Jaké boty pro batole na podzim?

5077
9.8.11 08:43

Jaké boty pro batole na podzim?

Ahoj holky,
tak už přemýšlím, že bych objednala dětem boty na podzim. No a nevím jaké.
Zahlídla jsem u Fare trekové boty s membránou, http://shop.fare.cz/…robnosti.php?… , nebo jestli koupit klasiku kožené. Děti už chodí hezky a lítají všude možně. Za domem máme les a kožené budou nejspíš hned hyn.
Využijeme ty s membránou nebo je to nesmysl a vyhozené peníze? Máte s nimi někdo zkušenost, třeba i s jinou značkou?
Díky L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3011
9.8.11 09:01

Ahoj,
já s membránou dětem kupuji zn. Olang,ale je to na tvém zvážení, myslím třeba, že jen na běžné chození po městě nutné nejsou.
Ale jak píšeš, pokud je využijete…
My jsme spokojeni a slouží i v zimě, naimpregnuju a jsou i do hor :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
9.8.11 09:16

My meli loni na zimu Fare bez membrany a neprotekly ani v ty nejvetsi brecce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
9.8.11 09:25
Eemii píše:
My meli loni na zimu Fare bez membrany a neprotekly ani v ty nejvetsi brecce.

Nám se osvědčily Superfity. Mají i s Goretexem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
9.8.11 09:48

Jsme taky meli Superfitky s membranou, vyuzily se od podzimu pres celou zimu az do jara. Ani jednou nebyly mokre a to mladeho nechavam si proslapnout kaluze a brecku. A letos do nich pujdeme znovu. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.8.11 10:12

Hmmm ja na opevovane Superfity teda chvalozpevy nerozsiruju. Loni jsme byli na horach v Peci pod Snezkou, hned v nedeli prselo fest - promokli jsme vsichni a starsi holce se slavne Superfity promacely a susila jsem je pod topenim s novinama uvnitr snad tri dny. Jeste, ze jsem mela s sebou nahradni botky od Bati, ktere staly osm stovek - po nastrikani impregnacnim sprejem, ktery jsem nastesti vzala s sebou vydrzely daleko vice suche nez slavne Superfitky za dva litry…

Takze na pristi zimu jsem poucena a holkam kupuju snehule original od Croscu, tam mam aspon zaruku, ze se nepromoci a jsou noham pohodlne…

http://www.crocs.eu/…n_ES,pd.html?…

• Citovat
  • Upravit
2349
9.8.11 10:26
Laaja píše:
Ahoj holky,
tak už přemýšlím, že bych objednala dětem boty na podzim. No a nevím jaké.
Zahlídla jsem u Fare trekové boty s membránou, http://shop.fare.cz/…robnosti.php?… , nebo jestli koupit klasiku kožené. Děti už chodí hezky a lítají všude možně. Za domem máme les a kožené budou nejspíš hned hyn.
Využijeme ty s membránou nebo je to nesmysl a vyhozené peníze? Máte s nimi někdo zkušenost, třeba i s jinou značkou?
Díky L.

Starší měl botky s membránou vloni na zimu, nepamatuji se, že by byly vevnitř mokré. A cena? No rozdíl mezi celokoženou zimní a s membránou byl asi 800Kč, takže jsem zkusila ty s membránou.
A pokud máte za barákem les, tak bych do nich šla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
9.8.11 11:22

v tomhle pripade bych taky brala s membranou, pac kozene musis impregnovat…

• Citovat
  • Upravit
5077
9.8.11 12:05

Taky myslím, že by asi byly lepší. ALe nechci vyhodit tolik peněz a ještě 2×.
A myslíte, že můžu vzít o dvě čísla větší? Malá má vel.21 a malý 22, a boty jsou jim úplně přesně. tak kdybych vzala o 2 čísla větší, tak se myslím vejdu do nadměrku těch 15mm? Nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková