Dětská obuv Santé

1219
24.8.11 18:19

Dětská obuv

Ahoj maminky, nemáte některá zkušenost s botičkami pro batole od českého výrobce Santé? Líbí se mi tam botičky, jen nevím, zda jsou opravdu tak dobré jako tvrdí výrobce :nevim:. Právě, se mi u nich hodně líbí cena, ale nevím, zda je to opravdu tak kvalitní jako jiné „známé“ botičky pro batolata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5533
24.8.11 18:26

Katulko, mně tuto značku pro doporučila zrovna minulý týden paní doktorka na podologii (obě děti mají ploché nožky). Staršímu synovi doporučila Essi, mladší holčičce Santé (nevím, zda je v nich nějaký zásadní rozdíl - kromě ceny :think: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
24.8.11 19:08
tterka píše:
Katulko, mně tuto značku pro doporučila zrovna minulý týden paní doktorka na podologii (obě děti mají ploché nožky). Staršímu synovi doporučila Essi, mladší holčičce Santé (nevím, zda je v nich nějaký zásadní rozdíl - kromě ceny :think: )

Tak to jsi mě potěšila. Předpokládám, že když ti to doporučila doktorka, tak by tato obuv měla být kvalitní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
24.8.11 19:47

MOje dcerka měla sandálky Santé jako svoje první botičky a byly opravdu kvalitní, krásně držely nožičku, ale cena mi tak úžasná nepřišla :lol: JInak myslím, že pro děti jsou právě Santé, Essi a Fare asi ty nejkvalitnější a nejznámější :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
24.8.11 20:46

kdyz jsem kupovala prvni botky, tak jsem je byla okouknout, ale nevzala jsem je. podrazka mi prisla ve srovnani se superfitama o dost tvrdsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6069
24.8.11 20:59

katulko - moje dcera měla od prvních botiček Santéčka - a byly jsme obě spokojené, měla jak sandálky tak i uzavřené botky. Za sebe můžu doporučit - ale každá nožička dítěte je jiná a třeba Vám bude vyhovovat jiná značka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
24.8.11 21:08
spagetka píše:
MOje dcerka měla sandálky Santé jako svoje první botičky a byly opravdu kvalitní, krásně držely nožičku, ale cena mi tak úžasná nepřišla :lol: JInak myslím, že pro děti jsou právě Santé, Essi a Fare asi ty nejkvalitnější a nejznámější :wink:

Tak já jsem od Santé okukla botičky už na podzim za za 790kč, a v žirafe (obuv pro děti u nás ve městě) za 1290kč, tak to mi přijde sakra rozdíl. O Santé jsem optavdu doposud neslyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4123
24.8.11 21:13

Nám Santé doporučila rehabka a ortoped (malej má problém s nožičkou),takže jsem mu koupila sandálky a jsme naprosto spokojeni :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2540
24.8.11 21:15

Katulka to je jasný, rozdíly jsou obrovský. Já jsem toto léto koupila malé sandálky od Fare v jejich kamenné prodejně a pak jsem zjistila, že bych je měla z jejich internetového obchodu o skoro 3 stovky levněji 8-o Tak teď zkouším v prodejně a objednávám přes net :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7277
29.8.11 16:09

Tak já mám bohužel špatnou zkušenost. Synovi jsem koupila 5.5. letní sandálky. Jsou to tyto. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Na konci července jsem šla boty reklamovat, protože jsou prošlapané podrážky, levá bota je vzadu ušitá křivě a syn v ní šmajdá a je rozlepená špička. Bohužel mi reklamaci neuznali, že nelza zaměňovat životnost se záruční dobou, takže v překladu to znamená, že jsme v těch botech moc chodily. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
1.9.11 18:33

Botičky santé jsou úžasné. Zrovna jsme prckovi jedny na dovolenou koupili a zdá se, že je maximálně spokojen. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
1.9.11 20:29

Děkuji za názory. Už chodíme, tak je asi koupím. Jen nevím, zda kupovat ještě letní nebo už spíše podzimní :nevim: . Koupíme už asi podzimní, protože teď z kočárku moc venku ještě nepůjde, jen občas, a to máme capáčky, tak koupíme už

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jejenka
17.6.13 13:17

Ahojky, jen info pro jiné maminky. Také jsem synovi koupila sandálky Santé, dost drahé, ale fajn. Dnes si na botičku vylil trošku čaje a bota je celá obarvená, teče z ní tmavě modrá barva, takže místo krásných bílo žluto modrých máme jen modré. Nevím, jestli se tohle dá reklamovat, ale budu za to bojovat. Navíc má obarvené i kalhoty a ponožky a vůbec to nejde vyprat.

• Citovat
  • Upravit
1257
17.6.13 23:56

Jej tak to máte smůlu.. :? to se nám vůbec nestalo a malý si na ně lije čaj furt, on je takový patlal s čajem :zed: :mrgreen: Právě je mám ráda sandálky Sante máme je doma na nošení…Asi nějaký vadný kus ten váš…kdoví..každopádně vyreklamovat by to měli si myslím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jejenkalé
18.6.13 08:36

Právě jdu do lékárny, snad reklamaci vezmou.Ale problém už je na světě, protože jiné sandálky nemáme a měsíc čekat? :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková