Jaké sandálky na doma

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24016
29.6.11 21:33

Bačkůrky jsou na prd, i vzhledem k tomu, že se prostě neutáhnou kolem nohy dle potřeby. Máme teď na zkoušku se žirafou pegres bačkory jsou hrozný. Kolem kotníku ač to je utažené maximálně to kloktá a přitom na nártu to má otlačené. U sandálek se mi to nikdy nestalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
29.6.11 21:41

Souhlas s Kami :lol: :pankac:
Nejlepší jsou sandálky s plnou špičkou :wink: Bačkůrky nedrží, hned se vyšmajdají a ještě se jim potí noha :roll:
My máme Santé nebo Richter, ty jsou sice dražší, ale kvalita super :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21644
29.6.11 22:12

klárka měla bačkůrky jenom jednou. jinak jsem jí až do 3 let kupovala i na doma sandálky (takže celkem za léto měla 3 kusy - ven, doma, jesle :roll: ). výborné byly Pegres, dělají i variantu s kaučukovou podrážkou, takže byla krásně měkká a ohebná a sandálky byly lehounké. zkusila bych kouknout do prodejny zdravotnické nebo dětské obuvi a uvidíš, co nabídnou. Santé je taky super značka, pak i essi. záleží i na tom, který typ sedne prckovi na nohu nejlépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
30.6.11 13:47
nozu píše:
klárka měla bačkůrky jenom jednou. jinak jsem jí až do 3 let kupovala i na doma sandálky (takže celkem za léto měla 3 kusy - ven, doma, jesle :roll: ). výborné byly Pegres, dělají i variantu s kaučukovou podrážkou, takže byla krásně měkká a ohebná a sandálky byly lehounké. zkusila bych kouknout do prodejny zdravotnické nebo dětské obuvi a uvidíš, co nabídnou. Santé je taky super značka, pak i essi. záleží i na tom, který typ sedne prckovi na nohu nejlépe.

Hm, u nás ve zdravotnické mají pouze santé na objendávku, žádný kus na krámě. V obuvi jen pegres a to pramálo tipů a v jediné lékárně santé. takže ono je těžké vybrat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.6.11 19:51

tak jsem dneska nakonec koupila tyhle. Chtěla jsem uzavřenou špičku,ale nic jsem nevybrala :nevim: . Tak snad jsem koupila dobře.
 http://www.pegres.cz/…_katalog.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
30.6.11 20:39
motika píše:
tak jsem dneska nakonec koupila tyhle. Chtěla jsem uzavřenou špičku,ale nic jsem nevybrala :nevim: . Tak snad jsem koupila dobře.
http://www.pegres.cz/…_katalog.php?…

Pokud malé dobře drží na nožce, je měkká/ohebná podrážka, tak snad budete spokojení :wink: Špičky je škoda, ale co se dá dělat, když neměli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.6.11 21:32

asi jsem uplně blbá,ale jak moc má bejt ta podrážka ohebná :nevim: To jako že špičku ohnu až k patě? všechny podrážky mi přijdou stejný. Teda pokud nechci nějaký pláťáky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
30.6.11 21:40

no k patě ne, ale určitě dost. aby se to ohlo při lezení, když ohneš nohu v nártu, aby ta bota povolila.
Třeba uzavřené boty nejdou ohnout tak jako domácí sandály…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
30.6.11 21:55
kamiŠ píše:
no k patě ne, ale určitě dost. aby se to ohlo při lezení, když ohneš nohu v nártu, aby ta bota povolila.
Třeba uzavřené boty nejdou ohnout tak jako domácí sandály…

tak já nevim,ale pokud koupíš kožené a kotníčkové tak moc ohnout nepůjdou. Prcek leze naštěstí jen občas. Jinak už jen chodí nebo si kecne na zadek :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24016
30.6.11 22:47

Můj začal opět lézt před pár dny, jezdí s auty po bytě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie