Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojky mám dotaz koupila sem si boty Nike obyč tenisky na tři suché zipy zná snad každý:-) už mám asi třetí jenže dvakrát si je vemu na nohu a sou vepředu na špičce takový zmuchlaný
poradte někdo co stím?
Já mám do Nike kotníčkový botasky a je to úplě to samý, stály mě dost peněz a tohle mě teda taky štvě, budu čekat na rady s tebou ![]()
lyrica píše:
Já mám do Nike kotníčkový botasky a je to úplě to samý, stály mě dost peněz a tohle mě teda taky štvě, budu čekat na rady s tebou
ok no mě právě taky nebyly dvakrát levné to si můžu jít koupit boty tamle ke stanku ![]()
evicka18 píše:lyrica píše:ok no mě právě taky nebyly dvakrát levné to si můžu jít koupit boty tamle ke stanku
Já mám do Nike kotníčkový botasky a je to úplě to samý, stály mě dost peněz a tohle mě teda taky štvě, budu čekat na rady s tebou
Já mám již 3 Nike, sice tedy na tkaničky, ale nikdy se mi nikde nic nemuchlá
, nevím jak to vypadá, ale jestli to třebas není vada?
monikalysa píše:evicka18 píše:Já mám již 3 Nike, sice tedy na tkaničky, ale nikdy se mi nikde nic nemuchlályrica píše:ok no mě právě taky nebyly dvakrát levné to si můžu jít koupit boty tamle ke stanku
Já mám do Nike kotníčkový botasky a je to úplě to samý, stály mě dost peněz a tohle mě teda taky štvě, budu čekat na rady s tebou, nevím jak to vypadá, ale jestli to třebas není vada?
Tak já mám právě taky jedny na kaničky a ty sou ok ale na ty sucháče mi to příjde praktičtější