Bačkůrky do školky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
16.8.11 19:35

Bačkůrky do školky

Ahoj holky,
prosím o radu : jaké máte pro prcky bačkůrky do školky ?? Takové ty klasické, nazouvací s bílou podrížkou nebo raději s klenbou, pevným kotníčkem většinou jsou na suchý zip ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14046
16.8.11 19:42

befado dělá pěkné s přezkou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.8.11 19:43

jé děkuji za tip … jen nevím, jestli malej zvládne přesku sám :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.8.11 19:52

Hlavně ať mají pevnou patu, rozhodně ne pantofle!!! A aby si je uměl obout sám, tkaničky a různý serepentle by mu dost stěžovaly život, takže za mě klíďo klasický bačkory, co jsme měli ve školce i my :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
16.8.11 20:03
jizvíková píše:
befado dělá pěkné s přezkou

Přesně ty jsem koupila dcerce, jednak jsou krásné, jednak jsou lehoučké, jednak si je lehce sama obuje i zuje a jednak jsou i pohodlné, prostě bačkůrky s velkým B a ani nejsou tak drahé :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
16.8.11 20:03

Kalsický bačkory na tenhle způsob, normálně koupený tady u nás v obuvi, stály 75Kč. Školka je má psané jako „ideální“ obuv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.8.11 20:18

Já po zkušenostech z let předešlých nechávám nákup bačkůrek až na září, páč předloni jsem jedny koupila (zrovna na ně byla akce a já byla ráda, že jsem ušetřila) a dcera pak byla smutná, když viděla, že „všechny děti“ mají stejné jako Maruška (holčička ze školky) :roll: . Takže od loňska už to nechávám na ní, aby si vybrala podle toho, které mají „všechny děti“ :lol: (mch bývají to klasické bačkůrky, jde jen o vzor).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.8.11 20:19

já právě koupila ty klasické, jako jsme nosily do školky snad ještě my (u Bati mají teď akci á 89Kč), a najednou jsem si nebyla jistá, jestli jsou ok. moc se mi nelíbí ta gumová podrážka a uvnitř není žádný oblouček na klenbu … nevadí to ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
16.8.11 20:21

mám připravené klasické bačkůrky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5230
16.8.11 20:23
Meluzina08 píše:
já právě koupila ty klasické, jako jsme nosily do školky snad ještě my (u Bati mají teď akci á 89Kč), a najednou jsem si nebyla jistá, jestli jsou ok. moc se mi nelíbí ta gumová podrážka a uvnitř není žádný oblouček na klenbu … nevadí to ??

Já si myslim, že na tu klenbu to nevadí. Na cvičení si je stejně vyzouvají a kolikrát si je i zují když si hrají na koberci. Nosili jsme je všichni a plochý nohy nemáme (teda aspoň ne kvůli bačkorám) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
16.8.11 20:28

tak jo, nebudu hysterčit :oops: koupila jsem ty klasické právě i s ohledem na to, že jsme je taky měli tak případně vyřeším posléze … no jo, jdem hold prvně do školky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
16.8.11 20:29

Já právě kvůli té klenbě kupuju bačkory od Fare, jsou drahé, jedny stojí 260Kč, při dvou dětech nic moc teda :roll: , ale vydrží všechno! Když na vánoční besídce vidím ty ostatní vyšmajdané bačkorky, je mi dětí líto. Třeba u nás všichni nakupují kdesi v Kauflandech nebo kde a bačkory po měsíci vypadají otřesně.

Synovi jsem koupila nízké na sucháč, má vysokou klenbu a ty klasické ho tlačí.

Takže za nás doporučuji tyto: http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…

Na Befado jsem také koukala a vadí mi, že to nemá tvarovanou klenbu. Přeci jen ve školce v tom tráví celkem dost času.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
16.8.11 20:31
Meluzina08 píše:
tak jo, nebudu hysterčit :oops: koupila jsem ty klasické právě i s ohledem na to, že jsme je taky měli tak případně vyřeším posléze … no jo, jdem hold prvně do školky :roll:

Jsem ti moc nepomohla, což? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
16.8.11 20:36
Meluzina08 píše:
já právě koupila ty klasické, jako jsme nosily do školky snad ještě my (u Bati mají teď akci á 89Kč), a najednou jsem si nebyla jistá, jestli jsou ok. moc se mi nelíbí ta gumová podrážka a uvnitř není žádný oblouček na klenbu … nevadí to ??

Děti nepotřebují klenuté bačkory a boty, mají mít rovnou podrážku, klenba chodidla se vyvine přirozeně sama. Ovšem nevím, do jakého věku toto doporučení platí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
16.8.11 20:37
Raduš.ka44 píše:
Meluzina08 píše:
Děti nepotřebují klenuté bačkory a boty, mají mít rovnou podrážku, klenba chodidla se vyvine přirozeně sama. Ovšem nevím, do jakého věku toto doporučení platí… :nevim:

Klenba se přirozeně tvaruje do cca tří let, pak už by měly nosit klenuté podrážky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková