Jaké sandálky na doma

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
29.6.11 20:20

Jaké sandálky na doma.

Tak si jdu zase pro radu :-D
Po dnešní návštěvě u ortopeda nám byla doporučena jako domácí obuv kotníčkové sandálky. Jen nevím jestli s plnou špičkou nebo bez. Ale určitě by měli být kožené. Taky se prckovi docela potí nožky tak prostě nevim jaký koupit. Jestli dáváte svým dítkám taky na doma sandálky tak písněte a foto botiček by se taky hodilo :palec: . Pořád si dost dobře neumim představit že bude doma chodit v botech i když otevřených. Na ven má tyhle sandálky,ale na doma mu je nechci dávat, přijde mi, že by mu v nich bylo vedro a maj docela tvrdou podrážku
 http://www.pegres.cz/…_katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
29.6.11 20:27

mame Fare, do skolky koupim napodzim asi Befado..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.6.11 20:42

ahoj,a co kotnickovy backurky?my mame sandalky od Protetika z lekarny,s volnou spickou a jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3478
29.6.11 20:45
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
29.6.11 20:53

Santé
Začínaly jsme na těchto http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/…0-902-34-14/ V malé velikosti jsou krásný.
Teď bude mít tyhle, ty celokožené větší už s emi nelíbí a nedrží tak dobře na noze…
 http://www.sante-zdravotni-obuv.cz/…0-101-khaki/

A rozhodně plnou špičku, nebude si okopávat palečky a i při lezení je to určitě pohodlnější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.6.11 20:56
Brambůrka10 píše:
http://www.mb-detskaobuv.cz/…s-r-o....jen v ruzovym

ty jsou hezký,jen mi přijde, že jsou strašně tuhý  :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.6.11 21:03

A kotníčkový textilní bačkůrky taky vadí? Musí to být sandálky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.6.11 21:07
MaryClementine píše:

Mary :mavam: , no podle mě co doktor to jinej názor. Ale mě ortoped řekl, že ty klasický bačkůrky na ty naš nožičky jsou prostě nevhodný. Nejsou pořádně pevný a ta podrážka je na houby :nevim: . No co ti budu povídat, jeden by se z toho picnul :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
29.6.11 21:08
motika píše:
MaryClementine píše:
Mary :mavam: , no podle mě co doktor to jinej názor. Ale mě ortoped řekl, že ty klasický bačkůrky na ty naš nožičky jsou prostě nevhodný. Nejsou pořádně pevný a ta podrážka je na houby :nevim: . No co ti budu povídat, jeden by se z toho picnul :mrgreen:

Aha. Napsala jsem ti mejlík :-) To abych se taky poohlédla po sandálkách :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
29.6.11 21:11
MaryClementine píše:
motika píše:
MaryClementine píše:
Mary :mavam: , no podle mě co doktor to jinej názor. Ale mě ortoped řekl, že ty klasický bačkůrky na ty naš nožičky jsou prostě nevhodný. Nejsou pořádně pevný a ta podrážka je na houby :nevim: . No co ti budu povídat, jeden by se z toho picnul :mrgreen:
Aha. Napsala jsem ti mejlík :-) To abych se taky poohlédla po sandálkách :-(

mejlík přečten :-D . Vždyť víš, že i já mám ty bačkorky,ale prostě prej ne-e. Ale teď nevim jaký sandálky koupit. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
29.6.11 21:15

A můžu se zeptat proč máte dávat na doma obuv? většinou doporučují na boso :think: já dávám tedy doma šité mokasíny z jelenicové kůže, ale ty rozhodně nejsou kotníčkové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
29.6.11 21:16

Nejlepší, co jsem měla v ruce, byly Superfit. Měkkounké, lehoučké.
Ale ta cena… Taky proto je nakonec nemáme, máme Santé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
motika píše:
MaryClementine píše:
motika píše:
MaryClementine píše:
Aha. Napsala jsem ti mejlík :-) To abych se taky poohlédla po sandálkách :-(
mejlík přečten :-D . Vždyť víš, že i já mám ty bačkorky,ale prostě prej ne-e. Ale teď nevim jaký sandálky koupit. :-(

Asi bych se zašla poptat do specializované prodejny s větším výběrem. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214

Dcerka už má na doma 3. sandálky od Essi a spokojenost, i my je odsouhlasila RHB Mudra. S uzavřenou špičkou, ináč by se mi dítě asi na každým druhým kroku přizabilo :D Měly jsme podobný těmhle http://www.detske-boticky.cz/…a-ruzova.htm a teď pro změnu celočervený :)
Ty kotníčkový bačkůrky jsou na draka proto, že jsou měkký a nedrží nožičku.
Dobrý jsou ještě Santé, Fare (obojí širší), já mám pak ještě ráda DPK, ale na doma už je to krapet pridrahé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
29.6.11 21:31
kozisek píše:
A můžu se zeptat proč máte dávat na doma obuv? většinou doporučují na boso :think: já dávám tedy doma šité mokasíny z jelenicové kůže, ale ty rozhodně nejsou kotníčkové :think:

Naboso jedině venku na nerovném povrchu, kdy se tím nožka masíruje a tvaruje. Kdežto doma na rovném a tvrdém povrchu naboso opravdu nee, to bolí nohy i mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková