Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Dobrý večer, máte prosím doma někdo botky Reebok easytone? Potřebuji poradit s číslováním, nosím velikost 39, ale žabky-sandále od Reeboku mají jen 38,5 a pak 40, tak nevím, které by mi seděly spíš, chodidlo v nejdelší části mám cca 25cm. Poraďte prosím. Děkuji Martina
Sandále vždy menší než normálné botu. Takže tady bych to viděla jasně na 38,5.a pokud máš možnost někde vyzkoušet, tak vyzkoušej.
Určitě ty 40. Já mám taky 39 normálně a dneska jsem si zkoušela od kámošky 41 a byly mi trochu větší.
No ony jsou taky každý boty šitý jinak, takže radím především někam zajít vyzkoušet.
Rozhodně 40. Já nosím normálně 37, tyhle nazouváky jsem objednávala v 37,5 a neseděly mě. Čouhala mi pata. Takže jsem je vrátila a už mě na poště čekají 38,5 ![]()
ja si kupovala 8, protoze ty presne nosim a o pul cisla vetsi by neskodily
a do tech pantofli chci taky jit ![]()
Já je mám taky, objednala jsem si své obyklé číslo a jsou mi tak o 1 cm větší, řekla bych, že mají ten čudlík co zaleze mezi palec a ukazováček moc daleko. Přebývá mi místo vepředu, ale kdybych si koupila menší, myslím, že by mi zas čouhala pata. Možná mám moc krátký palec.
Tak jsem se od jedné paní, prodávající tyto botky, dozvěděla, že tenisky se mají kupovat ve stejném čísle nebo trošku menší, ale sandálky a žabky jsou potřeba větší, tudíž jdu do 40
. Děkuji všem
Ahoj holky, trošku to tu oživím, abych nemusela zakládat novou diskuzi.
Dnes jsem si dnes zkoušela tenisky Reebok Easytone a nemůžu se rozhodnout, jestli si je mám koupit. Chodím hodně pěšky, skoro vždy s kočárem, takže nosím tenisky, momentálně běžecké Adidasy.
Reklama na Reebok Easytone mě zaujala, prý se u chůze tvaruje pozadí..
Ale moje pocity z krátkého chození na prodejně jsou smíšené, byla jsem v nich nestabilní, prostě nevím, jestli by jsem si zvykla ![]()
Opravdu se v nich chodí dobře a opravdu mají ty účinky, jaké se jim připisují v reklamě???
já si je taky plánuju teď pořídit. No, oni asi mají být trošku nestabilní, tak vlastně nutíš tělo zapojovat ty svaly, aby to mělo trošku efekt. Jinak nejsou kvůli tomu vhodné ani na aerobick ani na běh a na sport obecně.
MMartina1 píše:
já si je taky plánuju teď pořídit. No, oni asi mají být trošku nestabilní, tak vlastně nutíš tělo zapojovat ty svaly, aby to mělo trošku efekt. Jinak nejsou kvůli tomu vhodné ani na aerobick ani na běh a na sport obecně.
no já ani neplánuju hýbat se nějak jinak než tlačením kočárku ![]()
hm, já si je koupila a teda žádnej zázrak. Asi v nich neumim chodit. Nic mě totiž nebolí. Tak nevim ![]()
a koukám, že si to nemyslím sama ![]()
http://www.novinky.cz/…-pokutu.html