Dětské boty Domažlice/Klatovy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5468
14.7.11 07:29

Dětské boty Domažlice/Klatovy

Ahoj, máte někdo tip, kde se dají koupit kvalitní dětské boty v Domažlicích nebo Klatovech? Budeme trávit léto u našich na chalupě, nejbližší města jsou tato, a obávám se, že syn mi vyroste minimálně z jedněch bot, tak abych věděla, kde doplnit zásoby ;).

A kdybyste některá měla tip na nějaký pěkný sekáček tamtéž, taky beru :).

Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
14.7.11 07:56

Ahojky, já ti dám tip na Klatovy, Domažlice nevím.

Takže na náměstí je Baťa - koupíš tam jejich bubble gummers (mě se tedy moc neosvědčili, jedny jsme reklamovali, druhé má okopané až hrůza)

Potom v obchodním centru Škodovka směrem na Domažlice je Deichmann.

Kousek od náměstí, u Bílé věže (špatně se to popisuje, je to v takové boční uličce) je přímo dětská speciálka na boty, tam mají značkové - viděla jsem tam Pedddy, Pegres atd.., ale to je potřeba počítat s vyšší cenou.

A poslední je lékárna na rohu náměstí a ulice kpt. jaroše, tam mají zdravotní dětskou obuv, ale cenově jako ve speciálce.

Potom je tam x krámků vietnamců s botami, ale to počítám, že nebudeš asi chtít :lol: :lol:

Sekáče tam znám slušnější dva - ale zas se značkovými věcmi tam nepočítej. Já tam chodím okukovat spíš věci, hračky, kola atd. Jeden je v ulici, co vede z náměstí (Vídeňská) a druhý když půjdeš ulicí ktp. Jaroše z náměstí dolů a zahneš druhou odbočkou doprava

• Citovat
  • Upravit
2762
14.7.11 09:32

ahojky, v Domažlicích kupuji boty u Žiravky - je to krámek s dětskou certifikovanou obuví, mají tam fare, pegres, DPK …moc příjemné prodavačky, ochotné, mají tam i oblečení, krámek je kousek pod náměstím - kdybys šla z náměstí tak po pravé straně u světelné křižovatky, naproti jsou hudebniny - je to malý krámek, ale super :palec:
jedny botičky mají taky v krámku u Jeřábkové - krámek u téže světelné křižovatky, ale na levé straně kdyby jsi šla z náměstí, ale nemají valný výběr a prodavačka taky nic moc :-?
sekáče s dětským ooblečením tady moc nevím, jeden je nad autobusákem :think:
jinak levné oblečky mají v Centrumu na náměstí - krámek v podloubí mezi rossmanem a dm - u věže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
14.7.11 09:47

Já myslím, že klidně dojedeš do Plzně, aspoň si uděláš výlet. A tady toho je… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
14.7.11 09:52

Holky, díky :)

Evo, já právě do Plzně nechci, to je se dvěma dětma moc kodrcání, jedeme tam, abychom byli venku. V Plzni vím, kde co je, jsem odtamtud a doteď jezdím k našim, kdyby byla absolutní krize, tak to tak samozřejmě vyřeším, ale ani Domažlice ani Klatovy nejsou taková díra, aby se tam něco nenašlo :).
To už by pro mě kdyžtak bylo mnohem lepší jet do Německa, to je blíž a předpokládám, že výběr i ceny tam budou slušné :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
14.7.11 10:16

Já nevěděla, že jsi z Plzně :). To je pak jasný, že se nebudeš vracet. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
14.7.11 13:20

Já myslím, že v těch KT si vybereš v pohodě. Pokud chceš značkové, tak tam máš hned dva dobré krámy vedle sebe :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková