Jak ošetřit boty Nike?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
92
13.7.11 08:40

Jak ošetřit boty Nike?

Ahojky mám dotaz koupila sem si boty Nike obyč tenisky na tři suché zipy zná snad každý:-) už mám asi třetí jenže dvakrát si je vemu na nohu a sou vepředu na špičce takový zmuchlaný :-( poradte někdo co stím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
13.7.11 08:47

Já mám do Nike kotníčkový botasky a je to úplě to samý, stály mě dost peněz a tohle mě teda taky štvě, budu čekat na rady s tebou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
13.7.11 08:48
lyrica píše:
Já mám do Nike kotníčkový botasky a je to úplě to samý, stály mě dost peněz a tohle mě teda taky štvě, budu čekat na rady s tebou :palec:

ok no mě právě taky nebyly dvakrát levné to si můžu jít koupit boty tamle ke stanku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17013
14.7.11 07:29
evicka18 píše:
lyrica píše:
Já mám do Nike kotníčkový botasky a je to úplě to samý, stály mě dost peněz a tohle mě teda taky štvě, budu čekat na rady s tebou :palec:
ok no mě právě taky nebyly dvakrát levné to si můžu jít koupit boty tamle ke stanku :lol:

Já mám již 3 Nike, sice tedy na tkaničky, ale nikdy se mi nikde nic nemuchlá :nevim: , nevím jak to vypadá, ale jestli to třebas není vada?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
14.7.11 13:43
monikalysa píše:
evicka18 píše:
lyrica píše:
ok no mě právě taky nebyly dvakrát levné to si můžu jít koupit boty tamle ke stanku :lol:
Já mám již 3 Nike, sice tedy na tkaničky, ale nikdy se mi nikde nic nemuchlá :nevim: , nevím jak to vypadá, ale jestli to třebas není vada?

Tak já mám právě taky jedny na kaničky a ty sou ok ale na ty sucháče mi to příjde praktičtější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková