Bačkůrky - jsou vhodné pro 14m

1475
3.7.11 06:55

Bačkůrky-jsou vhodné pro 14m.

Myslíte,že tyto bačkůrky jsou vhodné pro 14m. chlapečka?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…
 http://www.mimibazar.cz/foto.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7257
3.7.11 07:02

Ahojky, zrovna nedávno jsem tu domácí obuv taky řešila. A za mě co mi bylo řečeno tak bačkůrky jsou celkově nevhodné. Jsou moc měkounký a pořádně nezpevní nožičku. Ale je to jen názor můj a mého ortopeda :nevim: . Vim, že spousta maminek ti je doporučí. Jen mi přijde, že nejsou kotníčková. Tak když už bačkůrky tak aspoň kotníčkový :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.11 07:26

Mne neurolozka zase rikala, ze ma chodit co nejvic bez bot, ze tou citlivosti na chodidle se uci spravne chodit a naslapovat a tvaruje si nohu, nez kdyz ma nohu zavrenou v pevny bote ve ktery nic neciti. A boticky vybirat podle nejvyssi kvality a s malinko tvarovanou vlozkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.11 07:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
3.7.11 07:30

http://sites.google.com/…lolo-capacky tady to mas hezky popsany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
3.7.11 07:48
motika píše:
Ahojky, zrovna nedávno jsem tu domácí obuv taky řešila. A za mě co mi bylo řečeno tak bačkůrky jsou celkově nevhodné. Jsou moc měkounký a pořádně nezpevní nožičku. Ale je to jen názor můj a mého ortopeda :nevim: . Vim, že spousta maminek ti je doporučí. Jen mi přijde, že nejsou kotníčková. Tak když už bačkůrky tak aspoň kotníčkový :think:

Je dávno přeci vyvrácené, že mají být bačkůrky kotníčkové :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.7.11 07:57
monikalysa píše:
motika píše:
Ahojky, zrovna nedávno jsem tu domácí obuv taky řešila. A za mě co mi bylo řečeno tak bačkůrky jsou celkově nevhodné. Jsou moc měkounký a pořádně nezpevní nožičku. Ale je to jen názor můj a mého ortopeda :nevim: . Vim, že spousta maminek ti je doporučí. Jen mi přijde, že nejsou kotníčková. Tak když už bačkůrky tak aspoň kotníčkový :think:
Je dávno přeci vyvrácené, že mají být bačkůrky kotníčkové :-P
monikalysa píše:
motika píše:

tak dej odkaz kde je to vyvrácené :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
3.7.11 07:58
careynka píše:
Mne neurolozka zase rikala, ze ma chodit co nejvic bez bot, ze tou citlivosti na chodidle se uci spravne chodit a naslapovat a tvaruje si nohu, nez kdyz ma nohu zavrenou v pevny bote ve ktery nic neciti. A boticky vybirat podle nejvyssi kvality a s malinko tvarovanou vlozkou

Proto jsem psala, že názor je různej :nevim: . Prcekm má plochou nožičku a vbočené kotníčky,což odle ortopeda má skoro každé batole. A na boso ANO,ale né doma na tvrdé podlaze, což mi přijde logický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
3.7.11 08:00
monikalysa píše:
motika píše:

To máš co dr. to názor, jeden radí chodit naboso, druhý radí bez kotníčkových bačkůrek ani ránu, třetí radí jedině kotníčkové sandálky, čtvrtý radí lítat vzduchem :-D néé, to přeháním. Ale to je jak se vším, lepkem, příkrmama a vším možným. Netvrdila bych kategoricky, že je to dávno vyvrácené…

Jinak k dotazu zakl.: Prcek začal pořádně chodit až v 15 měsících, do té doby měl celopletené bačkůrky od babičky. I pak v nich ještě chvíli chodil a pak jsme pořídili takové ty běžné kotníčkové zavřené bačkůrky na tkaničku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4515
3.7.11 09:01

Holky,takže první botičky kupovat kotníčkový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
3.7.11 09:02

Jo jo pro ty nejmenší určitě kotníčkový :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.7.11 09:37

My měli jako první bačkůrky tyto:

http://www.deichmann-obuv.cz/…/catalog.php?…

Ale od toho roka a půl mívá obyčejné kotníčkové bačkůrky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková