Dětská lékařka - Děčín

389
11.3.11 19:14

Dětská lékařka Děčín?

Ahojky,
mám prosbu, zda byste mi nemohli poradit dobrou dětskou lékařku v Děčíně. Od kamarádky mám tip na MUDr. Lucii Burešovou, tak zda na ní někdo nemáte „reference“ nebo na někoho jiného, kdo by ještě eventuelně přibíral. Jsme sice z Dolní Poustevny, ale už mě to vážně štve, naše dětská dr. je tu jen 2 dny v týdnu jen 2 hodiny a ještě je bohužel k ničemu, plno maminek si taky stěžuje, takže klidně budu i dojíždět, přes Německo to není do Děčína tak daleko.
Díky předem za jakoukoliv odpověď. Petra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
andela
11.3.11 19:26

mrkni sem
http://www.znamylekar.cz/…C4%8D%C3%ADn

pa a paní dr. podolských jsou v děčíně špičky, jestli přibíraj nevím :nevim: . Já jsem chodila k dr. Šubrtový a kluk chodí k dr. čapkový. Obě starší dr ale mám zatím zkušenosti dobrý. Za šubrtku tam zaskakuje nějaká mladá dr. jméno ale nevím :think:

mmch a co Rumburk či Varnsdorf???

• Citovat
  • Upravit
1818
11.3.11 20:08

Podolská pokud vím nepřibírá nebo aspoň před cca 2-3 měsíci měla úplně plno přebírala část nějaké ordinace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
12.3.11 13:27

ahojky,
díky za odpovědi!
Právě se taky poohlížím v Rumburku (Varnsdorf už je zbytečně daleko, to právě vyjde blíž ten Děčín, jsme akorát na hranicích, takže je to pomalu na stejno). V Rumburku mi jeden dr. odpověděl, že by nás vzal, tak uvidíme, proto jsem hledala info i o téhle dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901227
12.8.11 10:02

Tak mi máme dětskou doktorku Baudišovou a jsme s ní spokojení. :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat