavně pro židličku, kam se dá dítě pořádně přikurtovat. Manžel chtěl původně takovou tu klasickou dřevěnou a jsem ráda, že jsem nakonec pro:,–(ila Peg Perego Prima Pappa (z druhé ruky, ale takřka nepoužívanou). Kromě této jsme totiž od známých dostali takovou kovovou s plastovým sedákem (dá se použít jako vysoká židlička i jako nízká se stolkem - je to předchůdce dnešní židličky z Ikea) a z té mi mrňous včera vypadl, ačkoliv byl přikšírovaný kšírami z kočárku :( . Takže židlička letěla do sklepa. Naštěstí spadl z té nízké pozice, tak 30 cm nad zemí, ale i tak… Takže pokud nemáte úplně klidné dítě, tak mi ty židličky bez originál popruhů přijdou nebezpečné. Ale my jsme na nich vyrostli, to je fakt…

Ulrika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
474
17.8.05 11:26

Ahoj, my mame zidlicku od Chicca, byla sice drazsi, ale je skvela, polohovatelna, omyvatelna, vypolstrovana… :D

Simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
342
17.8.05 12:35

Ahoj Mroe, tak jsem si pro jistotu prohlídla naší židličku hooodně zblízka, no fakt jsem tedy vyčuhující šrouby nenašla!!! :o 8O

Dopuručuji nešířit poplašné zprávy!

Ája

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
17.8.05 13:55

ahojjky

My máme Cam Campione a zatím spokojenost - teda zatím proto, že Michal ještě nejí.o))) jen v ní „sedí“ když já něco dělám v kuchyni. Líbí se mi, že ačkoli je dost živej a z autosedačky dokáže vylézt, tak z této židličky by měl s vylízáním dost problém - a to není připoutanej. Má myslím 4- 5 poloh na výšku a 3 na sklopení sedátka - Michal to má skoro naležato - v podstatě asi tak jako autosedačka vajíčko - je to ta nejnižší pozice už pro děti od 4. měsíců.

Zatím si na jídlo jen hrajem ale za dva tejdny to půjde na ostro. Sedák je plastovej měkkej, žádnou látku na sednutí mu tam nedávám, nevidím důvod…

Brzdy má, ale to je mě stejně jedno, jelikož máme plovoučky a po nich to jezdí zabržděný i nezabržděný, žádný ostrý hrany nejsou, oba stolečky (i menší i větší se dají úplně oddělat a dítko může v židličce sedět s váma u stolu…

Jak říkám zatím bez výhrad… a myslím že i když už bude jíst to bude v poho

ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35326
17.8.05 23:08

Smailinko,
ja nesirim polasne zpravy, jen presne interpretuju, mne se Bambi libila, ale manza to prohledl, usoudil, ze jsou tam nejaka mista, kam se da strcit prst a uz nemusi jit ven, nebo nezakryte sroubky ci co a rekl ne. Nevim presne, co to bylo u Bambi, ale nasel podobne veci u vetsiny zidlicek a je pravda, ze u Multipla nic takoveho neni. Sroubky jsou urcite nezakryte na te drevene, u te jsem si jista. Je pravda, ze manzel ma na vyber veci pro nasi holcicku jiny pohled, zavrhl mi i nekolik kocarku, jeden malo stabilni, druhy moc uzke trubky, nevypadaly pevne, moc lehky, moc tezky, spatne se sklada atd.. V kazdem pripade u obojiho poradil dobre, jsem moc spokojena. Nerikam, ze je Bambi spatna, nemusi mit ve vsem pravdu, videli jsme ji jen v obchode, ty ji mas vyzkousenou, tak to asi vis lip.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
18.8.05 10:17

Ahojky, my taky mame Baby Dreams Bambi a jsem s ni moc spokojena - prohledli jsme spoustu zidlicek a prisly mi srovnatelne, ale neumerne drazsi..
Jak uz se tady psalo, je vyhodna ta textilni mekka vlozka, protoze Luky se v zidlicce taky jeste porad ztraci.. :D

Fakt doporucuji.. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky