Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
@KPKristy jo jo, ted jsem to projizdela na netu a na ty essi jsem narazila, no promyslim to, zitra zajdu jeste do botickarny co a jak mi poradi na co se divat a tak a pak to rozhodnu
, kdo by to byl rekl, jedny botky a a tolik otazek ![]()
Teď koukám, že jsem zrovna dala odkaz na boty Pegres, ale ty jsou taky dobré. Ta Protetika je u zimních asi o stovku dražší.
Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Nevíte náhodou jestli jsou dětské boty Lasocki certifikované (podobně jako např. žirafka). Vyhlídla jsem si tam jedny pro dcerku, ale prodavačka mi nebyla schopná odpovědět. Vypadlo z ní jen, že jsou kožené a přizpůsobí se nožce. Což vím i bez ní.
Co vím, certifikaci nemají. Ale za sebe můžu říct, že jsou opravdu kvalitní a splňují to, co by měly zdravotně nezávadné botky splňovat. ![]()
Na nejakou certikikaci docela kaslu. vetsina opravdu kvalitnich bot zadne certifikaty nema a uz vubec ne ciste cesky certifikat.
My jsme koupili dětské boty v CCC třikrát, pokaždé nejdéle do 6 týdnů zničené, reklamaci nám nikdy neuznali. Zařekli jsem se, že tam už nikdy více.
Taky bych do toho nešla. Já kupuju dětem z levnějších Peddy, starší Lotto, obě běhají a ničí boty o sto šest. je mi to líto, miluju Primigi, Superfity a pod…ale u nás to nemá význam. Jsou pořád v bahně, v kalužích, v písku, štěrku, v prachu…Co kupuju dražší, tak to jsou zimní. Tam se vyřádím.
Certifikát má ten kdo si ho zaplatí. Vypovídající hodnota je pro mě 0
Nicméně kozačky z CCC vydržely jednu sezonu, nicméně letos jim dám druhou šanci se sandálama
Co jsem viděla, tak Lacocki jsou pro mě ok.
Také mám spatnou zkušenost s Ccc. Jsem ještě tak ochotna tam koupit něco pro sebe ale ne pro dite. Taky Bata Bubblegummers se strasne rychle zničily a to je přitom rozdíl už jen pár stovek do Essi (už se tak nejmenuji) ve sleve.
Kdysi jsem tam malé koupila dvoje boty a ani jedny nevydrželi dýl, jak dva měsíce a samozřejmě, že reklamačku neuznali, takže už tam nikdy nevkročim ![]()
Měla jsem pro syna lasocki a po 14 dnech se začala loupat podrážka-. reklamaci uznali, mohli jsme si vybrat jiné boty. koupila jsem tam tenisky na písek značky walky a ty docela vydržely. občas tam tuto značku walky kupiji a nebo sandalky pro dceru na občasné nošení k šatům a sukním. ale vždy jako druhé boty, ne jako ty hlavní.
Ahoj holky, obnovuji, zajima me jestli jsou detske botky z ccc porad takova katastrofa jak se pise v diskuzi? Potrebujeme sandaly, jen na obcasne noseni k sukni.
Sandálky/střevíčky na léto k sukničkam kupuju. Nevadí mi, že po sezóně jsou na vyhození. takže pokud sháníš fakt jen na občasné nošení, proč ne. za tu cenu jsou fajn. Ale na časté nošení tam teda boty nekupuju