Bačkůrky, které hned tak nesundáme...

4336
11.8.11 08:21

Bačkůrky, které hned tak nesundáme...

Ahojky maminky!
Prosím, poraďte značku prvních bačkůrek, které by malý hned tak z nožky nesundal. Asi by také měly mít pevný opatek a pružnou podrážku, že?
Moc děkuji a přeji hezký den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15074
11.8.11 08:28

Kožené kotníkové sandálky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
11.8.11 08:29
hofka píše:

Ty máme a většinou jsou na suchý zip a to je na prd. Buď je hned sundá nebo se s nima „přilepí“ na koberec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4433
11.8.11 08:47

Já mám sandálky od Fare a jsou na takovou tu klasickou přezku, takže jen tak sundat nejdou, jsou to tyhle: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…, akorát teda máme jinou barvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
11.8.11 09:08

Záleží jak moc chodí asi.

Já dávám malé na doma kožené capačky Nolen, a někdy i na venek, ale malá zatím víc leze než chodí na delší vzdálenosti, ale zase skoro furt stojí u sedačky.

Jinak jsem jí koupila bačkory v RENO boty - taková klasické na šňůrky, udělám dva uzle a ještě si to nesundala.

• Citovat
  • Upravit
teresa20
11.8.11 09:16

Pokud ti jde vyloženě o klasické bačkůrky, tak my kupujeme tyto:

http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

Jiný odkaz jsem teď v rychlosti nenašla, ale kupujeme v místní speciálce s dětskou obuví.

Jsou na přezku a malý je doteď sám nezuje. Horší je, že je dělají jen do velikosti 27 a pak ty nazouvací, takže nám už zbývá jen jedna velikost

• Citovat
  • Upravit
20777
11.8.11 09:27

Nevím, jak staré máš dítko, ale moje děti by si klasické bačkůrky sundaly taky. Je to na nožičce nepříjemné. Osvědčily se mi celokožené capáčky (dřív jsme kupovali Liliputi, tohle je levnější :mrgreen: ) - má to na patě gumičku, takže to hezky drží a natolik se to přizpůsobí noze, že jim to ani nevadí. Neklouže to…

http://www.fler.cz/zbozi?…

http://img.fler.cz/…92fd2d-m.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
11.8.11 09:36

nepoužívali jsme žádné, chodil a chodí bez bačkor, vyhli jsme se problému se sundaváním :D Jinak si myslím že ti sundá každé :D

• Citovat
  • Upravit
20777
11.8.11 09:57
andela píše:
nepoužívali jsme žádné, chodil a chodí bez bačkor, vyhli jsme se problému se sundaváním :D Jinak si myslím že ti sundá každé :D

po tvrdých podlahách je nezdravé chodit dlouhodobě naboso… Takže pokud máte koberec nebo lino, je to OK, ale třeba plovoučka a dlažba vadí. My teda taky skoro furt chodíme naboso :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.8.11 11:33

Jiný zapínání?

pampalin píše:
hofka píše:
Ty máme a většinou jsou na suchý zip a to je na prd. Buď je hned sundá nebo se s nima „přilepí“ na koberec.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andela
12.8.11 08:30
Amabilis77 píše:
andela píše:
nepoužívali jsme žádné, chodil a chodí bez bačkor, vyhli jsme se problému se sundaváním :D Jinak si myslím že ti sundá každé :D
po tvrdých podlahách je nezdravé chodit dlouhodobě naboso… Takže pokud máte koberec nebo lino, je to OK, ale třeba plovoučka a dlažba vadí. My teda taky skoro furt chodíme naboso :pankac:

No a copak dítě chodí pořád?? :)) tu popoběhne, dřepne, tu to vezme po 4, chvíli stojí, chvíli sedí …
Já jsem za prvé boj s bačkorama vzdala právě proto že je sundaval, a když už, dala bych mu sandále, protože mi děsně vadí když má chudák pár hodin bačkory a spocené skoro mokré nohy :nevim: .
Teď se tomu teda už nevyhne, bo e školce větrací bačkory nemá no.

• Citovat
  • Upravit
20777
12.8.11 08:39
andela píše:
Amabilis77 píše:
andela píše:
po tvrdých podlahách je nezdravé chodit dlouhodobě naboso… Takže pokud máte koberec nebo lino, je to OK, ale třeba plovoučka a dlažba vadí. My teda taky skoro furt chodíme naboso :pankac:
No a copak dítě chodí pořád?? :)) tu popoběhne, dřepne, tu to vezme po 4, chvíli stojí, chvíli sedí …
Já jsem za prvé boj s bačkorama vzdala právě proto že je sundaval, a když už, dala bych mu sandále, protože mi děsně vadí když má chudák pár hodin bačkory a spocené skoro mokré nohy :nevim: .
Teď se tomu teda už nevyhne, bo e školce větrací bačkory nemá no.

Proto pořizujem ty capáčky, ty dětem většinou nevadí :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
13.8.11 22:05

Amabilis, můžu se zeptat - ty dáváš dětem tyhle capáčky i když už jsou větší? Třeba rok a půl nebo dvouleté dítko? Mě se líbí :lol: Jestli jsou ale vhodné ze zdravotního hlediska…? - já myslím, že je to jako by dítko chodilo naboso - takové lepší ponožky :-D , takže by to mělo být v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.8.11 07:51

Nevím, ale capáčky se moc nedoporučujou? A chůze naboso doma taky ne:-)

3HE píše:
Amabilis, můžu se zeptat - ty dáváš dětem tyhle capáčky i když už jsou větší? Třeba rok a půl nebo dvouleté dítko? Mě se líbí :lol: Jestli jsou ale vhodné ze zdravotního hlediska…? - já myslím, že je to jako by dítko chodilo naboso - takové lepší ponožky :-D , takže by to mělo být v pořádku…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
14.8.11 07:52

Reportáž Sama doma o výběru botiček. Docela zajímavé … http://samadoma.ceskatelevize.cz/article.asp?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková