Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahoj maminky, nemáte některá zkušenost s botičkami pro batole od českého výrobce Santé? Líbí se mi tam botičky, jen nevím, zda jsou opravdu tak dobré jako tvrdí výrobce
. Právě, se mi u nich hodně líbí cena, ale nevím, zda je to opravdu tak kvalitní jako jiné „známé“ botičky pro batolata
Katulko, mně tuto značku pro doporučila zrovna minulý týden paní doktorka na podologii (obě děti mají ploché nožky). Staršímu synovi doporučila Essi, mladší holčičce Santé (nevím, zda je v nich nějaký zásadní rozdíl - kromě ceny
)
tterka píše:
Katulko, mně tuto značku pro doporučila zrovna minulý týden paní doktorka na podologii (obě děti mají ploché nožky). Staršímu synovi doporučila Essi, mladší holčičce Santé (nevím, zda je v nich nějaký zásadní rozdíl - kromě ceny)
Tak to jsi mě potěšila. Předpokládám, že když ti to doporučila doktorka, tak by tato obuv měla být kvalitní ![]()
MOje dcerka měla sandálky Santé jako svoje první botičky a byly opravdu kvalitní, krásně držely nožičku, ale cena mi tak úžasná nepřišla
JInak myslím, že pro děti jsou právě Santé, Essi a Fare asi ty nejkvalitnější a nejznámější ![]()
kdyz jsem kupovala prvni botky, tak jsem je byla okouknout, ale nevzala jsem je. podrazka mi prisla ve srovnani se superfitama o dost tvrdsi..
katulko - moje dcera měla od prvních botiček Santéčka - a byly jsme obě spokojené, měla jak sandálky tak i uzavřené botky. Za sebe můžu doporučit - ale každá nožička dítěte je jiná a třeba Vám bude vyhovovat jiná značka.
spagetka píše:
MOje dcerka měla sandálky Santé jako svoje první botičky a byly opravdu kvalitní, krásně držely nožičku, ale cena mi tak úžasná nepřišlaJInak myslím, že pro děti jsou právě Santé, Essi a Fare asi ty nejkvalitnější a nejznámější
Tak já jsem od Santé okukla botičky už na podzim za za 790kč, a v žirafe (obuv pro děti u nás ve městě) za 1290kč, tak to mi přijde sakra rozdíl. O Santé jsem optavdu doposud neslyšela
Nám Santé doporučila rehabka a ortoped (malej má problém s nožičkou),takže jsem mu koupila sandálky a jsme naprosto spokojeni
.
Katulka to je jasný, rozdíly jsou obrovský. Já jsem toto léto koupila malé sandálky od Fare v jejich kamenné prodejně a pak jsem zjistila, že bych je měla z jejich internetového obchodu o skoro 3 stovky levněji
Tak teď zkouším v prodejně a objednávám přes net ![]()
Tak já mám bohužel špatnou zkušenost. Synovi jsem koupila 5.5. letní sandálky. Jsou to tyto. http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
Na konci července jsem šla boty reklamovat, protože jsou prošlapané podrážky, levá bota je vzadu ušitá křivě a syn v ní šmajdá a je rozlepená špička. Bohužel mi reklamaci neuznali, že nelza zaměňovat životnost se záruční dobou, takže v překladu to znamená, že jsme v těch botech moc chodily. ![]()
Botičky santé jsou úžasné. Zrovna jsme prckovi jedny na dovolenou koupili a zdá se, že je maximálně spokojen. ![]()
Děkuji za názory. Už chodíme, tak je asi koupím. Jen nevím, zda kupovat ještě letní nebo už spíše podzimní
. Koupíme už asi podzimní, protože teď z kočárku moc venku ještě nepůjde, jen občas, a to máme capáčky, tak koupíme už
Ahojky, jen info pro jiné maminky. Také jsem synovi koupila sandálky Santé, dost drahé, ale fajn. Dnes si na botičku vylil trošku čaje a bota je celá obarvená, teče z ní tmavě modrá barva, takže místo krásných bílo žluto modrých máme jen modré. Nevím, jestli se tohle dá reklamovat, ale budu za to bojovat. Navíc má obarvené i kalhoty a ponožky a vůbec to nejde vyprat.
Jej tak to máte smůlu..
to se nám vůbec nestalo a malý si na ně lije čaj furt, on je takový patlal s čajem
Právě je mám ráda sandálky Sante máme je doma na nošení…Asi nějaký vadný kus ten váš…kdoví..každopádně vyreklamovat by to měli si myslím..
Právě jdu do lékárny, snad reklamaci vezmou.Ale problém už je na světě, protože jiné sandálky nemáme a měsíc čekat? ![]()