Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojte, prosím ty co mají zkušenost s dětskou obuví Lasocki z CCC co na ně říkáte. Vyhlídla jsem tam tyhle http://www.ccc.eu/…g/all/304713 pro dceru, ale nevím? Jsou to první boty, před tím měla jen capačky. Jsou celokožené, šité a uvnitř jsou rovné. Diky za zkušenosti i názory. K.
Me se Lasocki libi, ale koupila bych je nejdrive kolem tretiho roku. Jako prvni boticky Superfit, Ciciban, Elephanten.
My koupili od Lasocki sandálky, do jiných měl problém se dostat kuli široké noze a vysokému nártu, v podstatě taky první botky a byli jsme spokojení, odchodil v nich celé léto a krom pár okopanin jsou v pořádku ![]()
@tavi tak jsem se na ne divala, ale to jsou ceny co si nemohu bohuzel dovolit
ach jo
@Kytina : my jsme měli z CCC loni polobotky 20 a naprostá spokojenost, škoda že z nich brzo vyrostla. Mě se ty botky líbí, klidně bych do nich šla.
Chápu, že certifikovaná dětská obuv je sakra drahá sranda, ale já bych asi měla strach jít do jiných, hlavně když teprve začíná chodit, možná až fakt v těch třech letech, my jsme loni měli zimní od KTR a letos jsme je koupili taky
@Kytina píše:
@tavi tak jsem se na ne divala, ale to jsou ceny co si nemohu bohuzel dovolitach jo
U botiček se koukej hlavně po tom, aby měly zpevněný opatek a ohebnou podrážku (aby nebyla příliš tvrdá).
Neměla bych špatné svědomí z toho, že koupím boty levnější, ale odpovídající základním požadavkům na dětskou obuv. ![]()
@Zizalka @myskalucka jo, budu se ridit radami a myslim, ze to bude ok
Malý (3roky)měl letos Lasocki sandále a jsem spokojená. Je fakt, že první boty bych radši koupila certifikované. Jinak jsem CCC reklamovala několikrát a vždycky mi bez problémů vrátili peníze, ani boty nespravovali.
@Kytina, já vím, že na to jsi se neptala, ale píšeš, že si nemůžeš dovolit určité botky. Co zkusit ESSI? Cenově vychází jako ty z tvého odkazu, mnohde ještě levněji. Naši kluci měli první botky od Essi kolem 550,–. Čím větší, tím dražší, ale i třeba ve velikosti 24 pořád stojí kolem 700,– ![]()
My kupujeme dcerám boty od roku v deichmanovi, to si myslím, že je podobné CCC
.
@Kytina ja je vzdy nekde koupim ve sleve, takze cenove je to nastejno.
Já se ani levnějším botám nevyhýbám, ale zrovna ty v CCC mi přijdou většinou blbě ušité. Výjimky se najdou, jedny sandálky jsem tam taky kupovala. Zrovna první boty bych asi vybrala radši jinde. Zkus třeba značku Essi nebo slovenskou Protetiku (třeba tady mrkni: http://www.e-detska-obuv.cz/…hnda-sz.html), cenově vyjdou dost podobně a jsou to hodně kvalitní boty, které mě nikdy nezklamaly.