Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
U těch čípků jsem si všimla, že jsou až cca od 6 kil, ale ono by se to vyřešilo kdybych dala třeba půlku, že jo?
Na nosík se budu rozhodovat mezi Vincentkou, Stérimarem a Libenarem. O Stérimaru jsem tu četla, že má lepší vstřikování než Vincentka. U Vincentky se mi zas líbí, že se dá doplňovat (asi?). Ještě nevím, který z těchto tří zvolím. Určitě by bylo fajn, aby byla možnost dávkovat neomezeně, prostě podle potřeby.
Pro začátek koupím, přesně jak říkáš, jen nějakou tu obyč. mořskou vodu a když by bylo potřeba, tak bych koupila ten Nasivin.
Odsávačku na vysavač budu určitě kupovat, četla jsem na to samou chválu. Jen mám obavy aby se miminko nebálo toho hluku z vysavače, a co na to sousedi pokud by byla třeba noc.
Teploměr budu kupovat digitální, s ohebným koncem, zaslechla jsem něco o rychloběžce
tak asi ten.
Očička budu otírat oční vodou Opthal, ta na rozdíl od borové vody vydrží.
A ta oční mastička je stejně na předpis si myslím, tak to potom dostanu recept od doktorky.
@zvědavá borůvka
jj, čípku se dává v začátku jen půlka.
Vincentka jde doplňovat, takže bych asi volila tu, Stérimar je dle mě zbytečně předraženej…
co se týče odsávačky, no náš malej jí nesnáší
ale prostě to vysaje o 99% víc, než ta obyčejná, takže těch pár minut hluku se nezblázní (ani mimino, ani sousedi).
Opthalmo septonex jsou kapičky, bez předpisu. Je i mastička, ta je na předpis, ale ta se dává, až když je např. zánět spojivek, takže to bych neřešila.
Rychloběžka je myslím né digitál, ale klasický teploměr. Ale přesně nevim, já měla obyč digitální, bez ohebné špičky…stejně sem ho moc nepoužívala, teď mám ten bezdotykový, co se míří na čelo.